Εδώ είστε:
Μόλις είχα δει τότε αυτό το τρέιλερ είχα μουσκέψει λίγο το βρακάκι μου. Δυστυχώς δεν είδαμε ποτέ αυτό το πράγμα σαν ταινία. Τα zords που έπαιζαν ξύλο στο background για 3 δευτερόλεπτα ήταν άπειρες φορές πιο προσεγμένα και καλαίσθητα και πιο ρεαλιστικά από αυτό το χάλι που είδαμε στην ταινία που τελικά βγήκε
Θα το δω. Επαναλαμβάνω, θα το δω.
Το είδα σήμερα κι εγώ, πάρα πολύ ευχάριστο πραγματικά
Σχεδόν ανάλαφρο μέσα στη σοβαρό θέμα που θίγει, σου φτιάχνει την διάθεση. Όμορφη ταινία:
Αγαπητό φόρουμ, θέλω προτάσεις. Πείτε μου action και horror ταινίες να δω. Εξηγούμαι:
Όταν λέω action, δεν θέλω τέρμα σαπίλα π.χ. Σιγκάλ που οκ, μια φορά είδα τυχαία στην τιβί και ήταν απελπισία ή π.χ. έχω την αίσθηση πως ο Τσακ Νόρις δεν θα μου πει κάτι, διορθώστε με αν λανθάνω. Αντιθέτως με Βαν Νταμ έχω δει κανα-δυο (Timecop, Universal Soldier) που δεν πέρασα άσχημα. Δεν έχω πρόβλημα με ταινίες “της σειράς”, π.χ. όλα όσα βγάζει ο Λίαμ Νίσον την τελευταία δεκαετία που είναι τίμια pop corn movies, κλείνεις το μυαλό και περνάς ωραία. Χθες είδα το Deep Rising (υπερτίμιο action/horror, βιντεοκλαμπάδικο), δεν έχω δει ακόμα το Deja Vu με τον Washington, γενικά έχω αρχίσει να ξεμένω. Δεν πιάνω Ασία, εκεί έχω περισσότερα πράγματα ακόμα να δω, μιλάω για Αμερική/Ευρώπη (?).
Horror πείτε καμιά πρόταση καινούριας ταινίας (εννοώ απο 2000 και πάνω). Δεν θέλω φθηνά jumpscares, θέλω καλές ταινίες με ατμόσφαιρα, και το gore καλοδεχούμενο, δεν κολλάω εκεί. Δεν θέλω απαραίτητα big budget films, ας έχουν γυριστεί και με 2 σουβλάκια προϋπολογισμό. Έχω δει πολλές ταινίες στο είδος και αρχίζουν να ελαττώνονται οι περιπτώσεις που μου λένε κάτι. Είδα πριν καμιά βδομάδα το Calvaire που το είχα ξεχάσει, τι γαμάτη ταινία. Επίσης είτε Ασία είτε Αμερική είτε Ευρώπη, κανένα πρόβλημα.
Για πείτε να γίνει κουβέντα.
Cradle of fear
Από action αφού δεν σε νοιάζει να είναι no brainer δες κάνα expendables . Βλέπονται
Θα σε πήγαινα και στα purge αλλά έχουν ψειγματα των δύο στοιχείων που ζητάς
Αν και το να πας προς Ασία παρόλο που προς το παρόν είπες δεν θες , είναι μια καλή επιλογή . The Raid 1 & 2 π.χ.
Horror έχουν βγεί πολλά καλά . The witch πχ
Ασία εξαιρετικό The wailing ( 100η φορά που το εκθείαζω )
Προ λιγων ημερων ειδα το memories of murder και mandeo(Κορεατικες απο τον σκηνοθετη του parasite)
Τα λογια περιττα!
Ναι! Επίσης Atomic Blonde, Mayhem, και προφανώς John Wick, αν για κάποιο λόγο σου έχουν ξεφύγει.
Για κροσσόβερ δράση-κωμωδία-χόρρορ:
Τα έχω δει όλα αυτά παιδιά! Atomic Blonde όμως μου έχει ξεφύγει, όπως και Ready or Not, μπαίνουν στα υπόψην. Από την λίστα του ρόκιν δεν έχω δει Raw, ψιλοσυνειδητά το αποφεύγω (απλά δεν μου έχει “κλικάρει”), αλλά ίσως το δοκιμάσω.
Το Lucy με την Γιοχανσον λέει τίποτα;
Επίσης, πότε θα βγει το Raid 3, νισάφι, πόσο να περιμένουμε πια!
Για να περασεις την ωρα σου καλο ειναι
Edit : απο οσο θυμαμαι φερνει λιγο στο transcendence με τον Johnny Depp
Άσε γιατί κάτι έλεγε πρόσφατα ο Gareth Evans για Raid χωρίς Rama και τρόμαξα.
Υπάρχει και το The Night Comes For Us με Iko Uwais πάντως, που καλά λόγια λέγονται, αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμα.
Για action αφήνω στο τραπέζι επιπλέον:
Ούτε εγώ έχω αξιωθεί να δω ακόμα το The Night Comes For Us. Έχω δει το Headshot όμως με τον Uwais, το οποίο το προτείνω, θα πάρεις την action δόση σου και με το παραπάνω.
Revenge είναι στα υπόψην επίσης!
Γαμησες. Τα ειδα και γω φετος. Μιλαμε για επη
Ελεγα τι σκατα να δω και μου ηθρε στο μυαλο ο σκηνοθετης του parasite και λεω μπαινουμε imdb και βλεπουμε τι εχει βγαλει
Επισης μου προτειναν τα The handmaiden και The Wailing
Ναι και αυτά να δεις , εξαιρετικά ( το ένα το έγραψα πιο πάνω )
Ναι οντως χαχα
Απλα μου τις προτεινε ενας φιλος χθες και δεν θυμομουν σημερα ποιες μου ειχε πει
Ναι καταπληκτικα και τα δυο. Επισης δες το the sea fog που εχει γραψει ο παρασιτος
Snowpiercer!