Eluveitie - Helvetios (2012)

“Helvetios” track listing:

  1. Prologue
  2. Helvetios
  3. Luxtos
  4. Home
  5. Santonian Shores
  6. Scorched Earth
  7. Meet The Enemy
  8. Neverland
  9. A Rose For Epona
  10. Havoc
  11. The Uprising
  12. Hope
  13. The Siege
  14. Alesia
  15. Tullianum
  16. Uxellodunon
  17. Epilogue

ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΠΑΝΤΑΡΑΑΑΑΑ!!!:yahoo::yahoo::yahoo::vibrate:

etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

παμε ρε ΜΠΑΝΤΑΡΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ κανε παλι το θαυμα σου!!

φέρτε τους πάλι Αθήνααααααααααααααααα!!!

…ωραία μπάντα, την είχα δει και με τους Kreator στη Θεσσαλονίκη, το καλύτερο σαπόρτ της βραδιάς, αλλά απλά το τελευταίο τους άλμπουμ, δεν μου πολυάρεσε…πάντως έχουν δείξει ότι μπορούν να γράψουν καλούς δίσκους, οπότε αναμένουμε:):!:

Αυτά είναι…αναμένουμε αγωνιωδώς…και για live σε ένα μέρος που να τους χωράει!

Από τους πιο αναμενομενους δίσκους της χρονιάς που έρχεται… ποτέ δε μ’ έχουν απογοητεύσει και δεν περιμένω να αλλάξει αυτό τώρα. Ωραίο και το -διαφορετικό με βάση τα στανταρ τους- εξώφυλλο! :slight_smile:

Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι τα κομμάτια είναι 17 και ‘‘φοβάμαι’’ μην είναι κάτι σαν συνέχεια του arcane dominion… όχι ότι ήταν άσχημες οι μελωδίες σε καμία περίπτωση! αλλά προτιμώ να έχει και ‘‘κανονικά’’ μπρουτάλε τραγούδια να γουστάρουμε! Θα δείξει… το μόνο σίγουρο όμως είναι πως θα έχει μπόλικα instrumental :slight_smile:

Πω πω πω πω και μόνο που άκουσα την εισαγωγή κάτι με έπιασε! Concept αλμπουμ λοιπόν και ‘‘Helvetios’’ το όνομα κέλτικης φυλής που ζούμε στην περιοχή της σημερινής Ελβετίας!!! Gallic wars γιειιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Ανυπομονώ!!! :vibrate::vibrate::vibrate:

Πωωω… ντροπή μου, ενώ είχα δει τα πρώτα δυο επεισόδια του EluTV, μετά ξεχάστηκα και χαμπάρι δεν πήρα για το “Helvetios”!#-o Να’σαι καλά Mererfin!
Το περιμένω πώς και πώς και τους περιμένω πώς και πώς! Στο Burgfolk που ήταν headliners της 1ης μέρας με κέρδισαν ΚΑΙ live (τους είχα χάσει στην Αθήνα)…

Αντε, για να γουστάρουμε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι… :roll:
[B]http://www.youtube.com/playlist?list=PL0C7DF9613B6CA3FA[/B]

Νέο κομμάτι από τον καινούριο δίσκο!!! :D:D:D

Κι άλλο νέο τραγούδι!!!

Φρέσκο πράμα!!!

Το Meet the Enemy πατάει αρκετά στο στυλ που αγαπάμε, δυνατά ριφφς, ωραια περάσματα, ό,τι πρέπει για λαηβ. Το Rose for Epona ακούγεται αρκετά πιο ελαφρύ σε σχέση με αυτά που μας έχουν συνηθίσει, αλλά και πάλι σκίζει. Είναι κι αυτό το γύρισμα προς το τέλος… δε λένε να φύγουν απ’ το ρηπητ με τίποτα. Και -όχι ότι δεν το ξέραμε, αλλά- η Murphy φωνάρα

ωραια και τα 2…ειδικα το meet the enemy…!!
αλλα περιμανω περισσοτερα εχω υψηλες προσδοκιες μετα το τελευταιο αλμπουμ διαμαντι!

Το meet the enemy η αλήθεια είναι ότι δεν με ενθουσίασε. Διάβασα κριτική δίσκου και μιλάει για μέτριο άλπμουμ. Ελπίζω πως δεν θα ναι έτσι. Άλλωστε οι κριτικές έιναι υποκειμενικό θέμα. Για να δούμε…

Διέρρευσε για όσους ενδιαφέρονται…:wink:

και σε έκδοση με φτερά?

ενδιαφερομαστε λεει??? τρεχουμε!

Πω πολύ αδιάφορο μου φάνηκε:( Καμία σχέση με τα προηγούμενα μεγαλεία. Είχαν δεν είχαν την κάνανε την κοιλιά και τούτοι.

Εμένα ούτε με απογοήτευσε ούτε με τρέλανε. Είναι ένα καλό album που θα συνεχίσω να το ακούω για πολύ καιρό ακόμα. Μεγάλο σε διάρκεια, κοντεύει την 1 ώρα, χωρίς μεγάλες εκπλήξεις εκτός το υπερβολικά σπασαρχίδικο “Scorched Earth”. Κλασσικοί Eluveitie δηλαδή.