Eλληνιδα γυναικα(χαχαχα)

greek phdhkooleson katastaseison - me is a virgin in starsign and in the pores of me skin are virgin like olives :stuck_out_tongue: that’s as wirgin mega-storz as i am !

prepei na xasa oreo fleimz - ntirintaxta 10 selidwn - but i m reading it NOWAY in NORWAY!

pneuma kai htikh.

ai gynaikai den exei nohma na einai namoures - an einai kaines periexomenou.
to idio kai oi mikroi farmakwmenoi tympanistes tou gym, ok kalo einainai sfyzeis sto mywni - alla ama den doulebei o mys o erwtikos i o egkefalikos o istos - zhtw pou kahkes…

en elladi - i poza i epeidhkdsh o paralogismos - o wxaderfismos kai to etsithelw -exoun perasei san endeiksh magkias i kati tetoio. o papandrew htan oti htan i thatser gia thn agglia - s autous dhmiourghse n.e.d.s - se emas frapedo-kapnizontes dhmosioypallhlous.

sto thema ma omws peripoou - oi gynaikes - ginontai ligotero thylikes ki as omorfainoun as poume kapws - arketes - polles fores me th syndromh 500 kilwn revlon. oi andres - exoun xasei ligo ews poly ta mpolz. kai kalytera na koitaksoun pros to the wall kai ouxi to mall - mpas kai ta broun.

i m gawd - opote den m akoumpan ta sxolia m. apla otan briskw gynaika pou m anatrixiaz - ksypnaei o cov mesa m :stuck_out_tongue: to ti ginete apo kei kai meta einai alllounou priest euaggelio. einai tsodas priest :stuck_out_tongue:

:frowning: Θλιβερο topic

Σιγά μην διαβάσω 8 σελίδες μαλακίες…

Eλα ρε 8 σελιδες … μπραβο αυτο θα πει παθος .

Αληθεια το θεμα πιο ειναι ??? :roll: :roll: :roll:

17 και σημερα … Τελη και Χριστινα :wink: :wink: :wink: !!!

είσαι πολύ αυστηρός φρονώ.
και ο λόγος σου μου φαίνεται επιτηδευμένος.
η στρατευμένη τέχνη όμως?

Κάτι σαν ωδή στο γυναικείο φύλο μου φαντάζει αυτό το countdown

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

AX 17

Ξεκιναω με τον Therion για αλλη μια φορα και θα σου πω Therion οτι σεβομαι τα οσα μου ειπες και με οσα θα πω δεν προσπαθω να επιβαλλω την αποψη μου σε σενα απλα να γινει διαλογος εφοσον θες να το συνεχισεις.
Πρωτον δεν υποβαθμισα τις 3 συγκεκριμενες κυριες…οτι εκανα γενικευση εκανα βεβαιως και ειπα απλα ποια ειναι η νοοτροπια των γυναικων εν Ελλαδει…μηπως δεν ειναι ετσι?
Φερε μου μια 50αρα Ελληνιδα πχ που να ακουει rock…η εστω μια 35αρα…γιατι απο καποια στιγμη και μετα παρατανε το αθλημα?μηπως γιατι απλως το βλεπουν ευκαιριακα?
Δυστυχως οχι μονο το rock αλλα ενα σωρο αλλα πραγματα που ανεφερα τα βλεπουν σαν trendy φαση…ποτε απο δω και ποτε απο κει δηλαδη.
Οπως ειπε η karja kurunen αν διαβασες η γυναικα δεν γινεται ομορφη για να αρεσει στον συντροφο/συζυγο/γκομενο…γινεται ομορφη για να ικανοποιησει τη ματαιοδοξια της…
Ειπες οτι τα λαμογια ητανε αντρες…Να σου υπενθυμισω οτι τα λαμογια και δη το κυριο λαμογιο ητανε ενας 55αρης…ειδες εσυ πολλους 25αρηδες να τρωνε 2,5 εκ ευρω απο μεγαλη εταιρεια?
Η γνωμη μου εστιαστηκε καθαρα στις ηλικιες μεταξυ 18-30 ετων σημερα…και αυτο που με τρελανε παντα και με τρελαινει ειναι να βλεπω ανθρωπους νακλαιγονται οταν δεν υπαρχει λογους μια μιζερια ανευ λογου και αιτιας…ε σε αυτο οι γυναικες ειναι μανουλες…
Αληθεια Therion μιας και παιζει να ειμαστε και συνομηλικοι αναρωτηθηκες ποτε σου εσυ ο Ελληνας 25αρης τι ανταγωνισμο εχεις να αντιμετωπισεις απο τα ξεκωλα που κλαιγονατι?Δεν ειναι μονο η μινι φουστα…τον 1 χρονο που χανεις στο στρατο που τον βαζεις?
Και να βλεπεις τωρα αυτες απο τον 3ο μηνα που μενουν εγκυες δωστου αναρρωτικες μεχρι τον 6ο που παιρνουνε αδεια κυησεως και στον 2ο μηνα μετα τη γεννα γυρνανε… και απο πανω να κλαιγονται…αληθεια γιατι η κυρια Rangel σε αυτο δεν μου απαντησε?Συμφερει πες?
Γιατι η Γερμανιδα να δουλευει ως τον 7ο μηνα κανονικα και μολις εδω οι κυβερνησεις πηγανε να αλλξουνε το νομο βγηκανε τα ξεκωλα οι δηθεν φεμινιστικες οργανωσεις για να περναει η ωρα και αντεδρασαν?εμ το βολεμα ειναι μεγαλο πραμα…
Κουβαλανε ενα παιδι στα σπλαχνα τους και το χτυπανε μια ζωη…λες και δεν υπαρχουνε σωστοι αντρες οι οποιοι κανουνε δουλειες…Τherion σε καποιο ποστ εγραψα οτι ηδη στις ΗΠΑ οι αντρες ζητανε την επιμελεια των παιδιων…φυσικα ουτε αυτο απαντηθηκε…
Συγγνωμη αν η αποψη μου οτι θα επρεπε να ντρεπονται για το καταντημα τους σου ακουστηκε καπως εδω στο απροσωπο forum αλλα ρε φιλε ο αντρας γουσταρει να βλεπει τη γυναικα του γλυκεια ομορφη ευγενικη και αντιθετα η γυναικα να βλεπει τον αντρα της δυνατο υγιη δυναμικο να της παρεχει μια ασφαλεια(αλλο τωρα το αν σημερα τα 25χρονα ξεκωλα εννουν την ασφαλεια ως καβαντζα).Σημερα βλεπεις πολλες “θηλυκες” εξω?
Αυτα σε γενικες γραμμες τουλαχιστον εσυ μου απαντησες με επιχειρηματα.Ελπιζω εστω και αν δεν συμφωνεις μαζι μου να καταλαβες που το παω.Μιλαω για τη δικη μας γενια ασε τους 50 και 55.

Κοurou αγορακι μου επειδη το Σαββατο βραδυ τυχαινει να μην δουλευω αυτο τι σημαινει δηλαδη οτι η κοπελα μου που τυχαινει να δουλευει βαρδια δεν θα επρεπε να παει στη δουλεια της?Εγω τις καθημερινες γαμιεμαι στη δουλεια δεν καταλαβα αμα αυτη θελει να χαλαρωσει και να μπει λιγο νετ θα της το απαγορεψω?Γουσταρεις να πιανεσαι απο τις λεξεις γιατι ΔΕΝ ΕΧΕΙς ΑΠΟΨΗ.

Rudolf ναι εχω αγαπησει αλλα μια ερωτηση ρε μεγαλε γιατι συνηθως πηγαινεις στο ευκολο επιχειρημα?Ολα αυτα που ανεφερε η witch πριν θα μπορουσα και εγω να της πω ε δεν θα επρεπε να παντευτεις καθολου για να εισαι ησυχη!Και σορι μεγαλε αλλα αν εσυ εισαι απο εκεινους που θελουν να ειναι με μια γυναικα η οποια δεν εννοει το σ αγαπω υπαρχουμε και οι αλλοι οι οποιοι θελουμε να το εννοει οχι μονο να το δειχνει…Θυμα δεν υπηρξα ποτε ουτε και τωρα θα γινω.

Βloody Angel για να θιγεσαι τοσο πολυ σημαινει οτι τα λογια που ειπα η εστω καποια απο αυτα σε πειραζουν γιατι ειναι αληθεια…αλλωστε στην Ελλαδα ειμαστε του ευκολου επιχειρηματος…Για ολα φταινε οι αντρες…Γνωστο το παραμυθακι σου αλλα δεν εχει δρακο…Γυναικα και υπερηφανη στις ηλικιες που ανεφρεα ειδικα δεν παει μαζι…οπως ας πουμε ΠΑΟ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΟ…παραμυθακια της Χαλιμας…
Οπως επισης γνωστο το παραμυθακι οτι για ολα φταιει ο αντρας…ναι επειδη σας εχει κυριες φταιει ο αντρας…επειδη δεν ανεχεται να πληρωνει η γυναικα και του τα μασουλατε φταιει ο αντρας…επειδη παραμενει ΑΝΤΡΑΣ φταιει ο αντρας…

Rangel προσπαθησες να εισαι αντικειμενικη στα μισα μιας και εχεις προσβληθει τοσο πολυ ως γυναικα…αντι να προβληματιστεις για την απωλεια της θηλυκοτητας σας το πατημα επι πτωματων,το ψωνιο που κουβαλατε,την ευκολη λυση οτι για ολα φταιμε εμεις προσβαλλεσαι για αυτα που εγραψα…απαντησες στα μισα…στα υπολοιπα 7 γιατι δεν απαντησες ωστ να συνεχιστει η κουβεντα και να τεθουν και αλλα ερωτηματα?ε?ε φυσικα οπου μας συμφερει.
Επισης Rangel εχεις δει εσυ πολλες γυναικες σημερα να ειναι με κρεατοελεις οπως λες απεριποιητες και γενικα ασχημες?Για αυτο ο χαρακτηρας και η λεπτομερεια κανει τη διαφορα…
1.70 γυναικες θα βρεις πολλες σημερα…αλλα αμα ειναι κενου περιεχομενου οπως οι περισσοτερες τις χαριζω σε αλλους χρηστες του forum…εκτος αν εσυ θα μπορουσες να εισαι με εναν αντρα 1.90 και να μην σου λεει ποτε το σ αγαπω…
Και ναι τα εχω φτιαξει και με γυναικες οι οποιες δεν ηταν 1.80 ητανε ομως και γαμω τις κοπελες στην ψυχη ευγενικες και σε σκλαβωναν με μια τους λεξη μονο…ποσες ομως εχουνε απομεινει?οι περισσοτερες ειναι πιασμενες ακριβως επειδη ειναι σωστες…
Οσο για το τελευταιο σου επιχειρημα θα το εκλαβω ως αστειο οτι για να εχω μια καποια αποψη πρεπει να εχω γνωρισει ολο το γυναικειο πληθυσμο…δηλαδη εσυ για να καταλαβεις τι ειναι ο αλλος οχι που εχεις σχεση απαραιτητα εστω που συνεργαζεσαι δεν σου αρκει εστω μια καθημερινη συναναστροφη μαζι του?

Rychehead χαιρομαι πολυ που με λες μοναχικο στριμμενο…συγγνωμη αιδοιοδουλε βαζελε χαρηκα πολυ που σε ταπωσα και σου ειπα αβανταδορε ανευ επιχειρηματων και προωθητη ιδεων των κενων δημοσιογραφων οτι θα σε στενοχορω πιο συχνα…

Princess of the dawn βεβαιως θλιβερο τοπικ…οταν δεν εχουμε αποψη και μας πειραζει να ακουγονται τα πραγματα ετσι οπως εχουνε ολα ειναι θλιβερα…εσυ θα μας πεις την αποψη σου?αλλα μπα σε συμφερει?

Αυτα παιδακια με τις γυναικειες κλαψες εδω θα ειμαστε να απαντησουμε στις Δρουζες wannabe Ελληνιδες της κλαψας…

δηλαδη ρε συ lonesome για πες μου εμεις οι αντρες ηλικιας 15-30 ειμαστε καλυτεροι.΄???
1)που οι περισσοτεροι σ αυτες τις ηλικιες μεχρι τα 25 τουλαχιστον δεν εχουν ενα ενσημο και περιμενουν το χαρτζιλικι απ το μπαμπα??(σε αντιθεση με τους γονεις μας που δουλευαν απ τα 15)
2)που διαμαρτιρομαστε οτι υπαρχει ανεργια ενω διαφορες εργασιες οπως εργατης που μπορει καποιος να βρει δουλεια τις εχουν καπαρωσει οι αλλοδαποι γιατι εμεις θελουμε σωνει και καλα μια θεση σε ενα γραφειο στο δημοσιο.???(και πολυ καλα κανουν οι αλλοδαποι και ειναι μαγκες,σε αντιθεση με εμας που ειμαστε καλομαθημενοι.
3)αν λες τις γυναικες ξεκολα (που ενα 70% ειναι)τι να πουνε και αυτες για εμας που εχουμε πουστρεψει εντελως??δεν ειναι λυπηρο που στο δρομο βλεπεις ολο και περισσοτερους πουστοtrendy και γυναικοτους??(σ αυτο εχει συμβαλει παρα πολυ η ιδιωτικη τηλεοραση)
4)πιστευεις οτι εμεις στις σχεσεις ειμαστε καλυτεροι??μας δινω βεβαια ενα τεραστειο ελαφρυντικο οτι εχουμε φρικαρει απο το τσαμπουκα των γυναικων αλλα πολλοι απο μας νομιζω οτι δεν ξερουμε πως να φερθουμε ωστε μια σχεση η μια οικογενεια να κρατηθει.
5)οσον αφορα την ηθικη.συμφωνω μαζι σου οτι απο πλευρας ηθικης ζουμε σε μια κοινωνια εντελως παρηκμασμενη.αλλα μην νομιζεις οτι παλαιοτερα τα πραγματα ηταν καλα.απλως τωρα ολα γινονται ελευθερα και ολα μαθαινονται.(ποιος πηδηξε την ταδε παντρεμενη )μην νομιζεις οτι παλαιοτερα δεν υπηρχε πουτανια και απο την πλευρα των γυναικων και των ανδρων.(απλως τοτε τα περισσοτερα μεναν κρυφα και μεσα στον στενο οικογενειακο κυκλο.τοτε μια γυναικα με δυο παιδια και χωρις δουλεια μπορουσε να κατσει να υπομεινει τα κερατιλικια του αντρα της.σημερα που οι πιο πολλες ειναι ανεξαρτητες αυτο δεν θα συμβει.το μεγαλο λαθος ομως της γυναικας λογω αυτης της ανεξαρτησιας ειναι ο τεραστειος τσαμπουκας που εχει αποκτησει και ο υποβιβασμος του αντρα μεσα σε μια σχεση.

για αυτο λοιπον μην αναφερεσαι απαξιωτικα μονο στις γυναικες.ζουμε σε μια εποχη οπου κυριαρχει η αρπαχτη,η πουτανια,το βολεμα,η ελλειψη προτυπων για τους νεους,και αυτο φταινε και τα δυο φυλλα.

Lonesome θα απαντήσω αν και κάπως αργοπορημένα, καθώς με ανέφερες στα ποστ σου.

οσο για σενα nihilist ποιον λες κομπλεξικο?εσυ δεν παραδεχεσαι τιποτα εκτος από Entombed…θα κατσω παιδακι να μιλησω σοβαρα μαζι σου?αντε τραβα μαθε τι είναι η μαλ?. Που ανεφερες και μετα μιλα.Δε θα σου δωσω φυσικα αναφορα για την κοπελα μου η οποια είναι και γαμω και συζηταω στα ισα μαζι της για νοοτροπια φυλων θα σου πω όμως ότι ναι εχω φαει και χυλοπιτες ποιος δεν εχει φαει?Προφανως μονο εσυ δεν εχεις φαει για να ειρωνευεσαι τη χυλοπιτα και πολύ αμφιβαλλω αν πλησιασες ποτε σου γυναικα.Για αυτό μικρουλη κρινε τον εαυτο σου και ασε με να κανω καμια σοβαρη συζητηση με κανεναν που να μιλαει με επιχειρηματα.Τωρα βεβαια όταν εισαι χωμενος στον death metal ορυμαγδο ποια γυναικα να σε πλησιασει τεσπα αρκετα μαζι σου.
Ισα ισα εχω μεγαλη επιτυχια στις γυναικες λογω της αυθεντικοτητας μου και του καλου μου χαρακτηρα απεναντι τους?και τετοιες συζητησεις εχω κανει με αρκετες γυναικες?τωρα βεβαια το αν εδώ συναντησα κλαψοαιδια γυναικες τι να κανουμε η πραγματικοτητα ενοχλει.Α και αρρωστος εισαι εσυ.

Επεται συνεχεια οταν με το καλο απαντηθουν αυτα τα ερωτηματα…και θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω και τις γνωμες των υπολοιπων που ειρωνευονται και αβανταρουν…kourou nihilist τι λετε?εχετε αποψη η απλα σαν την Τατιανα ειρωνευεστε να περναει η ωρα?

Σοβαρά τώρα η κατάσταση σου χρήζει επίγουσας ιατρικής βοήθειας. Πρώτα απ όλα πως σου χουν κολλήσει οι Entombed δεν το χω καταλαβει. Τόσο πολύ σε πείραξε που στην είπα και δεν μπόρεσες να απαντήσεις πειστικά? Δεν πειράζει, άλλη φορά. Ξεκόλλα το γεμάτο σκατά μυαλουδάκι σου απο κει γιατί τελείωσε.
Στο θέμα γυναίκα τώρα. Είμαι σίγουρος ότι έχεις φάει χυλόπιτες και πολλές μάλιστα όπως είμαι σίγουρος ότι σ έχει φάει και η μαλακία , αλλιώς δεν θα γραφες αυτά που γράφεις. Αν όντως έχεις κοπέλα και όπως λες την σέβεσαι και την αγαπάς τότε δεν θα μίλαγες έτσι για τις γυναίκες. Και αν όντως έχεις κάνει τέτοιες συζητήσεις μαζί της και δεν σου πέταξε κανα τσόκαρο στο κεφάλι, τότε είναι μεγάλο πρόβατο και μεγάλη ηλίθια. Αλλά μεταξύ μας, αυτή η 1.80 κούκλα που λες οτί έχεις, μάλλον στο μυαλό σου υπάρχει μόνο. Ισως έχει δίκιο η deathbitch και είσαι gay, απλά δεν το χεις αποδεχτεί. Απ την άλλη το τι κάνω εγώ με τις γυναίκες άσε να το ξέρω εγώ και αυτές που ήταν/είναι μαζί μου.
Όσο για το διάλογο και τα επιχειρήματα που αναφέρεις. Καλά πίστεψες έστω και για μία στιγμή ότι θα καθόμουν να κάνω διάλογο με κάποιον σαν και σένα για ένα τόσο σοβαρό τοπικ (το θέμα είναι σοβαρό, άλλο που εσύ εισαι μαλάκας και το ξευτιλίζεις)? Εννοείτε ότι μπαίνω για να σε ειρωνευτώ. Και σε παρακαλώ συνέχισε να ποστάρεις τα “επιχειρήματα” σου και τις ανκδιήγητες γνώμες σου. Μου χαρίζεις πραγματικές στιγμές ευθυμίας και αφθονου γέλιου. Μπράβο!

ρε παιδια ημαρτον κανουμε μια συζητηση.δεν χρειαζεται να χαρακτηριζει ο ενας τον αλλο βλακα gay και κομπλεξικο.ειναι ξεφτιλα.ειδικα ατομα που δεν γνωριζοναι μεταξυ τουσ. :cry:

ένώ το ότι μας λέει όλεσ ξέκωλα , ιερόδουλες, καρακαηδόνες κλπ κλπ. είναι δικαίο ε? ρε φίλε starstruck, ακου να σου πω γιατι την έχουμε χάσει την μπάλα έδω μέσα… εγώ 'ειχα απόρια γιατι υπάρχει αυτός ο ρατσισμός απέναντι στις γυναίκες ; ήταν μια πολύ απλή ερώτηση, που εαν ειχε την απάντηση: γιατί δεν πιστέυω οτι οι γυναίκεσ ασχολούνται σοβαρα με το θέμα τησ μουσικής θα τελειωνε το θέμα εκεί… απλά πράγματα… συμπεριφερόμαστε ανάλογα με το ποίον έχουμε απέναντι μας!

ένώ το ότι μας λέει όλεσ ξέκωλα , ιερόδουλες, καρακαηδόνες κλπ κλπ. είναι δικαίο ε? ρε φίλε starstruck, ακου να σου πω γιατι την έχουμε χάσει την μπάλα έδω μέσα… εγώ 'ειχα απόρια γιατι υπάρχει αυτός ο ρατσισμός απέναντι στις γυναίκες ; ήταν μια πολύ απλή ερώτηση, που εαν ειχε την απάντηση: γιατί δεν πιστέυω οτι οι γυναίκεσ ασχολούνται σοβαρα με το θέμα τησ μουσικής θα τελειωνε το θέμα εκεί… απλά πράγματα… συμπεριφερόμαστε ανάλογα με το ποίον έχουμε απέναντι μας![/quote]

μεσα βαζω και αυτες τις εκφρασεις ρε συ.και δεν υπαρχει ρατσισμος προς τις γυναικες

το έχω διαπιστώσει…

Δεν απάντησα σε ότι με συμφέρει , αλλά για να είμαι ειλικρινής , μετά από 7 σελίδες σε ότι θυμόμουν .

Σου εξήγησα , μην συγκρίνεις τις υποχρεώσεις των γυναικών με τις δικές σας…
όπως εσείς , έτσι έχουμε και εμείς…
όσο για τον στρατό , μιλάς σε μια κοπέλα που θέλει αν μπορούσε να πάει , όχι για να καταρίψει , άλλο ένα “αντρικό κάστρο” αλλά γιατί ζητήσαμε ίσα δικαιώματα , κ μαζί με αυτά πάνε και υποχρεώσεις…

Ο ένας χρόνος που εσείς τον περνάτε στο στρατο , αν αρχίσουμε τις συγκρίσεις , σε εμάς αντιστοιχεί στους 9 μήνες κύησης και συνεχίζει με όλες τις επακόλουθες υποχρεώσεις μας…
Μην μου πεις τώρα ότι ο στρατός είναι χειρότερος , γιατί ολοί μας κοροιδεύετε που γκρινιάζουμε στην εγκυμοσύνη ή στην περίοδο , αλλά νομίζεις ότι είναι εύκολη δουλεια…???ξέρεις πώς είναι κάθε μήνα να αιμορραγείς ασταμάτητα για 5 {το λιγότερο} μέρες? ξέρεις πόσες γυναικες έχουν βρεθεί στο νοσοκομείο εξαιτίας αυτού του " γελοίου " πράγματος?
Ξέρεις πώς ειναι να κουβαλάς ενα ολόκληρο άνθρωπο μέσα τόσους μήνες?

Δεν είναι εύκολη δουλεια…Αλλά παρόλα αυτά την κάνουμε γιατί αυτή μας ολοκληρώνει και μας κάνει πραγματικά γυναίκες!
Δεν λέω πάλι ότι κ η δική σας είναι …
Αυτό που λέω είναι σταμάτα να κατηγορείς τις γυναίκες για τα πάντα ,
και κυρίως σταμάτα να κρίνεις όλες τις γυναίκες βάση μερικών δείγματων πουέχεις γνωρίσει…

Όσες και να έχεις γνωρίσει , το “γκάλοπ” σου δεν είναι " βάσιμο" και " σωστο" …
{Αν ξέρεις από γκάλοπ , που μπορει , θα κατάλαβες τι εννοώ .}

Αυτό που συμβαίνει εδώ είναι απίστευτο !! Κανονικά θα έπρεπε να είχαν φύγει όλα, αλλά πέρα από τα βρισίδια γίνεται και κουβέντα, άρα περί ορέξεως… Και αφού κ ο κούρου έχει τις καλές του…

Ερώτηση : αν κάνουμε μπαν τον lonesome ποιός θα στενοχωρηθεί περισσότερο ? Αυτός ή οι υπόλοιποι ?

Ένα μεγάλο συγνώμη προς όλες τις γυναίκες του φόρουμ. Εγώ ντρέπομαι μόνο που έχω διαβάσει κάποια πράγματα.

Μια απορία, καθώς βλέπω ότι πολλοί δεν ξέρουν και ελληνικά…

Ρε συ παλικάρι… Αν ΟΛΕΣ οι γυναίκες είναι τσούλες, ηλίθιες, άχρηστες κτλ κτλ

Η μάνα σου, η αδερφή σου και η κοπέλα σου δεν είναι γυναίκες ?

όχι όμως… Εγώ ο “εκλεκτός” και οι “γυναίκες μου” είμαστε σε όλα σωστοί/ηθικοί/φοβεροί και γαμάμε και δέρνουμε και ΟΛΟΙ οι υπόλοιποι να πάνε να γαμ…

Βασικά σε ένα έχω καταλήξει : έχω καταλάβει τι θες να πεις, έχεις λίγα δίκια σε 1-2 σημεία, αλλά οι γενικεύσεις και οι αφορισμοί που κάνεις καταδεικνύουν Α. άνθρωπο που δεν ξέρει Ελληνικά - καθόλου όμως και Β. άνθρωπο που δεν μπορεί να εκφραστεί, κυριευμένος από την “ιερή μανία” του…[/list]

Μετά από απαίτηση των τηλεθεατών…

Α. το τόπικ δεν κλειδώνεται, όσο απαντάτε και όσο (ακόμα) δεν έχουμε καταλήξει ΜΟΝΟ να βριζόμαστε

Β. Τα βρισίδια σε άλλα τόπικ θα κοπούν πάραυτα. Ακους ελπίζω lonesome

Γ. Ποιός νομίζετε ότι είναι ο “υποψήφιος για αποχώρηση” του μήνα ? Ε ?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ : ρε παλιόπαιδα ελάτε και το βράδυ Τέξας ! Να βγάλουμε και κανένα φράγκο… :smiley: :smiley: :smiley: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink:

=D> =D> =D> =D>

Αυτο με βρισκει 100% συμφωνη.

Δεν τα διαβασα ολα, γιατι δεν παλευεται αλλα νομιζω εχω βγαλει ενα συμπερασμα…
Εισαι φοβερα στενομυαλος και κομπαζεις οτι η κοπελα σου(το 1,80 μανουλι,υποτιθεται οι γυναικες κοιτανε την εμφανιση ειπαμε; ) ειναι η σωστη και συμφωνει με οσα λες αλλα το πιθανοτερο ειναι να ειναι κι αυτη το ιδιο στενομυαλη και γι αυτο συννενοειστε.

Αν οι γυναικες(ενα μερος τους μονο) εχουν καταντησει ξεκωλα οπως λες, ισως γι αυτο ευθυνονται και οι αντρες δεν νομιζεις; Οταν ο ταδε εργοδοτης μαζευει το ξεκωλο στο μαγαζι του επειδη ξερει οτι ετσι θα εχει περισσοτερη αντρικη πελατεια, εκει φταιει τοσο ο εργοδοτης οσο και ο πελατης που θα παει στο μαγαζι επειδη η κοπελα φοραει μινι. Δεν τις δικαιολογω…Διαλεγουν απλα την ευκολη λυση…Το ιδιο δεν θα εκανε και ενας αντρας αν ειχε την ευκαιρια; Ειναι θεμα χαρακτηρα και επιλογης, και οχι φυλου.Μολις το καταλαβεις αυτο θα νιωσεις καλυτερα και θα σταματησει ο σεξισμος σου να αγγιζει τα ορια της εμμονης…

Υ.Γ.1:Επισης επειδη βλεπω μια εμμονη ΜΟΝΟ με τις Ελληνιδες:Εχεις γνωρισει και τα χεις φτιαξει με πολλες ξενες για να κανεις αυτην την κατηγοριοποιηση ή ετσι σου ρθε; Γιατι αμα ειμαστε τοσο σκατα οι Ελληνιδες να μαζευτουμε καπου και να μας ψεκασουνε με φυτοφαρμακα να μην χαλαμε και την πιατσα…

Υ.Γ.2:Ξερω ξερω ειμαι δειγμα γυναικος και παω να αυτοπυρποληθω απο ντροπη…

Ελεος…