για ρώτα το γείτονα σου. Με τη μάσκαρα στα μάτια, τι κάνει για να μη του λερώνει το μαξιλάρι? Επειδή το έχω πρόβλημα και πρέπει να μάθω, κάνε του ότι είναι να του κάνεις αφού σου απαντήσει… Ευχαριστώ
Μου 'πε ότι κλαίει τόσο συχνά που δεν χρειάζετε να βάζει μάσκαρα όταν κοιμάτε για να 'ναι μαύρα,το κάνει μόνο ην ημέρα για να 'ναι true emo.Ελπίζω να βοήθησα karvou8)
ναι ρε γαμώτο… αυτό είναι όντως πρόβλημα γιατί εγώ δεν κλαίω… μένω απλά βουβός και περιμένω…
Καλά… θα δω τι θα κάνω :p. Ίσως πάρω μαύρες μαξιλαροθήκες…
Και κόκκινα σεντόνια σε περίπτωση που θέλεις να χαρακωθείς και στάζεις βρε αδελφέ…!
ναι… και καφέ πυτζάμες γιατί με μερικούς εφιάλτες τρομάζω ο κα-emo-νούλης…:oops:
Κουραφέξαλα ομάδα κυνηγών emo έχουμε εδώ,ρε,θα κάνει κανείς κάτι να με βοηθίσει επιτέλους:roll: ???Ούτε χθές μπόρεσα να κοιμιθώ,και τελικά τρυγίριζα τους δρόμους σαν black meal εροιμίτης που τυχαία βρέθηκε στη έση της πόλης…
Και έχει χαλάσει και το discman οπότε δεν έχω μουσική για το δρόμο…
Χαλαρά κ εμένα το mp3…Σκέφτηκες να ρίξεις εντομοκτόνο…???:-k :-k
ο φυλάω για τις κατσαρίδες,αν και δεν ξέρω τι είναι χειρότερο,οι κατσαρίδες ή ο emo?..
Μπρός γκρεμός πίσω emo#-o …πως έμπλεξα έτσι?
Ξέρω’γω άστον!Μπορέι κάποια στιγμή ν’αυτοκτονήσει!!:lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Μου ήρθε ιδέα…μπορείτε να φανταστείτε τους Simpsons σε emo εκδοχή?:lol: #-o :lol:
Ειδικά ο Μπάρντ και ο Χόμερ…θεέ μου:D :lol:
FREE THE SIMPSONS!
Ego leo na tous afierosoume ton imno “Solitude” apo Candlemass kai na pane na pe8anoun se kamia gonia epitelous na mas afisoun isixous… (and please let me die in Solitude)
Parte to xampari, eiste pseftikoi re… Sto kato kato, skefteite kai tous punkides pou tous trote oloi ti lak. Ekeinoi den exoun malli? Pos tha to sikosoun? E? E?:lol: :lol: :lol:
επ! ωπ!
όχι greeklish timore
Yes master…
Δεν τα πάμε.
Έβαλα στον emo Gogol Bordello και γούσταρε!!!Αν είμαι τυχερός,μπορεί να γίνει πανκης ή μεταλλάς και να γλυτώσω:roll:
ή οι Gogol να γίνουν emo… Είμαστε πολύ δυνατό κίνημα. Μη μας υποτιμάς
Χεέβη μέτσαλ οουρ νο μετσαλ ατ ωωωλ… γουιμπζ εντ πόζερς λιιβ δη χωωλ.
Ή ν’αρχίσεις ν’ακούς emo…
Ρε γαμωτο τιποτα εδω στο Ναυπλιο, ουτε ενα emo! I miss them!!