Τι dvd/ταινία στην tv είδατε σήμερα...;;;

Ολο το ή μαλλον σχεδον ολο το franchise Purge ειναι ωραιο.

1 Like

Για μένα τα πρώτα 3 του purge franchise

1 Like

Νταξ, εχει την πλακα της και δεν εχει copyright, χρησιμοποιησε την οσο θελεις, θα ειμαι τριγυρω για να σιγονταρω :smiley:

Ειμαι σιγουρα too old for this shit, αλλα δεν προλαβα τον Εξολοθρευτη οταν βγηκε. Ημουν 10, αν βοηθαει τη συζητηση :smiley: Σιγουρα τον ειδα 2-3 χρονια μετα, πιθανοτατα στο σινε της Αντιπαρου (σε αυτη την ηλικια, μονο εκει εβλεπα κινηματογραφο).

Αλλα για να γυρισω στο spin off θεμα, ο Τραμπ το ανεφερε πριν λιγες μερες, γι’ αυτο το συνεδεσα με το μινι review σου. Ισχυει οτι θελω να το δω, απλως το προβλημα ειναι οτι σπανια βλεπω τηλεοραση ή dvd ή streaming τελος παντων.

2 Likes

Πριν λίγο βγήκε στα πειρατικά το Megalopolis. Το ερώτημα τώρα είναι… Να το αφήσω να το δω στο σινεμά; Το έχει δει κανείς; Διαβάζω τρομακτικά άσχημα λόγια στο πειρατικό μέρος και γενικά.

Μονο η φωτογραφία του, κράζει πως θελει σινεμα.

Επισης οι μεγαλες σε διαρκεια ταινιες πιο ευκολα κουραζουν στο σπιτι.

And now, something unexpected

Εκλεισα μια τρυπα χθες, βλεποντας το Split του Σιαμαλαν.

Λοιπόν - ειναι απο τα αγαπημένα μου. Το εβαλα σε μια στιγμη απελπισιας με τον καταλογο του Νετφλιξ και με αποζημειωσε.

Ερμηνειάρες από τον πρωταγωνιστή και την αγαπημένη Anya Taylor (που μοιαζει διαφορετικος ανθρωπος - εκεινη λεει πως δεν εχει κανει πλαστικες), σασπενς, τρομος τοσο/οσο, και ενα ωραιο φιναλε και Post-φιναλε.

Το τρίτο της τριλογίας αξίζει το ίδιο ; Εχω ακουσει πως οχι.

2 Likes

Ειναι πιο κατω απο το split αλλα εμενα μου αρεσε

1 Like

Και εμένα μου άρεσε το Glass, το είδα σχετικά πρόσφατα μάλιστα. Σίγουρα αξίζει μια προβολή.

1 Like

Παροτι δεν το εχω πολυ με τις ταινιες, πεταγομαι επειδη το Split και το Unbreakable ηταν υπεροχα. Καλα, το split φανταστικο. Δεν εχω δει το Glass (καλα, το παραξενο θα ηταν να το ειχα δει).

Το Split και εγω το ειχα αγαπησει πολυ, ειμαι και φαν Shyamalan ok, (πχ αγαπαω πολυ το Village) οποτε δεν ειμαι και 100% αντικειμενικος. Το Glass πλακα πλακα δεν το εχω δει ακομα, ειχα ξενερωσει με τις κριτικες γιατι μετα απο 2 σερι καλες ταινιες ειχα ψηθει οτι επεστρεψε στην φορμα του, αλλα ειχα απογοητευτει, πρεπει να το δω.

1 Like

Λίγες ταινίες με έχουν εξοργίσει τόσο πολύ σε κινηματογραφική αίθουσα

Δεν σε έψησε το πλοτουίστ :interrobang:

Αισχρό ρε

Το ξερω οτι ειμαι μειοψηφια αλλα το λατρεψα. Μαλλον γιατι απο την αρχη δεν το ειδα ως ταινια τρομου.

1 Like

Κι εμενα μου ειχε αρεσει θυμαμαι :grinning:

2 Likes

Για να τα λέμε όμορφα και ολοκληρωμένα…

Δεν έχω δει τα πρώτα δύο του, ίσως κάποια στιγμή, ίσως και ποτέ. Μάλλον ποτέ.

The Golden Era (Buena Vista Pictures)

• The 6th Sense - δεκαρακι ακατεβατο
  • Unbreakable - εξαιρετικό, πολύ καλό plot twist
  • Signs - 7.5αρακι, μια χαρά ταινία
  • The Village - το αγαπημένο μου από Shyamalan (!)

The Raspberry Awards Era

• Lady In The Water - το έκλεισα στο μισάωρο
  • The Happening - καλό premise, άθλια εκτέλεση, απογοήτευση
  • The Last Airbender - ΔΞ/ΔΑ
  • After Earth - δεν πρόκειται να το δω ποτέ, σκουπίδι λογικά

The Redemption Era (Universal)

• The Visit - τρώγεται, καλό μωρέ οκ, πρέπει να το ξαναδώ
  • Split - η καλύτερη του ταινία.-
  • Glass - αρκετά καλό, το χειρότερο της τριλογίας με μικρή διαφορά
  • Old - θέλω να το δω παρά πολύ
  • Knock At The Cabin - τίμιο, δεν εντυπωσιάζει

Το Trap το βάζω σε νέα περίοδο, και δεν το έχω δει αλλά θέλω. Το χει δει κανένας?

1 Like

Τίμιο.

2 Likes
  • The Visit → sleeper hit, απλο premise, αρκετα τρομακτικό, πολύ υποτιμημένο κατά τη γνώμη μου. Δεν ξερω αν το ξερει ο κοσμος, εγω το βρηκα απο ποδκαστ

• Old → πολύ καλό premise, αλλά λόγω της ιστορίας του, “τρεχει πολύ” και ξεφουσκώνει σύντομα. Δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά. Πολύς κόσμος ξενερώνει το τέλος, αλλά από την άλλη, με τέτοιο στόρυ, αναλογο τέλος θα έβαζε. Το κατατάσω στις ταινιες αεροπλάνου - τελειο για πτηση, στο σπιτι/σινεμα νομιζω θα το έκλεινα.

• Knock At The Cabin - > οπως πάνω. Ωραια ιδεα, meh εκτέλεση, και το τουιστ του τέλους αναμενωμενο αν εχεις δει 2 ταινιες του και πάνω. Καπου μεσα σε αυτη την ταινια, κρυβεται ενα πολυ καλο θεατρικο, θεωρω. Ωραιος ο Μπατιστα, ο Ρον απο Χαρυ Ποτερ ισως πρεπει να κανει αλλη δουλεια το παλικαρι

@potofgold περι Trap: ρε συ στα ιντερνετσ το εχουν ξεπατωσει. Το τρέηλερ με ειχε ΥΠΕΡΨΗΣΕΙ, αλλά όλοι έγραψαν ότι

απο την στιγμη που βγαινουν απο τον συναυλιακο χώρο, βλέπεις άλλη (και κακη) ταινία

Ταινια αεροπλάνου, λοιπόν ;

1 Like

Το Visit και εμενα μου ειχε αρεσει, απλο και effective. Τα τελευταια του δεν τα εχω δει, πρεπει να κατσω.

Και Κυριακής.
17:00 - 19:00

3 Likes