Bαριέμαι να διαβάσω όλα τα ποστ, πλέον ούτως η άλλως μετράω λίγες γνώμες εδώ μέσα.
Λοιπόν, ξεκάθαρα τα πράγματα:
-
Αν οι τιμές ήταν πιο χαμηλές, πράγμα δύσκολο λόγω πληθωρισμού, και η ηχητική καλύτερη, εξίσου δύσκολο λόγω p.a. ελλάδας που ναι πάντα γτπ και λόγω αντήχησης στο στάδιο λόγω υλικών κατασκευής (μέταλλο), θα μιλάγαμε χαλαρά για το καλύτερο φεστιβάλ από άποψης διοργάνωσης τα τελευταία 15 χρόνια στο ελλάντα. Πλησίασε πάρα πολύ, και σε ορισμένες στιγμές μου θύμισε λίγο ολλανδία η οργάνωση.
-
Bad Religion πολύ καλοί, αλλά ο σκατένιος ήχος δεν τους επέτρεψε μεγαλειώδη εμφάνιση. Τρομερά βάιμπς και πολύ καλό σετλιστ με χιτς και μη, και αν και δεν είμαι ο πρώτος φαν τους καταχάρηκα.
-
FNM. Ό,τι είπε ο bleedin, -ώρες ώρες νομίζω ότι μόνο αυτός έχει αυτιά εδώ μέσα-, και ειδικά για το Cuckoo foρ Caca, που ήταν χαλαρά το πιο γαμάτο τραγούδι χτες με την τεράστια εκτέλεση. Ορισμένες στιγμές βέβαια έχαναν με βάση την περσινή σύγκριση, πχ. άλλο να ακούς το Just a man κάτω από τα αστέρια του Βύρωνα. Συνολικά όμως γάμησαν, και Κινγκ φορ ε ντεη η απόλυτη προσωπική ονείρωξη. Μικρή ξενέρα ο Γκουλντ που ακούστηκε για πρώτη φορά στο Λαστ Καπ οφ Σοροου, μέχρι τότε αγκομαχούσε, τον είχαν πολύ χαμηλά στη μίξη ξέρωγω. Πέρα από τον πάτον, καλύτερος από πέρυσι ήταν κι ο Μπότουμ.
Cheers σε όσους κάθονται ακούνητοι όταν παίζεται το έπικ και γενικώς. Αν οι ΦΝΜ δεν είχαν προμόσιον και δεν υπήρχε hype, μάλλον καμιά 500αριά στο Αν θα τους βλέπαμε. Γενικώς πολύ λίγοι ξέρουν πραγματικά το υλικό τους, και φαίνεται και από τις αμπαλιές που γράφονται πιο πίσω. Συνεχίστε παιδιά 8) , χρειαζόμαστε γέλωτα.:lol:
- Unkle. Είχαν τον καλύτερο ήχο της βραδιάς γιατί ήταν ψηφιακός (ο αναλογικός θέλει άλλα pa για να ακουστεί). Τα τέσσερα πρώτα κομμάτια που είδα μου φάνηκαν πολύ ενδιαφέροντα. Μετά τερμάτισε το κουρασελόμετρο και την κάναμε με την παρέα για νάνι.