Eλληνιδα γυναικα(χαχαχα)

Οσο ζουμε ελπιζουμε! :lol:[/quote]

αλλη μια καθηγητρια πανεπιστημιου…ελεος…

To επίπεδο μου είναι γνωστό σε αυτούς που επιλεγω εγω κ το αξίζουν{ να ασχολούμαι μαζι τους}…και είναι αρκετοί εδω μεσα!
η γνώμη η δική σου για μένα με αφήνει παντελώς αδιάφορη…

To επίπεδο μου είναι γνωστό σε αυτούς που επιλεγω εγω κ το αξίζουν{ να ασχολούμαι μαζι τους}…και είναι αρκετοί εδω μεσα!
η γνώμη η δική σου για μένα με αφήνει παντελώς αδιάφορη…[/quote]

αν σε αφηνε αδιαφορη δεν θα απαντουσες και αν ησουν σωστη δε θα θιγοσουν καν θα τα αποδεχοσουν με σκυμμενο το κεφαλι ολα αυτα που λεω…αλλα ο γυναικειος εγωισμος ειναι πιο ψηλος και απο το Εβερεστ…

Ε τοτο ρε φιλε κοιτα τις δικες σου τις γυναικες , χειραγωγισετες οπως θες εσυ , και ασε ολες τις υπολοιπες να κανουν οτι θελουν ,σορρυ που θα στο πω, αλλα οπως ειμαι το βλεπω απεξω , (εξαλλου δεν γνωριζω τι εχει συμβει και να σου πω την αληθεια ουτε με εναδιαφερει κιολας) εσυ φαινεσαι λαθος με τον τροπο που χειριζεσαι το θεμα .
Καλο ειναι ο καθενας να κατσει να κοιταξει να διορθωσει πρωτα τα στραβα του και εφοσον το καταφερει να ειναι περηφανος
για αυτο .

Και κατι τελευταιο εχεις σκεφτει την περιπτωση οι κοπελες να κανουν πλακα μεταξυ τους ??? Αν δεν την δεχεσαι πολυ απλα την αγνοεις

Οσο για το θεμα οπως το ανοιξες "Ελληνιδες γυναικες (χαχαχα) το σχολιο (χαχαχα) σημαινει απλα ειρωνια και ειναι γενικου περιχομενου
συμπεριλαμβανοντας πολυ απλα και τις δικες σου γυναικες .

γνωμη μου, τελειωστε το θεμα τωρα ας κανει ενας την αρχη το να αναμασατε τα ιδια και τα ιδια κατανταει κουραστικο.

Lonesome_Guitarist σε ειρωνεύομαι ( και ξέρω να βάζω τόνους στις λέξεις… εσύ που ξέρεις πολύ καλά τη γλώσσα γιατί δε βάζεις καμάρι μου; )

Ως Angel in black ποια ειναι η γνωμη σου στην καθημερινη σου ζωη για τις γυναικες και ειδικα τις συγχρονες γυναικες ?Δε ζηταω να μου δωσεις δικιο η αδικο απλα τη γνωμη σου θελω χωρις να υπολογιζεις τι εχω γραψει η τι γραψανε αλλοι user.

βαριεμαι.

θέε μου, Κύριε τον δυνάμεων…Τί είναι αυτά που λές παλικάρι… ποιος να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί αυτά που λές?
Σκέψου λιγάκι πρίν ξεστομίσεις τις τραγίκες σου κουβέντες… Κάνε μας την χάρη και γύρνα στην σπήλια από την οποία βγήκες, εγκατέλειψε τα έγκοσμια αφού είσαι αλάνθαστος και εμάς επιτέλους!
Και τους δεσποτισμούς κράτα τους για την οικογένεια σου!
άντε από κει ψυχαναγκαστικέ!

[quote=“witch”]

θέε μου, Κύριε τον δυνάμεων…Τί είναι αυτά που λές παλικάρι… ποιος να σκύψει το κεφάλι και να δεχτεί αυτά που λές?
Σκέψου λιγάκι πρίν ξεστομίσεις τις τραγίκες σου κουβέντες… Κάνε μας την χάρη και γύρνα στην σπήλια από την οποία βγήκες, εγκατέλειψε τα έγκοσμια αφού είσαι αλάνθαστος και εμάς επιτέλους!
Και τους δεσποτισμούς κράτα τους για την οικογένεια σου!
άντε από κει ψυχαναγκαστικέ![/quote]

σπηλια?ψυχαναγκαστικος? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
τα σπαω…αλλα θα μου πεις ετσι σας γαλουχησαν…εμεις ειμαστε γυναικες και σιγα μωρε τι ειναι οι αντρες…
συνεχισε ετσι…πλησιαζεις ολο και πιο πολυ στο επιχειρημα οτι οι νεο-χαζογκομενες δεν εχετε ουτε ενα ιχνος σεβασμου απεναντι στους συνομηλικους σας…
συνεχισε…

Ban σε δέκα μέρες δεν πρέπει να έχει γίνει άλλος !!! Άλλη μια επιτυχία του rocking.gr !
Σύντομα στις οθόνες σας…

Οι γυναίκες ελέγχουν και το rocking forum !!! 8O 8O :lol: :lol:

Εσύ συνέχισε έτσι και δεν πρόκειται να ξαναγράψεις εδώ μέσα. Πραγματικά είσαι μισό βήμα μακριά.

Το topc θα κλειδωθεί τις επόμενες ώρες.

Γιατι παρακαλω θα με κανεις ban?επειδη λεω την αποψη μου για τις ανυπαρκτες αδιαφορες,μετριες πρωην θυληκες νυν δεν ξερω που παταω και που βαδιζω αρπακολλιτζουδες?
Θα μπορουσες να το κλειδωσεις…

Προλαβαίνω προλαβαίνω!?!!

θέλω να ευχαριστήσω τον συναγωνιστή Lonesome_Guitarist για τον αγώνα που δίνει απέναντι στις πόρνες!

?λλωστε μας περνούν και τις δουλειές!

θα σε δω στους δρόμους sintrofe!!!

afieromeno ston MONTE!!!

όριστε κύριες και κύριοι συνομιλητές! Επίδειξη σεβασμού από τον αξιότιμο κύριο lonesome _guitarist
Πραγματικά αν ήσουν παιδί μου θα ντρεπόμουν να παραδεχτώ ότι είσαι παιδί μου!
Όσο για το πώς μας ?έχουν γαλουχήσει δεν θα το κρίνεις εσύ, σεβόμαστε τους ανθρώπους (σε όποιο φύλο και αν ανήκουν) τα ζώα τα φυτά και κάθε είδους οργανισμό. Αλλά εσύ δεν ανήκεις σε καμιά από αυτές τις κατηγορίες!
Και τέλος[size=6] ο σεβασμός κερδίζεται, δεν απαιτείται [/size]

όλο υποσχέσεις εισαι…χαχαχαχ :o

[-X
[-X
μην λες τέτοια…του δίνεις τροφή να συνεχίσει!!

[size=1]αυτά μεταξυ μας…χαχχαχ[/size]

και πόσο έκανε πριν λίγο…??

eimai h ανυπαρκτh αδιαφορh,μετριa πρωην θυληκo νυν δεν ξερω που παταω και που βαδιζω αρπακολλιτζου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

λοιπον lonesome ακου να δεις.σε πολλα απο αυτα που λες συμφωνω σε μερικα εισαι υπερβολικος.παρουσιαζεις με τα λεγομενα σου την παρακμη της ελληνικης κοινωνιας.το μεγαλο προβλημα ομως της ελληνικης κοινωνιας δεν ειναι οι γυναικες.εξισου μεγαλο προβλημα ιδημιουργουν και οι ανδρες.(τα ανελυσα πιο πριν).ειναι λαθος σου που συγκεκριμενοποιεις το προβλημα μονο στις γυναικες.θα μπορουσες να ασχολιθεις με την νοοτροπια των ελληνων γενικοτερα…γιατι ολοι βραζουμε στο ιδιο καζανι…θα μπορουσες να μιλησεις για την νοοτροπια των δημοσιων υπαλληλων,για την νοοτροπια των ελληνων που 9\1Ο ειναι δυσαρεστημενοι απο τα δυο μεγαλα κομματα αλλα οταν ερχεται η ωρα της καλπης ριχνουν παλι πασοκ και νδ και πολλα αλλα.υπαρχουν πιο σημαντικα θεματα και προβληματα απ το αν οι γυναικες ανοιγουν τα ποδια τους για να μπουν σε μια ιδιωτικη επιχειρηση.

ελπιζω να σταματησετε να βριζεστε μεταξυ σας [-o< και παψε να εισαι τοσο εριστικος με τις κυριες εκτος κι αν το κανεις επιτηδες για να γινετε χαβαλες
:-({|=

προς το παρον αυτα

σταματαω μονο και μονο γιατι μου το ζητας εσυ.Ξερεις οτι σε εκτιμαω γιατι και για τους Led Zeppelin ειπες στα ισα την αποψη σου και εισεπραξες ειρωνια.τελος απο μενα σε οτι αφορα αυτο το θεμα.

Twra arxizw na katalavainw giati den kanei na psifizoun oi ginekes

pantos ki ego 8a tis misousa an den mou ka8otan kamia…

:lol: :lol: :lol:

Στο τοπικ που ξεκινησε αυτη η ανουσια κουβεντα (ανουσια γιατι δεν οδηγει πουθενα), σε ειχα χαρακτηρισει μισαλλοδοξο και μισογυνη. Εσπευσες ν’αποποιηθεις των κατηγοριων που σου προσεδωσα κι εγω ο αφελης ηλπιζα οτι εβγαλα αποψη χωρις να σε γνωριζω κι εκανα λαθος. Δυστυχως ομως, οταν απορριπτεις καθε κουβεντα των γυναικων του φορουμ και ειρωνευεσαι, μου δειχνεις ποσο δικιο ειχα.
Δυστυχως γιατι δεν σε θεωρω βλακα ή καμμενο χαρτι. Μεσα σε ολα οσα λες, δεν λειπουν καποιες αληθειες. Το γεγονος ομως οτι ειναι ελαχιστες συν του οτι με τον τροπο που τις λες, καταντουν τα χειροτερα ψεμματα, μας κανει να σε θεωρουμε εκτος τοπου και χρονου. Τα ποστς σου στην πλειοψηφια τους ειναι εμμετικα και με κανουν να ντρεπομαι που ειμαι αντρας. Σκεψου και κατι αλλο, πουτανες και ξεκωλλα χαρακτηριζεις ολες τις γυναικες (ξεπερναμε το οτι γενικευεις) εκτος απ την μητερα σου, τις γκομενες σου κλπ. Αυτες δηλαδη που γνωρισες καλυτερα. Για σκεψου, μηπως δεν ειναι ετσι τα πραγματα αν τις γνωρισεις ολες καλυτερα, βαζοντας στην ακρη ολες τις προκαταληψεις που διεπουν καθε σου αποψη?
Δεν θα σταθω στα επιχειρηματα σου, υπαρχουν αλλωστε στιγμες που φασκεις κι αντιφασκεις αναιρωντας τα. (Οι Ελληνιδες ειναι ξεκωλλα-Οι Αμερικανιδες ειναι γαματες, μιλανε για σεξ χωρις ταμπου, ποια Ελληνιδα θα το εκανε αυτο?) Αλλα επιχειρηματα σου ειναι τουλαχιστον αστεια. Οι γυναικες στα σουπερ μαρκερ δεν κουβαλανε καφασια. Μα γιατι να κουβαλησουν? Εχουν την μυικη μαζα των αντρων? Τις αντοχες τους? Ισοτητα δεν σημαινει οτι δεν σεβομαστε τις ιδιατεροτητες του καθε φυλου. Μιλας για ξεκωλλα που κοιτανε μονο τους ομορφους, ξερεις ποσους αντρες γνωριζω που το μονο που τους νοιαζει ειναι να φοραει η γκομενα μινι φουστα, να ειναι ξανθια και να τον παιρνει απο καθε τρυπα? Επισης, για καθε πουτανιτσα υπαρχει και μια Πηνελοπη που περιμενει στωικα ποτε θα σταματησει τα καμωματα ο αντρας της. Και ειναι πολλες αυτες, δεν ειναι μονο αυτες που βγαινουν στην Δρουτσα οπως λες. Για καθε παραδειγμα υπαρχει ενα αντιπαραδειγμα.
Μονο και μονο το γεγονος οτι τοσα ατομα ειμαστε “εναντιον” σου, δεν σε προβληματιζει? Κι αν με χαρακτηρισεις κι εμενα μικρουλη και καθηγητη πανεπιστημιου, δηλωνω ξεκαθαρα οτι ειμαι πολυ μικρος και δεν ειμαι καθηγητης, παει να πει κατι αυτο? Απο ποτε η ηλικια και το μορφωτικο επιπεδο αποτελουν κριτηρια αποδοχης ή απορριψης αποψεων? Ξερεις ποσους μορφωμενους αγραμματους ξερω? Και ποσους αμορφωτους επιστημονες? Απαιδευτους. Δεν θελω ν’απαντησω ξανα, αν θες απαντησε στα δικα μου και θα τα διαβασω απλως. Το μονο που σου ευχομαι, ειναι καποια στιγμη ν’αναθεωρησεις, ειλικρινα…