εμενα παντως και να εξαφανισθουν απο τον πλανητη δεν θα με πειραξει- δεν θα μου λειψουν…
Μεχρι και στην Συρο βρηκα εμο, παντου υπαρχουν τελικα…
Πρεπει να βρουμε ενα τροπο να εξολοθρευσουμε τα emo! Κατσε να παω να δω ξανα Rambo first blοod μπας κ παρω καμια ιδεα…:lol: :lol:
Μμμ… Δεν ήξερα τι είναι αυτό που λέτε, αλλά κατάλαβα από ρις περιγραφές και κυρίως τις φωτογραφίες… Είχα δει στο Σύνταγμα πριν από κανά μήνα ένα ολόκληρο σχολείο από δαύτους… #-o Κυριολεκτικά ήταν όλοι φωτοτυπημένοι (καμμιά 30αριά άτομα). Δε ξέρω τι ακριβώς κάνουν/ακούνε/πιστεύουν , αλλά σίγουρα τόοοοσος μιμιτισμός σίγουρα δεν είναι υγιής…
Και για την εξαίρεση στον κανόνα : Στο πεζοδρόμιο πάνω από το Σύνταγμα 2 συμμαθητές τους οπαδοί των Nevermore και Deicide αντίστοιχα…
Εμενα μου την σπανε πολυ.Ειδικα τα κοριτσακια ειχα δει μια που στα παπουτσια της αντι για κορδονια φορουσε κορδελα περυτιλιγματος.Τα σχολια δικα σας.
Απλα gtp… :blow: :thumbdown:
λιγα για τα κοριτσακια αυτα ε.
Ρε η πλάκα είναι πως είναι εντελώς φωτοτυπία και άβουλοι… Όταν 1η γυμνασίου φόρεσα εγώ και η κολλητή μου all star όλοι κορόιδευαν (“από τη λαική τα πήρες;”) και τώρα όλοι έχουν σε 5-6 τρέντυ χρώματα και τους κάνουν πατέντες… Όταν βλέπω βέβαια τέτοια “μοδάτα” άτομα γελάω…
Ας κάνουμε όμως μία σκιαγράφηση…
Κοπέλα: Ξισμένο βαμμένο μαλλί με 10 τόνους λακ που το διακοσμεί ένα κορδελάκι. Πρόχειρο μπλουζάκι τάχα μου πατσαβούρι, all star και καλά πατσαβούρι ενώ το έχει κάνει μόνη της και του έχει περάσει κορδελίτσες, μαύρο μάτι, 10 τόνους make-up, 7 τόνους ρουζ.
Αγόρι: Κεφάλι ανανάς με μια φοβερά τέλεια ισιωμένη φράτζα που καλύπτει το βαμμένο μάτι, τάσεις ανορεξίας, ριγέ ή “σκακιέρα” μπλούζα, παπούτσι vans κατά προτίμηση…
Κοινά: χαμηλό μαύρο παντελόνι με ζώνη με καρφιά, ακούνε οτιδήποτε πουλάει το mad εκτός από σκυλάδικο (στα κρυφά βέβαια μπορεί ν’ακούνε κανά Μπουγά) και nirvana τάχα μου (μη τους πάρει ο διάολος τη φράτζα) επειδή ο cobain ήταν καταθλιψούρας (βσκ οι κοπέλες και για το ότι ήταν ωραίος), πίνουν ότι φέρνει σε κρέμα και είναι πιο ακριβό, ψωνίζουν από μοναστηράκι-τάχα μου underground μαγαζιά με μάρκες ενώ εκεί πάει όλος ο κόσμος, συχνάζουν mall και πιστεύουν ότι είναι μειονότητα.
Του χρόνου αν πουλάει η κελεμπία θα τους δούμε με κελεμπίες.
Είχε πει κάτι ανάλογο και πολύ σοφό ο Σιδηρόπουλος (βλέπε Νάυλον ντέφια ψόφια κέφια),οι Νirvana (βλέπε in bloom) και οι Locomondo (trendy Λίτσα).
Αυτάαααα (γι’ακόμη μια φορά…!)
Στισ περιγραφες σου να προσθεσω οτι μερικα αγορια περπατανε στραβα γιατι δεν βλεπουν πεφτει η φραντζα στο προσωπο τους.
Για μια φορα θα συμφωνησω με τη Wretch…
Δεν είναι πολύ σπαστική η γραβάτα των Emo; Στη ρόδο δε βρηκα emo έκτος απο μια ημιemo με αυτην την κωλογραβάτα και διαβαζε… MetalHammer!!!
Αλλος θα βαλει σκουλαρικι και θα γινει emo…
Ελα ρε; ποιός;
Ειδα 2 σουργελα με γραβατες στο πλοιο. Ο πειρασμος επειδη ειμασταν σε πλοιο ηταν πολυ μεγαλος.
διαβασατε το Ε σημερα;; ειχε ρεπορταζ για τους εμο και την αντιπαλοτητα με τους ‘‘πανκ’’ των βορειων προαστιων κτλ…ο πολεμος της φρατζας οπως ελεγε…
κλα η γνωμη μου ειναι οτι ολα αυτα περι εμο κτλ ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ειναι ενα τρεντ που χουν τα καλομαθημενα κει περα…απλα κατι για να περνουν την μιζερη και βαρετη ωρα τους και να μην πηζουν…σε 2 3 μηνες θα χουν βρει κατι αλλο μια αλλη καστα να μπουν να ξεσκασουν και μια αλλη αντιπαλοτητα δηθεν με αλλους για να εχει ιγο δραση η ζωουλα τους…
δεν ειναι εμο…δεν ειναι τπτ βασικα αφου δεν το ζουν δεν το νιωθουν…περισσοτερο ενδυματολογικος τρενντυ κωδικας ειναι παρα κινημα οπως το θελουν πολλοι…μωρε ετσι ειναι τα κινηματα;;; κινηματα της φρατζας και του φρεντουτσινο των σταρμπακς;;;
σουργελα…
Κοιτα ρε, λιγο καιρο ελειψα και μου το σοβαρεψατε το θρεντ! Δεν ειναι να σας εχει κανεις εμπιστοσυνη…
Εγώ πέτυχα τύπο με emo μπλούζα και φράντζα να χτυπίεται μπροστά σε blackmetal συναυλία.#-o
¶μα ρωτήσεις κάποιον ΚΑΝΟΝΙΚΟ πάνκη για δήθεν “πανκς” και ημο να δεις τι θα σου πεί…
Τα έχουν πάρει άγρια μαζί τους.