Ejekt Festival 2016 - Day 2 (23/7) MUSE + more TBA

Ας αρχίσω δηλώνοντας οτι ποτε δεν εχω κλείσει εισιτήρια την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους. Αλλα μιας και ήμουν γραφείο και δεν έκανα τίποτα, λεώ δεν κλείνω ενα 40ρι μπας και φύγουν σε μερικές ημέρες. Ε 12:05 δεν υπήρχε τίποτα :expressionless:
Λέω θα κλείσω σε καμιά ώρα, θα έχει χαλάσει το σύστημα. Ε έκλεισα πριν από λίγο με 50 ευρώ, χωρίς καν να έχει ανακοινωθεί αυτή η τιμή ποτέ έτσι? [-X
Προβλέπω μεγάλη μούφα, ειδικά αν δεν αλλάξει ο χώρος. Για τον οποίον δεν έχω άποψη, αλλά για muse από οτι κατάλαβα δεν είναι.

Αφού δε θα ήταν ο κόσμος πάνω απ το πληκτρολόγιο, μόνοι οι βλαμμένοι θα έτρεχαν να πάρουν εισιτήριο την 1η μέρα (1η ώρα δλδ όπως φάνηκε). :’)

Αν και πέρα απ το χιούμορ κάποιο λάκκο έχει η φάβα. Είτε σκάλωμα της ιστοσελίδας, είτε 40 < 100 όπως ειπώθηκε

Η πλατεία νερού χωράει πάνω από 10.000 λογικά. Τώρα πόσους παραπάνω δεν έχω ιδέα κι εγώ. Μια φορά που πήγα δε γέμισε όπως ήταν λογικό (heavy by the sea)

είτε 40 < 100

αυτό ισχύει πάντα :expressionless:

η πλατεια νερου κ γω στο 10.000 κοβω να χωραει,βεβαια εχω πισω βαθος απλα δε θα φαινεται τιποτα

Παιδιά αξίζει λέτε για VIP early bird; Πάντως δεν έχουν βγάλει κάποιο σχεδιάγραμμα για να καταλάβουμε ακριβώς.
Στην ανακοίνωση αναφέρει σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, οπότε παίζει να είναι και πλάι

Ούτε late bird δε θα βρεις τώρα καημένε!

Καλά εσυ νόμιζε οτι έγινε και sold out απο σήμερα.
Μπήκες να δεις αν έχει τώρα

Earlybird εισιτήρια: 40 Ευρώ
VIP earlybird εισιτήρια: 70 Ευρώ (περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων σε υπερυψωμένο σημείο κοντά στη σκηνή, με ξεχωριστό μπαρ).

Στο δεύτερο κύμα της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 45 ευρώ και τα VIP 75 ευρώ.

Στο τρίτο κύμα της προπώλησης, τα εισιτήρια θα κοστίζουν 48 Ευρώ και τα VIP 80 ευρώ.

Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, όλα αυτά τα birds έχουν τελειώσει ρε.

Tα VIP εισιτήρια για την εμφάνιση των Muse στο Ejekt είναι sold out, εισιτήρια διαθέσιμα υπάρχουν μόνο για την αρένα. Ευχαριστουμε για την εκπληκτική ανταπόκριση!!!

Απο το facebook

Εγω έκλεισα πριν 5 λεπτά. Μπείτε ακόμη και τωρα να δείτε οτι σας βγάζει επιλογή

το συστημα τρωει σκαλωματα λογικα.εγω παντως πηρα πριν μια ωρα απο public 50e.vip εκει δεν εχει.εχουν τελειωσει ειπαν.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια
Μετά την εντυπωσιακή ανταπόκριση του κοινού τη χθεσινή πρώτη ημέρα πώλησης τους, τα εισιτήρια και των τριών πρώτων φάσεων της προπώλησης για τη δεύτερη ημέρα του EJEKT Festival 2016 με headliners τους Muse εξαντλήθηκαν, τόσο για την αρένα όσο και για τα VIP.
Πλέον, οι τιμές έχουν διαμορφωθεί ως εξής:
Προπώληση: 50 Ευρώ, ως τις 23/06. Έπειτα, θα κοστίζουν 53 Ευρώ.
Ταμείο: 60 Ευρώ.
Τα VIP εισιτήρια είναι sold out.

Ερωτηση ρε παιδια: οι Muse θα παιζουν στην πλατεια Νερου και η drone σκηνη θα στηθει, ας πουμε, απεναντι (νεα λυρικη σκηνη); Γιατι στην πλατεια Νερου αυτο το concept που εχουν στις συναυλιες τους δεν ξερω πώς μπορει να υλοποιηθει. Εχει παρει κανεις γραμμη τι παιζει με τη σκηνη τους στο συγκεκριμενο χωρο;

αυτο ειναι κατι που θα μαθουμε εν καιρω.ελπιζω οχι the hard way…

Ε,δν παιζει να ειναι με full παραγωγη στα festival.Σχεδον standard νομιζω ειναι οτι δν θα ειναι.Η σκηνη ειναι μονο για κλειστους χωρους πιστευω.Για αυτο και δν παιζει να αλλαξει χωρο η συναυλια.Βασικα οπου και να τν πανε θα ειναι ανοιχτος ο χωρος.Περσι που τους ειδα στν Γερμανια ειχανε απλη σκηνη,για αυτο παω ξανα σε κλειστο φετος…

Αυτό ακριβώς, θα είναι κάτι απλουστευμένο με οθόνες και μερικά έξτρα πραγματάκια στη σκηνή. Νομίζω όλον τον Ιούλιο φεστιβάλ θα παίζουν επομένως και σε άλλο χώρο να τους δούμε, δύσκολο να φέρουν την 360 παραγωγή.

Για τις νέες τιμές των εισιτηρίων απλά γελάω #-o

Υπολογίστε κάτι σαν αυτό:

• UNKLE και Temples.

Temples ρε! όμορφα.

Κριμα που θα χασω τους Temples, γιατι πρεπει να πληρωσω 60 ευρα τους Muse. :frowning:

:cry: Μας γάμησαν με τους temples :cry: