…απ’τις καλές φιουτουριστικές περιπέτειες με Bruce Willis και Milla Jovovich…καλό καστ, και ωραία δράση…πιο πολύ μαρέσει η αρχή του στην Αρχαία Αίγυπτο
:):!:
…απ’τις καλές φιουτουριστικές περιπέτειες με Bruce Willis και Milla Jovovich…καλό καστ, και ωραία δράση…πιο πολύ μαρέσει η αρχή του στην Αρχαία Αίγυπτο
Πω εγώ τις μίσησα αυτές τις δύο ταινίες του (Moonrise & Rushmore).
Απλά δεν την πάλεψα, δεν ξέρω γιατί, έχει ξεχωριστό στυλ ο τυπάς αλλά δεν πρόκειται να ξαναδώ ταινία του μάλλον παρά το εντυπωσιακό cast που έχει σε κάθε ταινία του.
Το είδα και εγώ, εντάξει καλούτσικο, μπορεί να έχει τυποποιηθεί ο Neeson σε περιπέτειες αλλά είναι πάντα εγγύηση.
Το συγκεκριμένο δεν είχε πολύ ξύλο αλλά εντάξει, περνάει ευχάριστα η ώρα.
Το Taken πολύ καλύτερο πάντως, το 2ο δεν το έχω δει.
Get Carter
Η απόλυτη αγγλίλα σε γκαγκστερική περιπέτεια, με δόσεις καλτίλας.
Επιβλητικός ο Μάικλ Κέην, γυρνάει στο βροχερό, βαρετό, εκπληκτικά μονότονο και πληκτικό Newcastle να εκδικηθεί τον θάνατο του αδερφού του.
Σκοτεινή ταινία, βίαιη με τον δικό της τρόπο και με απροσδόκητο τέλος με απαισιόδοξη ματιά που την διαφοροποιεί από άλλες του είδους της.
Αξίζει προβολής. για την ατμόσφαιρά της.
Sorcerer
Σπουδαία cult ταινία των 70’ς.
Ο Friedkin δίνει ένα πραγματικά σκηνοθετικό κατόρθωμα.
4 άντρες με διαφορετικό παρελθόν βρίσκονται στις πετρελαιοπηγές της Βραζιλίας, δίπλα στον Αμαζόνιο. Τους δίνεται η ευκαιρία να μεταφέρουν εκρηκτική ύλη μέσα από εξαιρετικά δύσβατες περιοχές οδηγώντας 2 φορτηγά.
Δεν έχουν μόνο να αντιμετωπίσουν την φύση και τους αντάρτες που χτυπάνε την κυβέρνηση αλλά και το ίδιο το παρελθόν τους.
Εκρήξεις, εντυπωσιακές σκηνές, που και που ο Friedkin ρίχνει και τρομακτικά απότομα πλάνα θυμίζοντας ποιος είναι ο σκηνοθέτης του “The Exorcist” συνοδευόμενα όλα από την υποβλητική μουσική των Tangerine Dream που υπογράφουν όλο το soundtrack.
Και το τέλος απρόσμενο και σκληρό.
Για τους λάτρεις καλτ περιπετειών.
Walk the Line
Αν και δεν ήμουν ποτέ fan των βιογραφιών, αυτή είναι μια σπουδαία αναπαράσταση 15 χρόνων ενός θρύλου.
Μπορεί να είναι αρκετά γυαλισμένη (σαν ταινία Hollywood που πάει για Οσκαρ), αλλά καταφέρνει αν και είναι κοντά στις δυόμιση ώρες να μην σε κάνει να βαρεθείς. Οι δύο πρωταγωνιστές είναι θαυμάσιοι και έχουν μπει στο πετσί του ρόλου τους κανονικά.
Επίσης βλέπεις και το background ιστορικών τραγουδιών σαν τα “Cry Cry Cry”, “Walk The Line” και “Ring of Fire”.
Ωραία ταινία, πολύ συγκινητική, γυαλισμένη όπως είπαμε αλλά αξίζει πραγματικά.
Clerks II
Αυτό δεν το είχα ξαναδεί, κατώτερο καλλιτεχνικά από το 1ο και πιο χοντροκομμένο αλλά συνολικά σε υψηλό επίπεδο και προσφέρει πάλι πολύ ωραίες σκηνές.
Το δίδυμο είναι και πάλι φοβερό (η σκηνή στην φυλακή είναι καταπληκτική) και η Rosario Dawson είναι καύλα, αυτά.
Με το καλό και το 3ο που είναι στα υπόψην.
ε ναι ρε. αφού λεω για ποπ κορν. αλλά πραγματικό εχει κάνει στροφή. μιλάμε δεν έχει αφήσει ρόλο για ρολο σε τέτοια φάση πλέον
Ρε αυτό μοιάζει με ριμέηκ του Μεροκάματου του Τρόμου :!:
Άντε πήγαινε να το δεις ρε και άσε τις απομιμήσεις!
δεν μοιάζει. είναι. και είναι ΠΟΛΥ καλό. δες το!
How to train your dragon 2
Μηδεν με δεκα τονους.:!:
Ναι ε; Το πρώτο ήταν όμορφο.
Νεα ταινια του Seth McFarlane, αυτη τη φορα με τον ιδιο ως πρωταγωνιστη, και καλο καστ γυρω του (μωρο μου Charlize).
Η ταινια εχει αρκετο γελιο, σε φασεις ειναι σα να βλεπεις Family Guy σε γουεστερν και με αληθινους ανθρωπους αντι για καρτουν. Και oταν μιλαει ο McFarlane ειναι ακριβως σαν να ακους τον Brian. Αρκετα καλυτερη απο το μετριο κατα τη γνωμη μου Ted, fans του Family Guy πιστευω θα γουσταρουν.
Ναι ναι ξέχασα να το αναφέρω, στα υπόψη!
The Best Offer
Η ταινία μου άφησε γλυκόπικρη γεύση.
Από την μια έχεις την σπουδαία σκηνοθεσία του Τορνατόρε, την αψεγάδιαστη ερμηνεία του μεγάλου Rush, την υποδειγματική μουσική επένδυση του Morricone και από την άλλη ένα απότομο φινάλε που δείχνει ότι κάτι έλειπε από την ταινία ώστε να γίνει αριστούργημα.
The Raid 2: Berandal
Σεναριακά είναι 2 ώρες μετά το τέλος της 1ης.
Αυτή την φορά υπάρχουν πολλές τοποθεσίες και δεν διαδραματίζεται σε ένα μέρος, υπάρχει καλό σενάριο και ΑΠΕΙΡΟ ξύλο με αρκετές νοσηρές σκηνές όπως αρμόζουν σε ταινία παραγωγής της Άπω Ανατολής (σεναριογράφος / σκηνοθέτης Ουαλός ε).
Τα 150 λεπτά πέρασαν σαν νερό, μιλάμε για ένα έπος που κάθε οπαδός των περιπετειών οφείλει να δει.
Αναμένουμε και το 3ο.
(κάπου στην μέση ακούγεται και το “Sarabande” του Handel για την ιστορία).
Taken 2
Το περίμενα χειρότερο, δεν έχει την πρωτοτυπία και τις σοκαριστικές σκηνές που κάνουν να ξεχωρίζει το 1ο αλλά δεν είναι καθόλου άσχημο στάνταρ επιλογή διασκέδασης με μερικές πολυ καλά σεναριακά γραμμένες σκηνές (ο χάρτης πχ).
American Hustle
Δεν τους καταλαβαίνω τους Αμερικάνους γιατί έδωσαν σε μια τέτοια ταινία 10-11 υποψηφιότητες για Οσκαρ.
Ευχάριστη, ωραίες και διασκεδαστικές ερμηνείες από ένα φοβερό καστ (μεταξύ των πρωταγωνιστών και ο Louis CK και ένα cameo απολαυστικό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο), καλή αναπαράσταση της εποχής αλλά δεν υπάρχει κάτι ξεχωριστό που να μην έχουμε ξαναδεί.
Headhunters
Σπουδαία ταινία που περνάει από όλα τα είδη. Κωμωδία, περιπέτεια και θρίλερ με λουτρά αίματος, δραματική με κοινωνικές ματιές συνδυάζονται με απόλυτη επιτυχία.
Το πολύ καλά δεμένο σενάριο που εστιάζει σε μικρές λεπτομέρειες απογειώνει την ταινία και της δίνει και ένα ωραίο φινάλε.
Να το δείτε.
Ναι,ρε ‘συ. Και εμενα μου αρεσε το 1ο,γι’ αυτο ειπα να δω και το 2ο,αλλα μου φανηκε πολυ βαρετο. 1:42:00 ειναι πολυ για μια τοσο απλη υποθεση. Ημαρτον,ταινια για παιδια ειναι…
Well, το είδα πριν λίγο. Οκ μου άρεσε γενικά, αλλά το πρώτο όντως ήταν πιο ωραίο. Και πιο ενδιαφέρον. Αλλά και το 2ο είχε πλάκα!
Βαριά, σκληρή, αληθινή.
Ένας πιτσιρικάς μεγαλώνει με τη τζάνκι μητέρα μου, τη δένουν οι μπάτσοι και από τότε ο μικρος ζει στο δρόμο.
Δείτε τη.
Συμφωνώ απόλυτα. Μπορεί να μην ενθουσιάσει όλους όσους τη δουν αλλά εμένα με κέρδισε επιπλέον γιατί
A Field in England
Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν mindfuck ταινίες και υπάρχει και το Field in England.
Κατά την διάρκεια του Αγγλικού εμφύλιου πολέμου 3 στρατιώτες και ένας ιερέας θα προσπαθήσουν να ξεφύγουν από τις μάχες και θα καταλήξουν στους αγρούς . Ψάχνοντας ένα μέρος να κατεβάσουν μερικές μπυρίτσες, όπως τους υποσχέθηκε ο ένας εξ 'αυτών, θα βρουν μερικά παραισθησιογόνα μανιτάρια με τα οποία θα προσπαθήσουν να ξεγελάσουν την πείνα τους.
Ε και μετά άντε γεια. Η ταινία μετατρέπεται σταδιακά σε ένα τεράστιο tripping με τον σκηνοθέτη να χρησιμοποιεί την κάμερα και το μονταζ με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους. Κάπου στο ενδιάμεσο θα περάσουν από την οθόνη, αλχημιστές, πέτρες με παράξενες χαράξεις, θησαυροί, τεράστιες μαύρες μπάλες καπνού στον ουρανό και άλλα όμορφα. Στο δε τελευταίο μισάωρο ο εγκέφαλος μου έβρασε στους 200 βαθμούς και απλά έλιωσε.
Δεν την προτείνω. Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη ταινία που έχω δει ποτέ ή απλά η χειρότερη. Παρότι υπάρχει μια υποτυπώδης πλοκή που η ταινία ακολουθεί μέχρι το φινάλε δεν μπορώ να ισχυριστώ πως κατάλαβα και πολλά πράγματα. Από την άλλη βέβαια σαφώς είναι και πιο διαφορετική ταινία που είδα ποτέ. Η αισθητική του σκηνοθέτη είναι πολύ ιδιαίτερη, ώρες ώρες δημιουργεί πολύ όμορφες εικόνες, ξεχωριστές μόνο και μόνο για να σου κάψει όλα τα εγκεφαλικά κύτταρα με ευκολία αμέσως μετά.
Δείτε το με δική σας ευθύνη.
ρε σεις στο raid 2 αγγλικα μιλανε;
κατεβασα αυτο
http://thepiratebay.se/torrent/10399509/The.Raid.2.2014.BDRip.x264-GECKOS
και ειναι λες και βλεπω μεξικανικο, ακουγονται αγγλικα αλλα οι ηθοποιοι φαινεται οτι μιλανε αλλη γλωσσα
wtf
πάτα δεξί κλικ στο player> audio> και άλλαξε κανάλι ήχου.
…τι άλλο να δούμε όταν παίζει ‘‘Κάτι Κουρασμένα Παλικάρια’’…’‘την χούφτωσες? χούφτωστην χούφτωστην’’:lol3::lol3:
Αυτήν την είχε χθες βραδυ το Star. Εντωμεταξύ μέχρι που τέλειωσε η ταινία έσπαγα το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια είναι αυτή που παίζει τον πρώτο γυναικείο ρόλο κι είναι φτυστή η penelope ann miller!!! #-o
arian υπάρχουν 1,168 post σου που δεν εχω καταφέρει να δω εικόνα
Φαίνεται ότι ο υπολογιστής σου έχει αναπτύξει μια εμπάθεια απέναντί μου.
Εγώ τη βλέπω κανονικά πάντως…