Ejekt Festival 13/07/10 : Faith No More, Bad Religion, Unkle and others

To θεωρώ σχεδόν δεδομένο οτι θα μας ξανάρθουν οι Bad Religion, σε δικό τους κατά πάσα πιθανότητα λάιβ, μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια.

Από το στόμα σου…μακάρι γιατί κι εμένα μου έλειψαν κάποια κομμάτια τώρα που είμαι και πιο ψύχραιμος. Θα ήθελα κάτι παραπάνω από τα Against The Grain και το No control. A, και πού ήταν το Marked??? Kαι το 1000 Μore Fools??? Τέσπα, γαμάτοι ήταν!

δεν το περίμενα αλλά ήθελα με τρέλα να παίξουν: parallel, gray race, raise your voice, yesterday…και μερικά ακόμα! τεράστιοι οι άνθρωποι, πραγματικά punk με άποψη, ίσως οι μοναδικοί…

λογικα οταν βγει νεο album μεσα στο 10 θα κανουν tour παλι

ελπιζουμε

κομματια που θαθελα και δεν επαιξαν ειναι αρκετα και λογικο με τοσους δισκους που εχουνε

απο αυτα τα 3 κυριως against the grain/no control/generator

Μήπως σε λένε Θάνο?? 8O (και γνώρισες την κοπέλα που το χε?)

οχι, βασικα το παπουτσι εκανε πολλες βολτες. εγω απλα το σουταρα πισω γιατι με ενοχλουσε στην αισθητικη μου :stuck_out_tongue:

ενταξει, εσυ το σουταρες και γλυτωσες! εγω που ειχα εναν τυπο με μπλουζακι iron what? να μου ενοχλει την αισθητικη λεγοντας μου ποσο γαμανε οι enforcer! ολη την ωρα!! :stuck_out_tongue: τι να κανα να τον σουταρα?:lol::lol:

Απίστευτοι οι Bad Religion,
πολύ καλό setlist (αν και περίμενα και Punk Rock Song),
πολύ ενέργεια από συγκρότημα και κοινό,
και ο ήχος βέβαια gtp…

κοιτα που χαλαστηκε κοσμος με την αποψη μου για το live των bad religion.Αποψη μου ρε,δεν ειπαμε να την ασπαστητε κιολας.ο αλλος θιχτηκε που εκανα ποστ κραξιματος μετα απο 3 χρονια-ουφ.
Δωστε μου Disorder καθε βδομαδα.Αυτο ηταν πανκ λαιβ.Μεσα στην αδρεναλινη και την πορωση και το αλκοολ.
α ναι,και επειδη καποιοι ρωτησαν τι μουσικη ακουω,απαντω:Uk punk.77-82 ηχητικά.και όλα τα κοντινα (Street punk,oi!,Europunk).Αρα bad religion πηγα να δω μονο για τον χαβαλε της υποθεσης.
και οταν ανεφερα “βαζελοπανκ” εννοουσα ξενερωτο…και ανευρο.
αυτα.

επρεπε να παρεις και την αλλη μαστοντονικη παρεα σου, γιατι δεν σε κοβω και τοσο δυνατο να μπορεσεις να σουταρεις εναν ετσι τρου μεταλλα σαν εμενα :stuck_out_tongue:

Δηλαδή οι exploited π.χ. τι παίζουν? γαυροπανκ ή χανουμοπανκ?

Λοιπον,να πω και εγω την γνωμη μου για το φεστιβαλ.

Το γηπεδο του Ταε Κβον Ντο,σαν χωρος ειναι πολυ ωραιος για συναυλιες και λοιπες διοραγνωσεις.Το φεστιβαλ ηταν αρκετα καλα οργανωμενο,με ικανοποιητικο κλιματισμο,ομορφα διαμορφωμενο χωρο και με αρκετα καλη εξυπηρετηση,χωρις να χρειαζεται να περιμενεις πολλη ωρα στην ουρα για τις τουαλετες/κυλικεια.

Οσον αφορα τα συγκροτηματα,ειδα μονο τους Bad Religion και τους Faith No More.Τους FNM τους ειχα δει και περσυ,αλλα σαν φανμπόυς δεν θα με χαλαγε και καθε χρονο να τους εβλεπα.Οποτε οπως ειναι φυσικο μ’αρεσαν τρελα και παλι,γουσταρα καθε λεπτο της εμφανισεις τους και τις μαλακιες του Παττον,που απ’οτι ειδα σε πολλους τους κακοφανηκε.Οκ,εγω δεν ειχα/εχω κανενα προβλημα ετσι κι αλλιως γνωριζω πως ο Παττον δεν την πολυ-παλευει γενικοτερα,αλλα οταν τον βλεπω να βγαζει τοσες διαφορετικες φωνες απανωτα,να κανει τους διαφορους θεατρινισμους τους και να λεει τις γνωστες παπαριτσες του,δεν μπορω να μην χαμογελασω,να μην χοροπηδησω,να μην περασω γενικοτερα καλα.FNM βλεπω διαολε!Τις γουσταρω ολες αυτες τις μαλακιες,μην μου καθεστε ολοι τοσο σοβαροι,κουνηθειτε λιγακι!Τωρα για το σετλιστ,θα ηθελα και εγω να ακουσω καποια αλλα τραγουδακια οπως π.χ. Kindergarten,αλλα οκ δεν με χαλασε κιολας.Highlight για εμενα,για ακομα μια φορα το The Gentle Art Of Making Enemies που το ευχαριστηθηκα περισσοτερο απ’ολα.

Τωρα οσον αφορα τους Bad Religion περιμενα αρκετο καιρο να τους δω.Γενικα αυτο του ειδους το πανκ,με τις μελωδιες του και τα ομορφα φωνιτικα πολυ το γουσταρω.Λογικο ηταν το κοινο να ειναι περισσοτερο εκδηλο απ’οτι στους FNM,αφου ειχαν να ερθουν και αρκετα χρονια.Λοιπον και εγω μαζι σε αυτους που γουσταραν πολυ την εμφανιση τους.Τρομερο στησιμο στην σκηνη,πολυ ενεργεια και επικοινωνια με το κοινο,ομορφο σετλιστ αν και εγω θα ηθελα να ακουσω God’s Love και You Are The Government,αλλα γενικα πολυ καλο.Ναι,σιγουρα ελειψε και σε μενα το Punk Rock Song,αλλα ευελπιστω να το παιξουν οταν θα μας ξαναεπισκεφθουν.Μπορει να επιασα και εγω τον εαυτο καποια στιγμη να ψιλο-βαριεμαι,αλλα ηταν στιγμιαιο αφου η γενικοτερη εμφανιση τους δεν σου εδεινε και πολλα περιθωρια για να βαρεθεις.Highlight για εμενα τα LA Is Burning,American Jesus(που εγινε και ο περισσοτερος σαματας),21st Century Digital Boy και Sinister Rouge.

Τους UNKLE δυστυχως δεν αντεξα να τους δω,αν και ηθελα πολυ.

Δυστυχως για ακομη μια φορα πηγα μονος μου και δεν καταφερα να γνωρισω κανενα φορουμιτη.Ενας με μπλουζα Ulver ειμουν,αν ετειχε να με δειτε.:stuck_out_tongue:

ενα σουτ φωτοβολιδα και η μπαλα(fake7) περναει ξυστα απο το αληθινο ατσαλι των enforcer καταληγοντας στην κερκιδα βορα στα χερια των αιμοβορων οπαδων των faith no more και των mastodon…:lol::):stuck_out_tongue:

εισαι off-topic και επισης δεν συμμετεχω σ’αυτον το διασυρμο του μετΣαλ. ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ Η ΜΕΤΑΛΟΣΥΝΗ ΣΟΥ εσενα ή του φιλου σου. θα φοραω μετΣαλ t-shirt σημερα. μοτλευ κρου. οκ?

on-topic ειδε κανενας κανενα αφιερωμα στο mad για το Εjekt μηπως?

Ηρεμία παιδιά .
Για να καταλάβει κανείς το στοίχο και τη μουσική των BR (λόγω το επίπεδο του Graffin και μόνο ) πρέπει να έχει τελειώσει τουλάχιστον λύκειο,για να μην πω πανεπιστημιακή σχολή καλύτερα

ελα ρε προφεσσορα…:lol:

Ειδικά αυτό το “λόγω το επίπεδο” ήταν υψηλή λογοτεχνία διδακτορικού επιπέδου! :lol:

οι faith no more ηταν για αλλη μια φορα like a rock, like a planet, like a fucking atom bomb!!! οι bad religion απ την αλλη, που την εποχη του against the grain και του generator ηταν απ τις αγαπημενες μου μπαντες, μου φανηκαν λιγο midlife crisis κατασταση! ηταν που ημουν και πισω, ηταν και αυτος ο σκατοηχος…τελοςπαντων…μετα πηγα μπροστα αλλα απο οτι εμαθα και στους fnm μπουρδελο ητανε πισω.

στα + τα χαμογελαστα κοριτσια στο μπαρ.
στα - τελειωσε η μπυρα…!!! 4 ξε4 τελειωσε!!!

Bad Religion οκ, δεν μου καναν κλικ ούτε στα 90’ς που ταν στα πάνω τους (με κάτι Generator, Against The Grain, Stranger Than Fiction κτλ) και το mtv τους έλιωνε, ούτε φυσικά τώρα. Βέβαια ο ήχος τους χαντάκωσε πολύ, χάλια. Αλλά οκ, διασκεδαστικοί για αυτούς που αρέσκονται σε καταστάσεις με 79 κομμάτια σε μιάμιση ώρα. Νοτ καπ οφ μαι τι, αλλά μεγάλο όνομα κατα τ’άλλα.

Οι Faith No More εξαιρετικοί κλασικά. Ο Πάττον κάπως πιο υποτονικός, αλλά ίσως να 'ναι καλύτερα για τη μπάντα και το μερίδιο προσοχής από το κοινό. Όχι καλύτεροι από πέρσι, κυρίως λόγω ήχου και mood και FNMλέμερεάμπαλοι~!~! κατάστασης, αλλά πολύ καλοί. Αρκετά δεμένοι μετά από κανα χρόνο περιοδείας, ενδιαφέρον setlist, με τις γνωστές, μεγάλες κομματάρες και φυσικά King For A Day! Ο ήχος καλύτερος από BR σαφώς, αλλά και πάλι. 2/2 για Faith No More και όσοι έχουν και παράπονο παίζουν δύο τινά: 1ον η άγνοια περί της επιδραστικότητας και της μεγαλοφυΐας της μπάντας. 2ον hype και wow! “ο πάττον μια φορά τα 'βαλε με μια πολική αρκούδα επί σκηνής και έκανε stage diving από την οροφή” φάση. Το κοινό βέβαια, εκτός του epic “που μια φορά το 'χε παίξει και στο mad!”, σε κομματάρες σαν Land Of The Sunshine, Gentle Art…, Caffeine κτλ κτλ κτλ συγκρατημένο, αλλά ίσως να’ναι και ο ήχος που έκοβε βόλτες σαν μπαλάκι σκουός. Και κάνα νέο άλμπουμ βέβαια καλή ιδέα θα’ταν. Και ας παίξουν και στο gagarin.

Ναι , δε την παλευω με τα ελληνικα στο pc και πολύ :smiley: