Ejekt Festival 2016 - Day 2 (23/7) MUSE + more TBA

Οντως πολυ ωραια συναυλια . Πολυ τιμια μπαντα . Καλος ηχος αν και σε σημεια οχι τοσο δυνατος ωραια επιλογη κομματιων και σοου με τα video wall - προτζεκτορες και τα κονφετι στο τελος.

Αυτο με το κοινο ειναι κλασσικο. Εχουμε γεμισει μπουζουκοβιους . Που να δεις περυσι στους Black Keyes !

Αυτό μετο κοινό ήταν τραγικό. Εγώ άλλαξα πολλές φορές θέση γιατί οι διπλανοί είχαν γυρίσει πλάτη στη σκηνή και μίλαγαν μεταξύ τους. Τραγικοί. Δώσανε 50? για να πουν απλά ότι πήγαν. Δεν ήξεραν ούτε τα παλιά, ούτε τα καινούργια κομμάτια. Περίμενα να δω με ποιο κομμάτι θα ενθουσιαστούν, αλλά μάταια.

Ο ήχος ήταν πάρα πολύ καλός. Και εγώ δεν έχω πετύχει ξανά τόσο καλό ήχο στην Πλατεία Νερού. Ωραίο σόου. Έλειπαν βέβαια πολλά κομμάτια και θα μπορούσαν να παίξουν ένα μισάωρο ακόμα. 9 χρόνια είχαν να έρθουν στην Ελλάδα.

Συμπέρασμα: Λίγο αυτό με το κοινό που ήταν ψόφιο, λίγο το γεγονός ότι άφησαν πολλά κομμάτια εκτός,δεν με αφήνουν να πω ότι ήταν η συναυλία της χρονιάς. Ελπίζω να τους ξαναδώ κάπου έξω την επόμενη φορά.

Ο ηχος απιθανος, πραγματικα δεν το πιστευα. Δυστυχως ημουν μακρια απο τη σκηνη και δεν το ευχαριστηθηκα οσο θα ηθελα, αλλα οι τυποι επαιξαν τρομερα. Εντελως αψυχο κοινο, ηταν ενας απο τους λογους που δεν μου εδωσε την αισθηση της “συναυλιας”, σε συνδυασμο με την αποσταση.

Εξαιρετικο setlist, μονο ενα τραγουδι μου ελειψε, αλλα γενικα ηξερα οτι αλλαζουν τραγουδια απο συναυλια σε συναυλια και ηξερα οτι θα επρεπε να συμβιβαστω με τυχον “απωλειες”. To Handler σπερνει λαιβ, γενικα το συγκροτημα εχει ανεβει σε απιστευτα επιπεδα και μπραβο τους.

[spoiler]Στο τελος τελος, το συμπερασμα μου ειναι απλο: η Πλατεια Νερου μπορει να ειναι ομορφος και γραφικος χωρος, αλλα για συναυλια 5-6 χιλιαδων ατομων. Οταν μιλαμε για 10+Κ, ειναι πολυ κακος χωρος. Μπορει να περνουν καλα οι 2-3-4 χιλιαδες που βρισκονται μπροστα και γυρω απο το FOH με τους ηχοληπτες, ομως πισω απο αυτο οι υπολοιποι χανουν την επαφη με τη σκηνη.

Ο χωρος ειναι μακροστενος, οποτε εισαι χαμενος απο χερι αν δεν πας κοντα/μπροστα. Το απωθημενο βγηκε, στην Πλατεια Νερου για τοσο μεγαλο ονομα δε νομιζω οτι θα ξαναπαω (εκτος αν δεν το εχω ξαναδει ή δε θα το ξαναδω ποτε στο μελλον). Για τπτ Scorpions και Whitesnake, ειναι ωραιος χωρος, αλλα ως εκει.

Περυσι το καλοκαιρι βρεθηκα ενα τσακ απο το να δω τους Muse στο Βερολινο, δεν τα καταφερα. Δε υπαρχει περιπτωση να τους κυνηγησω στο αμεσο μελλον, αλλα αν μου δοθει η ευκαιρια θα το κανω διοτι ειμαι σιγουρος οτι θα εχει αλλη διασταση το σοου τους με τα δικα τους σκηνικα και καλυτερες συνθηκες θεασης.[/spoiler]

[SIZE=1]Α, να μην ξεχασουμε οτι εγινε… sold out ε; Χαχαχαχαχα.[/SIZE]

Εγώ δεν πήγα αλλά υποθέτω ότι αυτοί πήγαν για το check-in και για να βγάλουν φωτό για fb και instagram.

Πόσο κόσμο πιστεύετε ότι μάζεψαν ; 15000 ; 20000 ; γιατί διαβάζω κάτι για 30 χιλιάδες Και μου φαίνεται εξωπραγματικο .

Όντως είναι μακροστενος o χώρος και κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα .

Αν και δεν είναι ίδια εταιρεία … χωράφι και πάλι χωράφι για τέτοιες συναυλίες .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο κάγκελο πάντως γινόταν της μουρλής, για πίσω δεν έχω εικόνα.

Μεγάλη μπάντα, οκ ελλείψεις στο σετ αλλά αυτά που θέλουμε δε τα παίζουν και ποτέ ;p

Ο Κρις είναι η μισή μπάντα ε.

Ωραία βραδιά γενικά, Temples άκουγα στο background, δεν είναι και πολύ του γούστου μου το είδος αυτό… UNKLE αρκετά καλοί.

Οι Muse αρκετά καλύτεροι απ ότι περίμενα, ήταν 4η φορά που τους βλέπω και ψιλομετάνοιωσα που έκατσα πίσω (στο ύψος της κονσόλας). Λόγω ζέστης, μικρού μεγέθους συναυλίας και του ότι είναι κοντά στο τέλος του τουρ πίστευα ότι θα βαριόντουσαν λίγο και όταν άργησαν να βγουν λέω θα πετσοκόψουν το σέτλιστ, αλλά τελικά μου φάνηκαν πολύ κεφάτοι.

Για την ώρα που έπαιξαν, η ταρίφα είναι στάνταρ 1:40, έχει τύει να παίξουν και λιγότερο.

Το σέτλιστ εξαιρετικό με βάση το τι παίζουν συνήθως σε αυτό το τουρ. Είχαμε Bliss+Plug in Baby που συνήθως δεν τα παίζουν μαζί και Butterflies and Hurricanes που δεν το παίζουν σχεδόν ποτέ. Από εκεί και πέρα, από το Isolated System και μετά τα τραγούδια είναι στάνταρ και δεν τα αλλάζουν ποτέ.

Τραγικοί γύρω μου δεν σταμάτησαν να συζητούν όσο έπαιζε το Globalist.

Η αλήθεια είναι ότι το Globalist χάνει αρκετά χωρίς το 360 σκηνικό τους και τα τρομερά visuals.

Τέλος, ένα τροχονόμο για να μη μείνουμε 1 ώρα στο πάρκινγκ μετά δεν μπορούσαν να έχουν καλέσει οι διοργανωτές;

Setlist εδώ: http://www.setlist.fm/setlist/muse/2016/plateia-nerou-piraeus-greece-23ff7c83.html

Εδώ η μεγαλύτερη νέκρα στο κοινό επικράτησε στο… Bliss. Νταξ, τι να λέμε τώρα.

Οχι μωρε, τι 30Κ. Δεν υπαρχουν αυτα. Δεν γνωριζω τον χωρο, αλλα νομιζω οτι το range 13-15Κ αντικατοπτριζει την πραγματικοτητα. Μην τρελαθουμε κιολας. [spoiler]Βεβαια ηταν sold out και μπορει να κανω λαθος :roll:

Κι επειδη επιμενω με αυτο το “αστειο”, αναφερω οτι την ειχα πατησει ετσι με τα εισιτηρια του Udo. Την προηγουμενη ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ πηγα στο Public να αγορασω, μου λενε “περαστε την 1η του μηνου”. Νομιζα οτι εγινε sold out, στις 10 το βραδυ (ειχαν κλεισει φυσικα τα καταστηματα) αγορασα ονλαιν με το καπελο της “ημερας συναυλιας”. Didi φυσικα, οχι οι δικοι μας του Ejekt… Αυτη ειναι η κομπινα που παιζεται, ολα τα εισιτηρια μαλλον εξαφανιζονται το μεσημεροαπογευμα και εμφανιζονται αργα το βραδυ με τιμη γκισε.[/spoiler]

Είχε ΠΑΡΑ πολύ κόσμο. Είχα ακούσει για προπώληση 25 χιλιάδων, δεν ξέρω αν ισχύει, πάντως ο κόσμος ήταν πραγματικά πάρα πολύς.

Η μπάντα έχει ανέβει επίπεδο, ήταν πολύ καλοί, με πολύ καλό ήχο (αν και τον ήθελα ένα τσικ δυνατότερο) και τρομερή απόδοση. Το setlist πολύ καλό πιστεύω, απλώς είναι αλήθεια ότι τα πιο καινούργια τους χωλαίνουν λίγο σε σχέση με τα παλιά.

Πρόσημο θετικότατο, πολύ ωραία συναυλία.

Εννοείται ότι ΠΟΤΕ δεν παρκάρουμε στο πάρκινγκ στην Πλατεία Νερού, αν θέλουμε να φύγουμε κάποια στιγμή φυσιολογική.

Πολυ απλα το 80%+ ηταν ασχετοι κλαρινογαμπρογκομενες που δεν γουσταρανε muse το 2007 οταν ειχανε βγαλει ηδη τα κορυφαια τους Showbiz,Origin ,Absolution ,Black Holes και ξαφνικα “γουσταρουν” τωρα με τα μετρια σε συγκριση με εκεινα Resistance,
The 2nd Law ,Drones, γιατι ετσι ειναι η μοδα

Παλικαρια μπροστα μου (ημουν μπροστα μπροστα, κατω απο δεξια οθονη) ο ενας καθοταν παγωτο και αγριοκοιταζε οποιον τον ακουμπαγε και ο αλλος σε Butterflies & Hurricanes, Bliss και Isolated System εβγαλε κινητο και χρησιμοποιησε Shazam για να δει ποια κομματια ειναι :lol:#-o

ΧΑΧΑΧαχα τι λές ρε.

επος το χθεσινο.ακομα κλεισμενη φωνη εχω.το σετ θα μπορουσε να εχει ακομα καποια παλια κομματια.αλλα λογο του νεου δισκου παιζουν αυτο το σετ.αναψαν και τα καπνογονα.ενταξει καλα παμε.μπροστα δεξια που ειμουνα γινοτανε χαμος.πανω κατω συνεχεια.σε σχεση με scorpions πιο λιγα κινητα παντως.καμια αρπαχτη οπως ειχα πει πιο παλια.αντε γιναμε glanstonbury.χαχα.πιστευω σε 2-3 χρονια θα τους ξαναφερουν.muse για οποιον ξερει 2 πραγματα απο μουσικη θα περασε ακομα πιο καλα.κοσμος κανα 20-23000.ηταν ενα λαιβ πιστευω ανταξιο του εξωτερικου.αλλα φυσικα μονο τετοιες μπαντες εδω γεμιζουν τις αρενες.κατι αναλογο περιμενω αν φερουν radiohead.

Μελετούσα τις λίστες άλλων συναυλιών και προσευχόμουν για Plug In Baby & Bliss μαζί.

Μου κάνεις τη χάρη συν τα Time is Running Out, Hysteria, Starlight και μερικά άλλα. Και δε μου λες το Resistance; Γιατί, αγόρι μου;;; Θα έκανες το 10/10! Φτουυυυυ! Ξαναέζησα το 2007 αλλά ήλπιζα να ‘‘αγγίξετε την τελειότητα’’ εκ νέου με την προσθήκη του πιο λατρεμένου μου από τα τελευταία άλμπουμ. Άντε να περιμένουμε άλλα 9 χρόνια :frowning:

Χωρίς αυτούς (για την ακρίβεια, χωρίς τα λεφτά που έδωσαν για τα εισιτήρια) δε θα έβλεπες ποτέ τους Muse σήμερα. Το ξέρεις αυτό, έτσι δεν είναι;

Δυστυχώς για εμάς που γουστάρουμε (πραγματικά?) τους Muse και τους κάθε Muse, αυτοί είναι που θα κάνουν sold out τόσο μεγάλα events και θα μας αφήσουν απέξω επειδή αργήσαμε 3 ώρες να πάρουμε εισιτήριο. Για μία selfie γίνονται όλα πλέον, και όσο πιο μεγάλο το event, τόσο καλύτερη και η selfie.
Ευτυχώς όμως για τον Bellamy και τον κάθε Bellamy που υπάρχουν όλοι αυτοί οι άκυροι(?), γιατί χωρίς αυτούς θα ήταν ακόμα φτωχός.

Λαϊβάρα, από όλες τις απόψεις. Έπεσα μάλλον και σε ένα μεγάλο πιτ σκληροπυρηνικών (άσχετων μεταξύ τους) αρκετά πίσω που γούσταραν τη ζωή τους και δεν έχασαν στίχο.

Εννοείται ότι θα έπαιζαν και κλαρίνα με τα ταίρια τους (το ήξερες αυτό, συμφωνώ με Παντελή ότι δίχως δαύτους δεν έβγαινε το λάιβ).

Μαν μου, δεν άργησες τρεις ώρες να πάρεις εισιτήριο… κάτι μήνες άργησες…

χαχαχα! Ναι οκ, ίσως το διατύπωσα λάθος. Εννοούσα τα εισιτήρια που βγήκαν την πρώτη μέρα, τα φτηνά. Που εξαντλήθηκαν στο μισάωρο. Και τα επόμενα φτηνά που εξαντλήθηκαν στην επόμενη ώρα. Και τα παραεπόμενα “φτηνά” που εξαντλήθηκαν στο επόμενο δίωρο. Ξέρω τι λέω μαν μου. Όχι δεν είμαι από αυτούς που πήγαν στην είσοδο και έδωσαν 57 ευρώ για να τους δουν. Δεν τα έχω δυστυχώς…