Ejekt Festival 2016 - Day 2 (23/7) MUSE + more TBA

παιδια λογω ανειλημμενων υποχρεωσεων(γαμος) πωλειται εισιτηριο VIP για muse στα 75 ευρω…

μην μας μεινει στο χερι κ κλαιμε διπλα…

Πάω public και μου λένε sold out ! Ουπς !

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν ξερω για sold out αλλα λογικο να εχουν δωσει πισω τα εισιτήρια για να πουληθουν στο ταμειο…

Ούτε στο viva έχει πάντως (εντάξει, ίδια πηγή είναι). Λες να έγινε όντως sold out; Ότι θα είμαστε σα σαρδέλες πάντως, είναι βέβαιο.

Μου απάντησαν στο Facebook. Τους το δίνω ότι απάντησαν σχετικά άμεσα αλλά η απάντηση δεν ήταν καθόλου πειστική .

Όλο αυτό για να πάρουν τα 7 ευρω επιπλέον αύριο στην πόρτα . Αυτό καταλαβαίνω εγώ . Οκ άκυρο λοιπόν .

Τι σου είπαν; Ότι θα έχει αύριο στο ταμείο; Μπορεί να βρεις κι εδώ αν ζητήσεις πάντως.

Καλύτερα να μην πω τι ακριβώς μου είπαν . Πάντως δεν ήταν ωραίο το ύφος τους . Από την άλλη από μόνοι τους πριν περίπου 20 λεπτά μου ξανά έστειλαν στο Facebook για να μου πουν ότι από viva υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια λόγω επιστροφών οπότε και έκανα πριν από λίγο την αγορά .

Πες το, σιγά. Πρέπει να τα ξέρουμε αυτά.

τι sold out.ποσο θα εχει 30000-40000;;

Έφτασα στο public γύρω στις 6:30 . Μου είπαν ότι η συναυλία είναι sold out και ότι πριν από λίγο έγινε . Ίσως να μπορούσα να βρω εισιτήρια στα ταμεία την μέρα της συναυλίας .

Μου φάνηκε πολύ περίεργο και όταν γύρισα σπίτι μετά από κάνα μισάωρο μπήκα στην σελίδα του eject στο Facebook και είπα να στείλω μήνυμα για να ρωτήσω αν όντως είναι sold out αφού έγραφε ότι απαντούν περίπου μέσα σε μια ώρα .

Η απάντηση λοιπόν μετά από κάνα 20 λεπτό ήταν …

“Μόνο στην πόρτα . Ελάχιστα από τις 15:00. Είχατε μήνες να πάρετε εισιτήριο” .

Τους απάντησα ότι ναι είχα όντως καιρό μπροστά μου ώστε να πάρω το εισιτήριο αλλά δεν μου έχει ξανά τύχει σε ανοιχτή συναυλία την μέρα της προπώλησης να μου λένε ότι είναι sold out όλως τυχαίως το απόγευμα πριν γίνει η συναυλία αλλά μπορώ να βρω στα ταμεία την επόμενη .

Η απάντηση ήταν "για όλα υπάρχει πρώτη φορά. "

Τους είπα ότι θα μπορούσαν να βγάλουν μια ανακοίνωση έστω και στο facebook ότι είναι sold out .

Η απάντηση ήταν : η προπώληση ισχύει πάντα έως μια μέρα πριν την συναυλία και ότι μπορεί να υπάρξουν εισιτήρια από ακυρώσεις του εξωτερικού αλλά θα είναι διαθέσιμα την μέρα της συναυλίας κατά τις 15:00.

Τους απάντησα ότι η παρασκευή είναι μια μέρα πριν την συναυλία οπότε είμαστε στο πλαίσιο της προπώλησης και ότι είναι απαράδεκτο να μαζεύουν τα εισιτήρια για να τα πουλήσουν στην πόρτα με μόνο σκοπό να κερδίσουν τα 7 ευρω πάρα πάνω που κάνει το εισιτήριο στα ταμεία .

Δεν απάντησαν σε αυτό αλλά μετά τις 9 μου έστειλαν ότι έχουν διαθέσιμα εισιτήρια μονο στο viva γιατί εκείνην την ώρα τα καταστήματα είχαν ήδη κλείσει .

Τους δίνω ένα μεγάλο + για την άμεση απάντηση αλλά το ύφος και η ειρωνια σε ένα πελάτη δεν τους τιμά .

οποτε και για πορτα πρεπει να πας απο τωρα λογικα.να περιμενεις.

οποιος περισσευει θα πεφτει στη θαλασσα.:lol:

Ναι μάλλον …

Απαράδεκτο ύφος. Δεν θα πάω τελικά αν και ήθελα πολύ να τους δω, οι 3 τελευταίοι δίσκοι τους με άφησαν αδιάφορο αλλά κυρίως φέτος επέλεξα να κάνω διακοπές, οπότε με αυτά τα λεφτά θα δω Testament και Moonspell ή Annihilator.

ε εγω δεν εχανα με τιποτα.μιας και το εχω απωθημενο.σετλιστ θεριζει.σε κατι τετοια λαιβ.παιρνεις απο πολυ πριν εισητηριο.εγω σε λιγο ξεκιναω.θα προσπαθησω να βρω και την μπαντα.καλο λαιβ.

Ευχαριστούμε drenie. Πολύ “αφ’ υψηλού” οι απαντήσεις τους, νομίζουν ότι κρατάνε τον παπά από τα @@ επειδή πάει καλά η συναυλία τους. Τέλος πάντων, ας ξεκαβαλήσουν το καλάμι.

Να καταθέσω κι εγώ κάτι θετικό γι’ αυτούς. Όταν βγήκαν τα εισιτήρια, είχε γίνει ένας μικρός χαμός στο viva. Εγώ πήρα εισιτήριο με 48 ευρώ και μετά έγιναν διαθέσιμα με 45 ευρώ. Πήρα ένα δεύτερο με 45, επικοινώνησα με την εταιρία και τους εξήγησα τι έγινε, με παρέπεμψαν (ευγενικά) στο viva, χωρίς να θυμάμαι αν μίλησαν κι αυτοί μαζί του και τελικά μου ακύρωσαν το εισιτήριο των 48 ευρώ και μου επέστρεψαν τα χρήματα στην κάρτα. Είχαν φερθεί σωστά απέναντί μου ως πελάτη. Σ’ εσένα φέρθηκαν αγενώς.

Ήταν αγενής αλλά ταυτόχρονα και εξυπηρετικοί για τα εισιτήρια . Το έγραψα και πιο πάνω . Τους δίνω ένα μεγάλο συν για τις άμεσες απαντήσεις όχι όμως και για το ύφος .

Επίσης μεγάλο αρνητικό η κοντόφθαλμη λογική με το sold out από το απόγευμα αλλά ταυτόχρονα να υπάρχουν διαθέσιμα την επόμενη στα ταμεία .

Σε σένα ήταν πολύ τίμιοι . Τους το έστειλα και σε μήνυμα ότι ελπίζω σε καλύτερη συνεννόηση την επόμενη φορά .

Ειδικά στο “για όλα υπάρχει πρώτη φορά” ήθελα πολύ να απαντήσω ότι και εγώ πρώτη φορά θα σας πω να πάτε να γαμηθειτε αλλά κρατήθηκα.

Ελπίζω τουλάχιστον να περάσουμε ωραία σήμερα .

Να πας να του ξεσκισεις τον πατο και να του πεις το ιδιο

Εκπληκτικα τελεια συναυλια. Δεν εχω ξανακουσει τοσο καλο ηχο σε ανοιχτο χωρο και μαλιστα ακομα και μακρια απο τη σκηνη. Το σετλιστ υπερπληρες, η αποδοση τους οπως παντα αψογη, γενικα κανενα παραπονο.

Πολύ καλός ήχος. Απίστευτο συγκρότημα. Ωραίο playlist. Ξενέρωτο και άσχετο σε πολλές περιπτώσεις κοινό. Δε ξέρω ποια τραγούδια περίμεναν οι διπλανοι μου πχ, αλλά όταν παίζει hysteria και Knights of cydonia και δε νιώθεις μάλλον βρεθηκες εκεί για να βρεθείς. Δε γίνεται να λες δε παίζουν γνωστά κομμάτια

Στάλθηκε από το D5803 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk