Ejekt Festival 2016 - Day 2 (23/7) MUSE + more TBA

Ε λογικά άμα τους γουστάρεις “πραγματικά” τους έχεις ξαναδεί, τέταρτη φορά ήταν εχτές.

Ισχύει αυτό που λέει ο Παντελής, χωρίς τέτοιο κόσμο δε βγαίνουν τέτοια λάιβ. Πάντως 3-4 σειρές μπροστά από Κρις, αν εξαιρέσεις 1-2 θείτσες, γινόταν χαμός. Ακόμα και από κλαρινογαμπρούς (τουλάχιστον εμφανισιακά) ;ρ

Επισης, πιστευω οτι “αυτος ο κοσμος” δεν παιρνει εισιτηρια απο την πρωτη μερα. Επειδη δεν ειναι σαν εμας αλλα πηγαινουν σε 2-3 συναυλιες τον χρονο, δεν τους κανει διαφορα να δωσουν 40 η’ 50 ευρω οσο κανει σ’ εμας. Αυτοι παιρνουν εισιτηρια καποια στιγμη, αλλα δεμ ειναι και στημενοι απο την πρωτη μερα.

Βεβαια, αυτο που γινεται με τα και καλα “πρωτα” φτηνα που ποτε δεν ξερουμε ποσα ειναι και τελειωνουν αμεσως, ειναι και λιγο κοροϊδια, ας μη κρυβομαστε.

εγω παντως εντοπισα και μεταλλαδες.αραια και που.απο της 2 ειμουνα εκει.οταν ανοιξαν οι πορτες.τρεξιμο μετα μεσα για να πιασω πρωτη σειρα.ε λιγο δεξια πριν το ηχειο ειμουνα.κατα τη διαρκεια του λαιβ οι σεκιουριταδες βγαζανε κοσμο απο μπροστα.δλδ να ειδα καμια 10αρια συνολο.μια κοπελα ητανε λιποθυμη τελειως.πρεπει να εκλεισα 11 ωρες ορθιος.γενικα οι συναυλιακοι χωροι στην ελλαδα ειναι για τα μπαζα.

Καλά ναι, τους είχα ξαναδεί συγκεκριμένα το 2007 (ΜΕΓΑΛΟ live), οπότε δε με πείραξε τόσο. Αν δεν τους είχα δει θα είχα πάρει 50αρι σίγουρα, αφού δεν πρόλαβα τα “φτηνά”.

Και ποιος τα πρόλαβα τα φτηνά; από την πρώτη μετά προπώλησης ήταν sold out …

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Των 40 και των 42 μπορεί και να μην υπήρξαν ποτέ ή να ήταν 10 ξέρω 'γω.

Κάπως έτσι το φαντάζομαι και εγώ. Γενικά μου βγάζουν μια συμπεριφορά λίγο κουτοπόνηρη . Μπορεί να κάνω και λάθος .

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sorry furor για την παρερμηνεία :slight_smile:

Κοροϊδία το σκηνικό με τα εισιτήρια, εγώ ήμουν με ριφρές από πάνω 10 λεπτά πριν ανοίξει η προπώληση, και δεν πρόλαβα να πάρω.
Εκεί αποφάσισα ότι το καίω. Αλλά τελικά τσίμπησα εισιτήριο στην αρχική τιμή από κόσμο που πουλούσε στα φέισμπου ιβέντς (και ήταν πάααααρα πολύς btw)

v.i.p εισητηρια κτλ στην ελλαδα τουλαχιστον,απτις μεγαλυτερες απατες.λαμογιες του ελληνα.

“Υπερυψωμένος χώρος κοντά στη σκηνή”, γελάει ο κόσμος, κοντά στη σκηνή λέει :lol:.

Στην Καλλιθέα ήταν τα VIP? Όχι. Στην Πλατεία Νερού ήταν, άρα κοντά στη σκηνή. Και τα Village κοντά στη σκηνή είναι, θεωρητικά.

No prob kalouas.

Και δύο χαζοtrivia για τη μπάντα:

1)Ο Chris Wolstenholme έχει 6 παιδιά με τη γυναίκα του :!:

2)Στο Glastonbury του 2004 νομίζω έπαιξαν για πρώτη φορά ως headliners. Είχε πάει κι ο πατέρας του drummer του για να τους δει live στη στιγμή της δόξας τους. Αμέσως μετά το live, στα παρασκήνια, έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε…

Και εδώ τους είχανε καλέσει σε μια εκπομπή στην ιταλική τηλεόραση, όπου τους ανάγκασαν να παίξουν playback. Ο Bellamy “έπαιξε” drums, o Howard “έπαιξε” κιθάρα και “τραγούδησε” :lol:.

Αυτο το θρεντ εχει γεμισει πρωτοδισκακηδες, ελιτιστες και μεταλλοπατερες :lol:
Καλως ή κακως, η κορυφαια ροκ μπαντα των τελευταιων 15 ετων, θα ελκυει και πολυ κοσμο που δεν εχει μεγαλη σχεση με τη μουσικη τους ή που ξερει τα μισα τραγουδια. Αν παραπονιεστε για αυτον τον κοσμο, τοτε δεν πρεπει να πατε σε καμια συναυλια αν δεν ξερετε απεξω καθε τραγουδι και καθε στιχο της εκαστοτε μπαντας που πατε να δειτε. Σε καθε συναυλια, καποιοι πανε για να ακουσουν την αγαπημενη τους μπαντα, αλλοι πανε για να περασουν καλα ακουγοντας μερικα τραγουδια που τους αρεσουν, αλλοι πανε για να ανακαλυψουν μια καινουρια μπαντα. Deal with it ξερω γω.

Οσον αφορα το παραπανω, speak for yourself. Ακουω τους Muse 15 χρονια και τους ανακαλυψα λιγους μηνες πριν βγει το Origin of Symmetry, τοτε που επαιζε το Plug In Baby στα ραδιοφωνα και στα ροκομπαρα. Απο κει και περα, βρισκω αστεια την ταση που βλεπω απο μερικους “σχετικους με μουσικη” πως “ε μωρε τα παλια ειναι καλυτερα” (που αλλωστε ειναι γενικα αστεια ταση). Το μονο αλμπουμ που δε με τρελανε κιολας ηταν το 2nd Law, κι αυτο το μισο, γιατι το αλλο μισο ειναι εκπληκτικα καλο. Το Drones ειναι φοβερο αλμπουμ, και το Resistance για μενα μπαινει ανετα στο τοπ 3 των αλμπουμς του. Ολα αυτα ειναι φυσικα προσωπικες εκτιμησεις, αλλα μη λεμε οτι ειναι “μοδα” να γουσταρεις τα νεα κι οχι τα παλια. Αν υπαρχει καποια μοδα, αυτη ειναι να αποθεωνει ο κοσμος τα πρωτα αλμπουμ μιας μπαντας λογω νοσταλγιας. Α και οχι, το Showbiz δεν ειναι κορυφαιο, ειναι ενα απλα καλο αλμπουμ. :stuck_out_tongue:

ΥΓ. Η μονη αλλαγη που θα εκανα στο setlist θα ηταν να βγαλω εντελως το υπερεκτιμημενο The Globalist (που αλλωστε στα λαηβ χανει πολυ) και να βαλω Resistance και Map Of The Problematique (που ειναι και το αγαπημενο μου Muse τραγουδι)

H κορυφαια ροκ μπαντα των τελευταιων 15 ετων μπορει να ελκυει και πολυ κοσμο που δεν εχει μεγαλη σχεση με τη μουσικη τους αλλα εδω μιλαμε για τους Muse οποτε καλυτερα να μεινουμε στο θεμα μας

Ρε φίλε θέλω κι εγώ πολύ να το κάνω αυτό, αλλά σε πιάσει κατούρημα, τι κάνεις; :stuck_out_tongue:

Η Πλατεία Νερού είναι στην Καλλιθέα…

maiden 98-99 σε μπουκαλι.τωρα οταν με επιασε ητανε ακομα νωρις.βγηκα και ξαναμπηκα.δεν ειχε μαζευτει ακομα πολυς κοσμος.οχι τπταλλο το 70%ητανε κοριτσια/γυναικες μπροστα.παντως Ρουμανια maiden προβλεπω να ξαναθυμομαστε τα μπουκαλια.:lol:

χαχα Ρώμη απέκτησα “παράσημο” ένα πόνο στα πέλματα που 3μερές μετά δεν έχει περάσει, γεράσαμε και παχύναμε :smiley:

Ναι οκ, Τζιτζιφιές είναι εκεί… Λέγοντας Καλλιθέα προφανώς εννοώ το κέντρο της, για παράδειγμα στην πλατεία Δαβάκη. Κομπλέ?