Με τα emo πώς τα πάτε?

Τι μερα πηγες? Μονο Σαββατο γινεται χαμος και λιγο Παρασκευη. Τις υπολοιπες μερες απολαμβανουν τις βιλες τους :stuck_out_tongue:

Εθεάθει emo8O !!!Μόλις μετακόμισε δίπλα μου με την οικογενειά του.Έφυγα από το σπίτι μεσιμεριάτικα επειδή έβαλε και emo music,εκείνα τα κολασμένα που ακούν αυτοί.Ειδική ομάδα εξολόθρευσης emo,βοήθεια,με διώχνουν οι emo απ’ το σπίτι μου!:stuck_out_tongue: :lol:

Συγκαλουμε εκτακτο συμβουλιο…

Θα στειλουμε ομαδα διασωσης καμια 10ρια κομαντος, κρατα γερα red pyramid!!! :trumpet: :yesmaster: :lol2: :lol:

Κάντε γρήγορα,δεν θα αντέξω για πολύ:cry:

Nihilist στείλτου μερικά τραγούδια να βάλει ως απάντηση…:stuck_out_tongue: Άμα αντέξει και αυτά ο emo τότε η περίπτωση είναι εξαιρετικά δύσκολή:p

Προτεινω Εmo-κτονα…

Θα μου βάζει My chemical romance και 'γω θα του βάζω Today is the day?Κάτι σαν ανταλαγή βομβών?:lol:

Πλάκα στη πλάκα δεν τραβάει το πράγμα,χτές το βράδυ το μλκισμενο είχε στη τσίτα 1 τέτοιο συγκρότημα,νομίζω Fray τους λένε,και μου έσπασε τα νεύρα.Κάτι πρέπει να γίνει γρήγορα,αλλιώς θα αρχίσω να κυκλοφορώ στο δρόμο με ζουρλομανδύα,και θα τρέχω κάθε φορά που βλέπω emo.

Σφεντονα εχεις?

…:-s :-s …Όχι,γιατί?:frowning: :expressionless:

Bάλτου το Suicide Solution στο Repeat εεε κάποια στιγμή μπορεί να εμπνεύστει και να αφήσει τη γωνίτσα του για ένα καλύτερο τόπο :stuck_out_tongue:

Oι My Chemical Romance μπορει να εχουν emo φατσες αλλα δεν παιζουν emo. Δεν ειναι καλο να επαναλαμβανετε ο,τι βλακεια ακουτε…

Δυναμιτακια η σκορδακια κανουν?:lol: :stuck_out_tongue:

Πίο απλό…Μπράτσα έχεις???:stuck_out_tongue:

Καλά,δεν είμαι και ειδικός στο είδος για να μπορώ να τα ξεχωρίζω8)

:lol: :lol: :lol:

Όχι:( …

Μη γεμισει τα χερια του με αιμα, δεν λεει…

Ειπαμε, με σφεντονα του σπας τα τζαμια, πηγαινεις στο κουτι τροφοδοσιας (δεν ξερω πως λεγεται, το εχω δει σε ταινιες#-o ) και κοβεις το ρευμα, η στο κατω κατω βαζεις ατομα να τον δειρουν…

Δεν ειναι θεμα ειδικου. Αρκει να ακουσεις ενα-δυο κομματια τους… :wink:

Σταμάτα τις πολλές ταινίες, είναι εμφανές ότι σε πειράζουν:p

Ώστε λοιπόν έτσι έρχεται στην επιφάνεια το σατανικό σχέδιο των emo. Η οργάνωση τους τους δίνει Uber δυνατά ηχεία ώστε να πηγαίνουν σε σπίτια δίπλα από true metalheads και με την μουσική τους να τους οδηγούν αυτούς στην αυτοκτόνια…
Οι περιπτώσεις μετά είναι δύο:
a)O μεταλλάς τελικά αυτοκτονεί και στην κηδεία του μαζεύονται όλοι οι emo και τον κλαίνε
b) O μεταλλάς όπως κράταει το ξυράφι στα χέρια απόφασίζει ότι δεν θέλει να πεθάνει αλλά αυτή η ζωή δεν αξίζει και η άτιμη κοινωνία φταίει για όλα. Έτσι γίνεται και αυτός emo και πάει στον γείτονα κλαίγοντας και τον παρακαλάει να ακούσουν μαζί μουσική και να κλάψουν για αυτόν τον άτιμο κόσμο που δεν τους καταλαβαίνει…#-o #-o #-o

Ααααχ θέε μου τι γράφω. Πάω έξω να πάρω λίγο αέρα γιατί δεν την παλεύω άλλο…:stuck_out_tongue:

Αυτό είναι επιλογή τώρα ή μπρος γκρεμός πίσω ρεύμα???:lol: