Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

47 Ronin

Μέτρια περιπέτεια δράσης στην Ιαπωνία. Μαγεία, σαμουράι και ο… Keanu Reeves. Βασικά το story δεν είναι κακό και εικαστικά η ταινία είναι πολύ όμορφη αλλά το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι τόσο στεγνά συναισθηματικά που είναι λες και η ταινία δημιουργήθηκε από ρομποτ. Οι διάλογοι δε, τραγικοί.

Ωστόσο άλλο μου κάνει εντύπωση. Ο τύπος με τα τατουάζ στην αφίσα τι ρόλο βαρούσε; Γενικά στην προωθητική καμπάνια της ταινίας περισσότερο έβλεπα αυτόν παρά τον Keanu. Και στην ταινία εμφανίζεται για 2-3 λεπτά; Και πολλά είπα. Λέει και 2 κουβέντες και αυτό ήταν. Αντίθετα ο Hiroyuki Sanada που δεν είναι και άγνωστος στο Hollywood (τελευταία έπαιξε στο Wolverine) δεν υπήρχε πουθενά, ούτε σε μια αφίσα δεν τον είδα. Σουρωμένοι ήταν όσοι ασχολήθηκαν με την προώθηση της ταινίας; makes no sense.

Σήμερα πάντως έχει Snowpiercer που το περίμενα πως και πως (έχει διαρεύσει σε brrip :D:D

Το ειδα και εγω χθες αυτο…
Μετρια ταινια για να περασει η ωρα, η με παρεα.
Αυτο που με χαλασε το περισσοτερο ειναι οτι δε κολουσαν τα αγγλικα σε ολους τους Ιαπωνεζους… δηλαδη τους εβλεπες οτι πιεζοντουσαν να τα μιλησουν, φαση white lice.
Ωραιο στορυ και με πολυ μελο- drama Κιανου Ρηβς.

Ο Rick Genest, o tattoo skeleton man, τον εχουν απλα για το ποστερ… στη ταινια παιζει ισα με 30 secs…

Ναι αυτό για την γλώσσα ισχύει, αν το γύρισαν στα Ιαπωνικά θα κέρδιζε η ταινία λίγο παραπάνω.

Το πιο παράξενο με το skeleton man δεν είναι μόνο η μικρή παρουσία του, ο τύπος δεν παίζει κάποιο ρόλο στην πλοκή της ταινίας. Είναι ένας εντελώς ramdom χαρακτήρας που απλά κάνει ένα πέρασμα από την ταινία. Αλλά του έκαναν μέχρι και ξεχωριστό characher poster. :dunno: Δεν θυμάμαι κάτι ανάλογο σε άλλη ταινία. Μου κάνει εντύπωση.

Το Snowpiercer ενδέχεται να γαμάει, θα το δω κι εγώ μάλλον σήμερα.
Μεγάλος μάστορας ο Joon-ho Bong. Είναι ο βασικός λόγος που λατρεύω το κορεάτικο σινεμά. Δεν νομίζω να απογοητεύσει ούτε τώρα.

[B]Metallica-Through the never[/B]

Μακραν απο τις χειροτερες ταινιες που εχω δει: παρακαλαγα να τελειωσει απο το πρωτο 10-λεπτο. Ενιωθα λες και παρακολουθουσα στην τηλεοραση ταυτοχρονα μια συναυλια σε καποιο καναλι,και στις διαφημισεις αλλαζα καναλι για να δω μια ταινια… Οχι τιποτα αλλο δηλαδη,αλλα και την υποθεση της ιστοριας του roadie μιση την αφησαν και με πολλα ερωτηματικα,χωρις να αποκαλυψουν το περιεχομενο της τσαντας!!(το μονο πραγμα που με κρατησε σε αγωνια για να δω την ταινια μεχρι το τελος). Χαθηκε ο κοσμος να βγαλουν ενα κανονικο DVD,oπως ολα τα συγκροτηματα; ΑΛΛΑ,για να λεμε και του στραβου το δικαιο: η συναυλια ηταν φοβερο υπερθεαμα!

Κι εγώ το Snowpiercer είδα που περίμενα πριν απ’τα χριστούγεννα. Με τους εναπωμείναντες της ανθρωπότητας σε τρένο, ζώντας σαν σκλάβοι να επαναστατούν ενάντια σ’αυτούς που το οδηγάνε. Μη παρασυρθεί κανείς απ’το απλό σενάριο. Αρκετά δυνατή ταινία απ’τον σκηνοθέτη του The Host, με ψιλοπρωτότυπη ιδέα που εμπνέει εξεγέρσεις και προβληματίζει βαθύτερα, ειδικά στο τέλος.

Και για να τελειώνουμε μ’αυτά τα κινέζικα τσιν-τσαν-τσον, είδα και το καινούργιο Police Story που φυσικά πρωταγωνιστεί ξανά ο Jackie Chan σαν μπάτσος. Τον πιάνουν όμηρο σε ένα κλαμπ με τη κόρη του και κάμποσους άλλους, θυμάται διάφορα που έζησε και προσπαθεί να τους σώσει. Πιο δραματικό και κάπως πιο αργό απ’ότι μας έχει συνηθίσει, με ελάχιστο ξυλάκι, αλλά βλεπόταν μιά χαρά.

Το The Host λεει τιποτα Voider; Απο αυτον εχω δει μονο το Memories Of Murder που μου αρεσε αρκετα.

Έχω γράψει γνώμη εδώ http://www.rocking.gr/forum/showthread.php?t=25047&page=55&p=1549325#post1549325.

[B]Snowpiercer[/B]

Το είδα και εγώ λοιπόν. Γάμησε η ταινία. Από τα καλύτερα post-apocalyptic film που έχω δει γενικά, τολμώ να πω ξεπέρασε τις ήδη υψηλές προσδοκίες μου. Το περιβάλλον του τρένου ήταν απίστευτο, ένας ολόκληρος κόσμος χώρεσε σε μερικά βαγόνια. Και δεν μιλάω μόνο γα το εικαστικό κομμάτι αλλά και το σεναριακό, κάθε βαγόνι και άλλος κόσμος. Η ταινία τα είχε όλα, δράση, δράμα, ερμηνείες, εύστοχη κοινωνική κριτική, ωραίες ανατροπές. Το μόνο κακό, αν πρέπει να βρω ένα, ήταν ότι σε σημεία γινόταν υπερβολικά επεξηγηματική χωρίς λόγο. Όχι σε υπερβολικό βαθμό αλλά θα μπορούσε και να λείπει. Κάτι άλλο που θα μπορούσε να λείπει είναι η χρήση slow-motion σε αρκετές σκηνές δράσης. Δεν ξέρω αν θα χαλάσει άλλους αυτό, αλλά εμένα μου φάνηκε πως σε αυτή την ταινία δεν κολλούσε και τόσο. Τελευταίο παράπονο τα μέτρια ψηφιακά εφέ αν και ευτυχώς αυτά ήταν ελάχιστα. Anyway τα άσχημα είναι μηδαμινά μπροστά στα θετικά. Προτείνετε ανεπιφύλακτα.

το από πάνω κατέβηκε και είναι έτοιμο για αύριο.

δεν ήξερα που να το ποστάρω, οπότε.

ψάχνω ταινία, 3ωρη (μπορεί και 4ωρη), post apocalyptic σκηνικό, καπετάνιος πλοίου (ή υποβρύχιου) αρνήθηκε να εκτοξεύσει πυρηνική βόμβα και έτσι έληξε ο πόλεμος που ερήμωσε όλη τη γη, ψάχνουν για μέρος που δεν έχει ραδιενέργεια (ή κάτι τέτοιο) για να ζήσουν, περιμένουν κάτι αναλύσεις από τους πόλους αλλά τελικά είναι αρνητικά τα αποτελέσματα και στο τέλος τον πίνουν και πεθαίνουν μαζί αγκαλιασμένοι στα κρεβάτια τους ο καπετάνιος και η γυναίκα του που ήταν πολύ όμορφη (αυτό το θυμάμαι). Ή κάτι τέτοιο, πάνε 10 χρόνια από τότε που την είδα.

βοήθεια κανείς; :frowning:

Με ένα γόογλε σερτς βρήκα αυτή

Αυτό είναι στάνταρ. Παίζει και ο ΜΕΓΑΣ Armand Assante.

<3

Δεν μπορούσα να θυμηθώ με τίποτα το όνομα του Assante :frowning:

και τι σκατά έβαλες στο γκουγκλ σερτς, μισή ώρα το πάλευα [/άχρηστος]

Δεν έχω παίξει κανένα Need For Speed, τσέκαρα τη ταινία μήπως ξεπερνά τα Fast & Furious. Αν και στο ξεκίνημα οι πρωταγωνιστές φαίνονται ξένοι, σε κερδίζει με το στόρυ, χωρίς να είναι κάτι σπουδαίο. Αξίζει όμως και για τις αμαξάρες που δείχνει με τα γκάζια τσίτα. Ο Vin Diesel παραμένει αρχηγός.

Το Boing 777 ακόμα αγνοείτε και γι’αυτό είδα τη καινούργια του Liam Neeson. Που δεν είναι απλά μία αεροπειρατεία, έχει και μπόμπα με το χρόνο να πιέζει. Ένα καλό θριλλεράκι, μας κρατά σε αγωνία με λίγο μυστήριο μέχρι να δούμε ποιός ευθύνεται για όλα. Νομίζω μου άρεσε πιο πολύ απ’τα Taken.

Γάμησε, να το δείτε. Συγκλονιστικό αυτό που λέει ο Dead για τον ξεχωριστό κόσμο σε κάθε βαγόνι

[SPOILER]όπως και η αηδία στο πρόσωπο του Κέρτις στο βαγόνι-σχολείο με την προπαγάνδα στα πιτσιρίκια. Επίσης συγκλονιστική ήταν και η σκηνή που θυσίασε τον Έντγκαρ. We go forward.[/SPOILER]

Αυτό πρέπει να δείχνει και σε πλάνα την καινούρια Mustang που θα κυκλοφορήσει από του χρόνου αν δεν κάνω λάθος :smiley:

bastard, όπου παίζει ο Assante είναι απόλαυση ακόμα και σκουπίδι να είναι η ταινία.

Σκεφτόμουν να πάω σήμερα σινεμά να τη δω αλλά φοβόμουν μην είναι φόλα.
Έλα δεν έχεις παίξει Need,?,:slight_smile:

“post apocalyptic movie captain” Η πρώτη που έβγαλε ήταν μια του Stephen King, η δεύτερη το Mad Max και η τρίτη αυτή μια που δεν την ήξερα, οπότε πήγα να κάνω search στο imdb και είδα ότι εχει γίνει και remake οπότε υπέθεσα ότι ήταν το remake (αλλιώς θα έλεγες ότι ήταν παλιά ταινία)

Ναι ναι μία ασημένια με δύο μπλε γραμμές, αλλά τον τελικό αγώνα δε τον κάνει μ’αυτή.

Δεν είναι και τόσο φόλα μωρέ, σε σύγκριση με το Taken 2 πχ που δε μου άρεσε καθόλου.
Αν εξαιρέσεις GTA και Mario Kart ο Voider δε γουστάρει racing games γενικότερα.