παροτι ειπα τελος δεν σεβεσαι τιποτα ετσι?
Σιγουαα παντως δεν θα ηθελα να μου κατσεις με τιποτα εσυ γιατι και στις φωτογραφιες σου που σε ειδα εβαζα τα γελια…
Σου ειπα δειγμα γυναικος αν δεν ειρωνευοσουνα θα σου εδινα ευχαριστως url να πας να δεις την κοπελα μου…επειδη ομως θα παθεις κομπλεξ το αφηνω γιατι καποια στιγμη μπορει να τα πουμε και απο κοντα…ο κοσμος ειναι μικρος και το σοκ που θα παθεις μεγαλο…γιατι με αριστα το 10 ουτε με -43 ριζα/7 δεν θα σε βαθμολογουσα.
Αυτα για σενα και led zeppelin δεν αναθεωρω τιποτα.Το αν χανω το δικιο μου αλλο θεμα…και Πηνελοπες δεν υπαρχουν…πεθανανε με τον ψευτοτσαμπουκα τους…Οδυσσεες θα βρεις πολλους…
Α και deathbitch δεν προλαβαινω να σου πω και την ιστορια με εκεινη τη συμφοιτητρια μου που με κοροιδευε και εδενε κομπο τα αντρακια και αυτη μεχρι που ενα πρωι εφαγε κεφαλια στη μουρη και απο τοτε δεν ξαναπειραξε αντρα.
Α ρε Ιραν…αχ ρε Ιραν…μπουρκα ξυλο και μαστιγωμα που θελουν ορισμενες που χαλανε και τις λιγες σωστες που μεγαλωσαν με αρχες…
8O 8O 8O 8O
Αντιλαμβανεσαι οτι και η γυναικα και αντρας ειναι ΟΝΤΑ ΜΕ ΨΥΧΗ???Με ισα δικαιωματα?Πως μπορεις και μιλας ετσι?Σου ειπα και προηγουμενως,ξεφευγεις ΠΑΡΑ πολυ…
Ειναι δυνατον να μακαριζεις το Ιραν και τον τροπο που φερονται εκει στις γυναικες??Αν μπορουσα να θεωρησω σωστο ενα επιχειρημα των Αμερικανων για τον πολεμο στο Αφγανισταν ,θα ηταν το οτι εκει καταπιεζουν με απανθρωπο τροπο τις γυναικες(φυσικα δεν ειναι αιτια πολεμου αυτο,ως παραδειγμα το φερνω,μην παρεξηγηθω).
Ελπιζω πως δεν εννοεις οτι γραφεις…
Δεν θα βαζεις τελος οποτε γουσταρεις εσυ (επειδη δεν σε συμφερει), απλα η deathbitch ποσταρε κατι που ειχε πλακα (γιατι για γελια ειναι οσοι πιστευουν κατι τετοια σαν αυτον που εγραψε αυτο που ποσταρε η deathbitch και ας γραφτηκε το 1928 εδω 2006 εχουμε και καποιοι ειναι πιο κολλημενοι), και οσον αφορα το σχολειο σου για τις φωτογραφεις, μου φαινεται πως το θεμα το ψοφησες τελειως.
Μακαρι να βαλεις μυαλο καποτε, λυπαμαι πραγματικα για σενα.
[color=darkred]Re manari, afou to vlepeis pos se grafw sto mouni moy, ti 8es?!
Na mou to pai3eis magkas?!
Koita to o,ti eri3es koutoulia stin gkomena den mou leei kati… an 8es na sou po kai ego istories apo klotsopatinades…
Alla pes mou ilikrina… epeidi esi ipes telos emeis 8a stamatisoume?!
Oxi,re malaka!
Kai an goustarw 8a katsw edw na se pselnw oli tin wra! Katalaves?!
Poli simasia sou dosame kai to pires panw sou!
Afou ise malakas…
Gelases pou me eides?!
Na dw poso 8a gelaseis otan se piasw sta xeria mou… giati ego den katalavainw! Sto 3anapa, an den ise kota ela katw na logariastoume isa!
Oxi na mou les malakies kai na to paizeis!
Giati autos den ine sevasmos!
Kai oxi pos perimena ton sevasmo apo sena, mikro mou! Ton sevasmo ton exo kerdisei!
Den ton apetisa! Ton kerdisa!
Sou exei simvei?!
Oxi den sou exei simvei, giati ise mpines!
Ai tora trava stin manoula sou kai pes tis apo mena pos ir8e i ora na kopseis to vizi kai na apogalaktistis!
Kai den perimeno xarti apo sena na mou peis pote 8a paw pou!
Ego den ime i xazogkomena sou… kai sou euxomai na min sou tixei gkomena san ki emana dipla sou, giati 8a deis ton xristo anapoda! Malaka…
Oso gia ton va8mo sou, malakismeno, trava val’ton ston kwlo sou, mias kai ine to mono xrisimo panw soy![/color]
ΟΚ ΟΚ παραδινομαι…
Ωπ…ελα…τι? μας πιασανε?τι θυμηθηκες…
Therion κατι θυμηθηκα…οταν εγραφα για τους Led Zeppelin o shadowcaster αναφερθηκε στους αρχαιους Ελληνες.Αριστοτελη κτλ σε ολους αυτους τους μορφωμενους οι οποιοι δωσανε τα φωτα τους στον κοσμο μαθηματικα φυσικη κτλ κτλ…μηπως γνωριζεις ποια ητανε η θεση της γυναικας στην αρχαια Ελλαδα?Μηπως γνωριζεις οτι εκτος ισως απο την Ασπασια και τη μανα του Μ.Αλεξανδρου καμια αλλη γυναικα δεν αναφερετε πουθενα?
Μηπως γνωριζεις γιατι οι αρχαιοι Ελληνες απεναντι στις γυναικες ητανε πιο σκοταδιστες και απο τους Ιρανους?Το ΠΥΡ ΓΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?
Θα μου απαντησεις σε αυτο?Οι κοπελιες που θιγονται μπορουν να μου απαντησουν?Γιατι ειχανε τις γυναικες μεσα στο σπιτι και δεν μπλεκοταν ποτε μεσα στα ποδια τους?
Οταν μου απαντησεις και σε αυτο θα παραδοθω…με ειλικρινεια ομως και επιχειρηματα ετσι?
Επισης να θυμασαι κατι απο τον μοναχικο κιθαριστα…οι γυναικες ειναι τα μονα πλασματα που οτι παθαινουνε το αξιζουνε…να το θυμασαι αυτο…οπως δεν ξερω αν ακουσες χθες ενας απο το Βολο την επιασε να ξενοπ… και της διελυσε το σαγονι στελνοντας την στο νοσοκομειο αρα:Εφοσον εχουμε ισοτητα θα μπορουσε η γυναικα να τον δειρει γιατι δεν το εκανε?Δευτερον οχι να σας τα δινει ολα ο αντρας και σεις αλλου τρωτε αλλου πινετε και αλλου το δινετε.
Αυτα και περιμενω απαντηση.
Rychehead να λυπασαι για τον εαυτο σου.Σου ειπα οπου σε βρισκω θα σε ταπωνω.
Deathbitch μαναρι μου πες και αλλα…οταν σε πιασω εγω στα χερια μου ελπιζω η μανα σου να ερθει να σε γλυτωσει…και διαβασε το παραπανω ποστ και απαντησε αν εχεις τοσα πολλα κοτσια…ασχημη ε ασχημη…
Δεν το βλεπω να με εχεις ταπωσει πουθενα συνεχιζω ακαθεκτος. Ουτε λυπαμαι για τον εαυτο μου ευχαριστημενος ειμαι με οτι κανω, γεια σας για αποψε παω εξω να αραξω πουθενα.
Re malakismeno koita min otan vre8oume se stilw na vreis tous goneis mou ekei pou ine… kai tora ti 8a peis?!
Poutanes ginekes pe8enoun kai afinoun ta paidia tous mona na megalonoun kai na alitevoun?!
Den 8a katsw na sou po tipota gia tis apories sto post sou! Etsi ki allios malakas geni8ikes malakas ise kai malakas 8a pe8aneis.
Ti na katalaveis?!
Pantos an exeis akoma apories soy lew ela a8ina na deis ti 3ilo rixnoun oi asximes.!!!
Δηλαδη εμεις θα πρεπει να ζουμε με τους αρχαιους Ελληνες ως προτυπο?
Επειδη στην αρχαια Ελλαδα η γυναικα ηταν μονο μια μηχανη αναπαραγωγης πρεπει εγω ως Ελληνας του 21ου αιωνα να της φερομαι με τον ιδιο τροπο?Επειδη η φυση κατα την τυχαια κατανομη των γαμετων κατα τη συλληψη της αποφσισε να υπερισχυσουν τα Χ χρωμοσωματα?Σεβομαι αντρα και γυναικα,δηλαδη σεβομαι τους ανθρωπους,αλλους λιγοτερο και αλλους περισσοτερο.
Και οσο για το οτι εδωσες κεφαλια σε μια κοπελα…στη θεση σου δεν θα ημουν περηφανος για αυτο…Μιλας για αγαπη και σεβασμο προς την κοπελα σου,αλλα απο την αλλη υποστηριζεις το μαστιγιο και τη ταπεινωση των μουσουλμανων γυναικων?
Τελος,ληξτε το.Κανενας δεν θα πεισει κανεναν για τη θεση του,το μονο που θα πετυχετε ειναι να βριζεστε και να απειλειτε ο ενας τον αλλο.
μπράβο… =D>
συγγενής σου?
Party is over!! 8)