Ejekt Festival 2014 (25/6 @ Πλατεία Νερού) (Kasabian)

από το facebook της detox:

Και με προπώληση στο ticket arena:

2012

35 ευρώ - sold out
38 ευρώ - sold out
40 ευρώ - πωλούνται στο www.ticketarena.gr και στα Public και Tickethouse
Την ημέρα του φεστιβάλ, εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στα ταμεία του φεστιβάλ προς 45 ευρώ.

Φετος ξεκιναμε απο τα 28, καλα ειναι

#ejektonfire

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Τα εισιτήρια των 28 ευρώ για το EJEKT Festival 2014 εξαντλήθηκαν. Πλέον πωλούνται εισιτήρια των 33 Ευρώ στα σημεία προπώλησης[/FONT][/COLOR]

Μωρε μπραβο :stuck_out_tongue:

Ανακοινωθηκαν και οι DARKSIDE, project των Nicolas Jaar & Dave Harrington!

και Editors.

Γαμει :smiley:

εχω απορια παντως, τι αλλο θα κολλησουν πισω απο αυτους! μακαρι ξερω γω να φερουν τπτ foals/imagine dragons [-o<

Να φέρουν μπάντες με ίσο κασέ (υποθέτω) και υποδεκαπλάσιο ίμπακτ στο ελληνικό κοινό; Δεν θα το χαρακτήριζα έξυπνο από μεριάς τους.

Μακάρι να φτάσει η εποχή που θα δούμε Foals εδώ.

Πάνε 5 χρόνια από τότε που ήρθαν και για Ejekt πλέον πολύ δύσκολα αν και εχουν μπόλικα κενά το καλοκαίρι που θα παίζουν Ευρώπη :dunno:

Ή Bastille!!! :bounce: :smiley:

Πραγματικά, δεν ξέρω γιατι χαίρομαι περισσότερο: για Kasabian που δεν πήγα να δω πριν 2 χρόνια κ είναι απωθημένο, ή για Editors που πριν 10 μέρες το πολύ άρχισα να πωρώνομαι και ξαφνικά ανακοίνωσαν live; :D:p

Bastille;! Δεν μπορω να καταλαβω το “σπρωξιμο” που τρωει αυτη η μπαντα. Να πω οτι ειναι και κατι ιδιαιτερο… [-X

Για τους ίδιους λόγους που τρώνε σπρώξιμο κ οι Imagine Dragons…? :stuck_out_tongue:
Πάντως προσωπικά δεν θα με χάλαγαν… :stuck_out_tongue:

Τρου…και αυτοι τρωνε σπρωξιμο, αλλα τουλαχιστον ο τραγουδιστης εχει φωναρα ξερω γω. Στους Bastille δεν μπορω να βρω κατι θετικο :stuck_out_tongue:

[LEFT][/LEFT]

Εεεεεμ… Παίζουν ποιοτική pop-rock μουσικούλα και ο τραγουδιστής τους έχει… εεε… καλή φωνή… :stuck_out_tongue: Δε ξέρω… :stuck_out_tongue:

33άρια μέχρι και αύριο όπως ενημερώνει η detox στο fb…

Εν τω μεταξυ, τι σκατα παίζει με τα εισιτήρια και δίνουν vouchers; Να πάμε νωρίτερα λέει για να τα αλλάξουμε με κανονικά εισιτήρια… :what:

Και White Lies!! :smiley:

Δυνατό line up…Παρότι έχω δει Kasabian-editors-white lies…Με έψησε άσχημα!

άμα βάλουν τον Jaar να παίξει ντάλα μεσημέρι, μόνο #-o

πρέπει να ειναι η στανταρ πρακτικη της detox απο δω και περα γιατι και με black rebbel to ίδιο παραμυθι. Εξω από το Acro χάσαμε το support περιμένοντας να κάνουν την αλλαγή.Βέβαια καλή η φάση να έχεις το εισιτηριάκι για ενθυμιο αντι για voucher αλλά τώρα τελευταία τα βγάζει με στάνταρ layout και γραμματοσειρά οπότε τι να έχεις voucher τι να έχεις 15 ίδια εισιτηρια. Ασχετο αλλά προτιμήστε να τα κοψετε απευθείας από viva γιατι το public βαζει μεγαλύτερο καπέλο(1.60 για ένα εισιτήριο 1.30 το καθένα για δυο κλπ και χωρις απόδειξη αφού το voucher λέει απλά την τιμή του εισιτηρίου).Επίσης το 37 ευρώ είναι εικονικό αφού και από το viva σου βάζει καπελο γιατι η detox μεταφερει το κοστος συναλλαγης στον πελάτη…

[COLOR=#141823][FONT=Helvetica]“Εισιτήρια σε φυσική μορφή (χάρτινα) για το Ejekt Festival πωλούνται στα Reload Stores (Πανεπιστημίου 54).”

Σε ερωτηση μου αν μπορω να αλλαξω τα voucher με αυτα, η απαντηση τους ηταν οτι δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα. Αν ισχυει οτι γινεται αλλαγη με κανονικα εισητηρια πριν μπουμε στο χωρο, γτ να μην κανεις νωριτερα την αλλαγη; Φακ λοτζικ ρε [/FONT][/COLOR]#-o

εδιτ: ας βαλει καποιος στον τιτλο του τοπικ και τους υπολοιπους