Ανήκω και εγώ στο team Palm Springs, φοβερή ταινία! Επίσης χαίρομαι που βλέπω καλά λόγια από τον Dead για το Wheel of Fortune and Fantasy, θέλω πολύ να το δω και έχω υψηλές προσδοκίες.
Και μόνο που διάβασε το σενάριο και είπε το ναι στον ρόλο, την ανέβασε ακόμα πιο πολύ στην ήδη υψηλή μου εκτίμηση.
Επίσης, τι γαμάτη πρωτότυπη μουσική έχει η ταινία και τι στο μπουτσο έχουν μέσα στο κεφάλι τους οι σεναριογράφοι.
Βλέπω και λίγο Kung Fu Hustle πάντως.
Και Τερι Γκιλιαμ ίσως;
Gilliam, Wachowski και μια πρέζα από Eternal Sunshine of a Spotless Mind, θα πω εγώ.
Τι ταινία ήταν αυτή ρε παιδιά;
Michel Gondry και Charlie Kaufman all the way, ναι, έλεγα τι ξεχνάω, το ξεχνάω…
Στο ertflix βρίσκω κατά καιρούς ενδιαφέρουσες ταινίες και σειρές. Χτες είδα μία με τίτλο “Η πτώση της αμερικανικής αυτοκρατορίας” την οποία είχε στην κατηγορία με τις κωμωδίες. Δεν θα έλεγα βέβαια ότι ανήκει αμιγώς σε αυτήν την κατηγορία, ίσως μία περίεργη μίξη. Μία γαλόφωνη καναδέζικη ταινία με περίεργη πλοκή:
Βλέπεται ευχάριστα, με αρκετά ενδιαφέροντα σημεία, με το πιο ενδιαφέρον σημείο βέβαια να είναι:
με αυτή τη θεά…
Maripier Morin - IMDb
Θα γίνω λιγάκι party pooper τώρα αλλά δεν πειράζει.
Είδα σήμερα το Everything… και απλά δεν.
Ένας πανικός από σινεφίλ αναφορές, από το Matrix στον Wong Kar-wai τον Jackie Chan και σε ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς. Δυστυχώς εκτός του ότι όλα αυτά πέρασαν και δεν ακούμπησαν, τις περισσότερες φορές έμοιαζε με παρωδία τύπου scary movie με το χιούμορ φάρσας να είναι πανταχού παρόν. Προσπαθεί κάποιες στιγμές να δώσει λίγο παραπάνω βάθος στους χαρακτήρες αλλά επιστρέφει πολύ γρήγορα στο roller coaster φάρσας και σινεφίλ αναφορών. Οι ηθοποιοί είναι ο μόνος λόγος που άντεξα σχεδόν μέχρι τέλους.
Έκατσα να το δω με μεγάλη όρεξη και με πολύ θετική διάθεση αλλά στα μισά της ταινίας είχα εξαντληθεί εντελώς. Δύσκολα θα του δώσω δεύτερη ευκαιρία. Τώρα είδα πως εδώ υπάρχει το σκηνοθετικό δίδυμο του Swiss Army Man, μιας εντελώς γεια σου ταινίας που όμως περισσότερο μένει ως φιλμικό παράδοξο παρά ως κάτι το ιδιαίτερο. Τα ίδια και εδώ δηλαδή. Το Swiss Army Man πάντως μου είχε φανεί κάπως πιο ενδιαφέρον και σίγουρα όχι τόσο κουραστικό.
Όντως πολύ καλό το Palm Springs, το είδα κι εγώ μετά τις τελευταίες αναφορές εδώ μέσα.
Σαν φαν του time loop “υποείδους” σε ταινίες και σειρές, απορώ πώς μου είχε ξεφύγει.
Άξιζε πραγματικά, πολύ καλό.
το είδα. πολυ πιο ειλικρηνές απο το μάτριξ, που δεν είχε ακριβώς προσήλωση στο ΤΙ θα πεί και που τα 2 σικουέλ πρέπει να γράφτηκαν λίγο στο ποδάρι, για να μην πούμε για το ριμπούτ. λιγότερο μπάτζετ, όποτε το βγαζε με καράτε και πιο απλά εφέ, αλλά είχε μια “χαρη” να βλέπεις πώς τα δικαιολογούσαν. συμπαθές για μια φορά, αλλά δεν θα το ξανάβλεπα. απ την άλλη έχω δεί πολυ μεγαλύτερες μπαρούφες.
Τοπ Γκαν2. Συμπαθητικούλι, αλλά χάνει συγκρινόμενο με το 1.
Έψαχνα το on demand στο ΕΟΝ και έβαλα να δω μεσημεροαπογευμα Σαββάτου το
Έτσι, χωρίς να είμαι 9 χρονών. Έκανα το πρωί την αντιγραφή και το φυλλάδιο μαθηματικών, αύριο το πρωί θα πάμε στο πάρτι του Πέτρου, όλα καλά
Πρωτη φορα που το ειδες? Ελπιζω ναι
Και τα δυο σηκουελς ειναι παρα πολυ καλα παντως.
Όχι ρε, το είχα δει στο star λογικά πριν 20 χρόνια
5 αστερακια το EEAAO
σοκ οταν διαβασα οτι επαιζε η Jamie Lee Curtis. Στην αρχη νομιζα οτι ηταν η Tracey Ullman (τελευταια σεζον Curb)
Ταινιάρα είναι το Jumanji και τα σίκουελ διασκεδαστικά είναι ,άλλη φάση όμως.
Αρε Robin Williams…
ειδα εχθες το Uncharted…θα συμβουλευα οσους επαιξαν τα παιχνιδια να μεινουν μακρια!
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΦΟΛΑ!
οι υπολοιποι που δεν εχουν ιδεα, μπορει και να περασουν απλα ευχαριστα…
Αταίριαστες επιλογές στο cast για Sullivan κυρίως αλλά και Nathan.
Απο εκεί και πέρα δεν έχω κανένα ιδιαίτερο παράπονο δεν περίμενα και πολλά έτσι κ αλλιώς
Το ψιλοκαταλαβα οτι πρεπει να ειναι σαπιο γιατι βγηκε γρηγορα στα γνωστα μερη.
Το εχω κατεβασμενο και δεν το εχω δει ακομα.
Εφαγα ηδη βεβαια μια απιστευτη φολα με το Ambulance…
Είδα επιτέλους το Northman. Εξαιρετικό σε όλα του, μουσική, φωτογραφία, σκηνοθεσία, σκηνογραφία, απόδοση μυθολογίας και ηθοποιία χωρίς υπερβολές. Ένα μείον είχε η ταινία, το τρέιλερ της. Μάλλον βάση αυτού ξενερωσαν αρκετοί, κακώς κατ’εμε.
Το περίμενα με μεγάλη ανυπομονησία. Εντέλει, δεν τρελάθηκα, αλλά είναι ιδανικό ταινιάκι για ένα χαλαρό απόγευμα/βράδυ, ιδιαίτερα δε αν κάποιος είναι φίλος της «σπυριάρας». Σαν θαυμαστής του Sandler, θα έλεγα ότι είναι επαρκής, αλλά βρήκα -σε σημεία- κάπως μπερδεμένη την ερμηνεία του, σαν να ισορροπεί αμήχανα μεταξύ των κωμικών και των δραματικών στοιχείων του. Πολύ καλή η Queen Latifah, αν και δεν είμαι μεγάλος fan της.
Κλασσική ιστοριούλα έμπνευσης, ανακάλυψης του «προλεταριακού» ταλέντου και της διαδικασίας ανέλιξής του κι εγκαθίδρυσής του στα «σαλόνια» (μέσα από τις γνωστές δυσκολίες, τις εσωτερικές «μάχες» κ.λπ. κ.λπ.). Το έχουμε δει αλλού καλύτερα το εργάκι.
Πολλές συμμετοχές από μεγάλους stars του NBA, ωραία τα ματσάκια και απόλυτο highlight οι ατομικές προπονήσεις και η προετοιμασία του Bo (Juancho Hernangómez).
Να τονίσουμε, βέβαια, ότι η ταινία δεν αποδίδει credit στα πρόσφατα ματς των μπασκετόφατσων του forum, τα οποία και «ξεσήκωσε», ώστε να λάβει έμπνευση και να ενισχύσει τα μπασκετικά highlights της…