Elements(online fantasy CCG)

Λινκ για το παιχνίδι: http://elementsthegame.com/

Wiki: http://elementsthegame.wikia.com/wiki/Elements_the_Game_Wiki

Καλά τα λέει ο έκτορας, πάμε να ανοίξουμε ένα δικό μας μια που κάηκε κόσμος! :smiley:

Σωραίος(κωλόφαρδε:p), δεν χάνεις τίποτα να χτίσεις το deck σου σε darkness/fire, μια χαρά δουλεύουν μαζί.

Και darkness με entropyι κάνουν δουλειά, αν και δεν μπορώ να πω ότι τα έχω παίξει, πάντως η κλασική τακτική του AI με voodoo dolls και butterfly effect μου χει τσακίσει αρκετές φορές τα νεύρα.

ναι ρε φίλε! πόσο σπαστικό είναι αυτό;;;:x οπως και αυτό που είχα πει στον έκτορα να κανει, με τους φαραω και τα scarabs

και βγαίνουν … και βγαίνουν … και βγαίνουν ^^

Λοιπον πρεπει οποσδηποτε να αλλαξω , πλεον το darkness - fire δεν με ικανοποιεί . darkness ως μαρκ θελω να κρατησω γιατι με βολευει πολυ το steal και αλλα καλουδια.

απο καβατζα καλες καρτες εχω

Discord (entropy το οπλο που σου γαμαει τα quanta)
purple dragon

Firefly queenx3
Owl’s Eye

Pharao

κανα καλο combination με νταρκνες … !

Με darkness μπορείς να δοκιμάσεις darkness/earth, με devourers, gargoyles και μερικά earthquakes, ρίχνεις και τίποτα black dragons για να αξιοποιείς τα quanta που κλέβεις κι είσαι κομπλέ.

εδιτ. αγαπάω την αρένα! Πήρα το 4ο μου είδος shard(shard of void) στα special slots!

ξεκινησα και εγω παιδες εχθες…ειδα που μιλουσατε για αυτο και μου αρεσε…ξεκινησα με earth/life αλλα δεν με ικανοποιουσε και αλλαξα το earth σε darkness…

με την αρενα δεν εχω καταλαβει τι παιζει…καμια βοηθεια;

Στην αρένα αντιμετωπίζεις άλλους παίκτες σε έμμεσο PvP. Τα decks που “ανεβάζουν” προέρχονται απ’ την κάρτα που τους βγαίνει στο oracle, με τις δικές τους προσθήκες.

Έχει μικρότερα κέρδη σε νομίσματα, αλλά στις 5 συνεχόμενες νίκες σου βγαίνει ένα έξτρα spin όπου έχεις την δυνατότητα να στρέψεις κάθε reel ξεχωριστά μέχρι 3(νομίζω)φορές και οι επιλογές είναι μόνο μεταξύ σπανίων καρτών(πλην nymphs λογικά), και νομίζω πως είναι και το μόνο μέρος που μπορείς να κερδίσεις shards, δηλαδή σπάνια permanents με ικανότητες, βελτιωμένες αν έχεις το “ταιριαστό” mark. π.χ.

Shard of Void: Reduce your opponent’s max health by 2 points every turn. 3 if your mark is darkness.

Δεν ήθελαν συγκεκριμένου element quanta για παίξιμο μέχρι σήμερα, το γκαντέμιασα! :lol:

thanx moon!!!

απο οτι βλεπω παντως life/darkness λειτουργει καλυτερα απο οτι earth…

Ξεκινησα και γω, αλλα τον πινω συνεχεια στα PvPs. Καμμια καλη καρτα στο bazaar βγαινει ποτέ ή ειναι παντα οι ιδιες?

οι ιδιες ειναι…τελικα συνεχιζω μονο με darkness…

Oh, fuck. Δυνατες καρτες δλδ πώς παιζει να βρουμε?? Btw, ξεκινησα με Time, πλεον εχω αλλαξει και παιζω μονο Life.
Poison απο τους σκορπιους και heal γαμω τους συνδυασμους μιλαμε.

3 φορες εχω βγαλει καποια καρτα που δεν αγοραζεται…1 απο μια αποστολη και 2 απο το γυρισμα στο τελος…δυνατες καρτες με 1500 χρυσα με αναβαθμιση ή αν κερδισεις στο τελευταιο επιπεδο…τουλαχιστον αυτο εχω καταλαβει μεχρι τωρα…2 μερες παιζω και εγω…

Rares, πέρα απ’ αυτήν που κερδίζεις όταν το rating σου φτάσει 500(?) , κερδίζεις από τα spins. Που εντάξει, δεν είναι πλέον και τόσο δύσκολο, πέφτουν αρκετά συχνά, σε φάση πλην 3-4 όπλων που δεν μου πέφτουν καθόλου, στα άλλα να έχω συμπληρώσει εξάδα. Επίσης μην βασίζεστε ιδιαίτερα στο να κερδίσετε κάρτες από fake gods, μιλάμε για ΤΑ παλούκια(ίιιιισως με το oracle που ξέρεις τον επόμενο να μπορείς να κάνεις ένα counter deck). Χίλιες φορές το lv3 farming για μένα.

Εντάξει, κέρδισα πριν λίγο Shard of Wisdom και μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί τέρμα! Επιτέλους έχω δυνατότητα επιλογής κινήσεων με aether! Και μπορώ να διαπεράσω και τις γαμωdimensional shields που όποτε πέφτω σε άλλο aether deck χάνω σχεδόν πάντα λόγω λιγότερων καρτών! :yahoo:

Σε άλλα νέα, ετοιμάζονται για να μπουν τρεις καινούριες κάρτες(έχουν ήδη μπει στον trainer, ελπίζω ότι θα μπουν και στο bazaar, είχα κερδίσει και την πρώτη σε special slot πάντως), κι έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε άλλες.
Οι καινούριες(unupgraded):

[SPOILER]για τις upgraded εκδόσεις απλά ανοίξτε την εικόνα και βάλτε στο τέλος του ονόματος και πριν το .png “Upgraded”



[/SPOILER]

Δεν έχω καταλάβει πώς ακριβώς λειτουργούν και αξιοποιούνται οι δύο πρώτες(ειδικά η πρώτη, απ’ την στιγμή που έχει 0 HP, αλλά η τρίτη φαίνεται καύλα! Επίσης η ζημιά του Thunderstorm ανέβηκε σε 2 από 1, το cost ενδέχεται να ανεβεί. Και πρέπει να άλλαξαν και τα atk/def/cost του Graviton Mercenary/Graviton Guard, αλλά μιας και δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ουσιαστικά ποτέ, δεν θυμάμαι τα παλιότερα για να επιβεβαιώσω. Για τα quanta των shards το ανέφερα και πριν, λογικά θα το προσέξατε κιόλας.

Η 1η μπορει να ειναι τπτ σα το spark , να σκαει το dmg και να παιρνει και την καρτουλα

Το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει στο παιχνίδι κάποιου είδους graveyard για να κρατάει τις κάρτες και να πεις ότι παίρνει την τελευταία που έφυγε απ’ το παιχνίδι.

Δοκίμασα να το παίξω σε γύρο που λήγει Dimensional Shield, αλλά δεν επιστρέφει τίποτα. Όπως και μετά από γύρο που έχει καταστρέψει ο αντίπαλος permanent.Άρα λογικά πρέπει να είναι στο γήπεδο [U]όταν[/U] ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ σου καταστρέφει το permanent, πράγμα που δεν μπορώ να σκεφτώ πώς μπορεί να συμβαίνει στον γύρο σου.
Κι εφόσον το Phase Salvager έχει 0 HP οπότε καταστρέφεται στο τέλος του γύρου, δεν μπορεί να παραμείνει στο γήπεδο για τον γύρο του αντιπάλου χωρίς να χρησιμοποιηθεί κάποια κάρτα στυλ Blessing, Momentum κτλ. που να αυξάνει HP. Άρα αν δεν μπει κάτι καινούριο αποκλείεται με μιας η χρήση του σε mono-Aether, πέρα απ’ το ότι σε μπλέκει σε δύσχρηστα μάλλον duals. Θα δοκιμάσω και το Gravity κ θα κάνω έντιτ.

εδιτ. Με Graviton Salvager λειτουργεί ακριβώς έτσι. Έχω έναν στο γήπεδο και pillars κανονικά ριγμένα, ρίχνει deflagration σε pillar κι αυτό επιστρέφει στο χέρι.

εγω παντως οπως εγραψα και πιο πανω συνεχιζω μονο με darkness και ετσι πως εχω στρωσει το deck κερδιζω στο τριτο επιπεδο 8 στους 10 αγωνες…εχω μαζεψει κοντα 5000 χρυσο…

Ωραίοςςςςς! Εγώ στις αρχές έχανα συνέχεια τα λεφτά μου σε ήττες και ηλίθιες αγορές μέχρι να καταλήξω σε deck! :lol: Mono-Darkness με vampires παίζεις;

Επίσης ψηθείτε τελικά για κανένα PvP! Μόνο πείτε αν σας πειράζει να ποστάρετε εδώ τα IGNs σας, αλλιώς να ανταλλάξουμε με ΠΜ! :slight_smile:

[SPOILER]ναι, έχω[/SPOILER]

οχι μονο με vamps…εχω ολη την συλλογη :stuck_out_tongue:

η μονη βλακεια που εκανα ηταν οταν επελεξα σπανια καρτα το σπαθι που χρειαζεται light…δεν προσεξα τοτε οτι δεν εκανε για darkness αυτο…αλλα που θα παει θα μου τυχει το στιλετακι…

ου κιεγω darkness εχω και εχω 2 στιλετακια rare ! Πρεπει να εχεις καλο deck Storm γιατι εγω με darnkess - fire κανω 6 ή 7/10 στο lvl 3.

Τωρα πρεπει να βρω ligo χρονο να βαλω για δευτερο entropy να δω αν παει καλυτερα και μετα time να καταληξω καπου να αρχισω να κανω καμια καρτα upgrade .

Θα κανω edit να κανω prtsc το deck μου να δειτε γιατι δεν το εχω πειραξει και πολυ απο οπως ξεκινησα .

@moonchild IGN ?

edit : [SPOILER]

[/SPOILER]

edit 2: θανατος στο water - fire με steam machines
in game: Majestic125

In-Game Names ρε παιδιά! :stuck_out_tongue:

Τώρα δεν ευκαιρώ, το βράδυ θα σου πω και για το deck Έκτορα!

έδιτ

[SPOILER]Το λοιπόν, δεν έχω κάνει ποτέ κριτική σε deck, δεν το κατέχω ιδιαίτερα. :stuck_out_tongue: Σε πρώτη ματιά πάντως, πολλές κάρτες έχεις μέσα. Daggers ειδικά απ’ την στιγμή που έχεις τα στιλετάκια(ωράια btw :D) πέτα τα, όπως και quantum pillars και spark.

[U]Μην προσπαθείς να έχεις και τα δύο elements ισάξια μέσα[/U], προτίμησε να βασιστείς σε ένα με κάποια βοήθεια απ’ το άλλο, σκέψου ένα ratio στα pillars 2:1. Πούλα ίσως Crimson Dragon, πέτα Fire Spirit, πάρε 4 Fire Pendulums στην θέση των 6 Fire Pillars(κρατάς darkness mark εννοείται). Dark pillars για dual θα σου έλεγα για 8 να έχεις, αλλά επειδή θα τρέχεις και με Devourers καλά είναι και τα 6, μη σου πω βγάλε κανένα ακόμα και βάλε έξτρα Devourers. Βάλε αν είναι 2-3 earth pendulums για να θάβεις τους devourers και για αν κρατήσεις κανένα Lava Golem ή Gargoyle.

Στα dark τώρα, Nightmare, Cloak, Voodoo Doll(αν την παίζεις με τα rage pots εγώ λέω πέτα τα όλα και πάρε κανέναν ακόμα Black Dragon:p) ανούσιες λίγο κάρτες για fire/dark, Gargoyle προσωπικά θα τα άλλαζα με μερικά vampires αλλά παλεύονται με τα έξτρα HP. Τα άλλα υποθέτω καλά είναι. Προσπάθησε να μην ξεπερνάει τις 40 τουλάχιστον κάρτες, θες πάντα να έχεις στο χέρι σου τα περισσότερα απ’ αυτά που χρειάζεσαι.[/SPOILER]