Θα ερθει και εδω το straight edge, αμα δεν εχει ερθει ηδη. Και θα αρχισουν να ακουνε και earth crisis
Αυτοι που θεωρουνται πανκ συχναζουν στα σταρμπαξς??:-s
Τι αλλο θα ακουσουμε ρεεεεεεεεεεεεε…
εγώ πάντως είμαι πολύ emoβόρος…
-----> 3m0 1s n0t 4 tr3nD ---- 3m0 1s l0v3 <-----
Ο καρβου εχει emoρροϊδες.
όταν 2 emo κάνουν σεξ είναι emoμειξία; η εκκλησία το επιτρέπει;
:lol: :lol: :lol: :lol:
Να δω τι άλλο θα δια΄βασω εδώ μέσα.
Βασικά,μια απορία για όλους:εσείς τελικά για ποιον λόγο τους συχένεστε τόσο πολύ?Τι σας έχουν κάνει?
Ο emo ο γειτονάς μου πάαντως την κούρεψε την κόμη του,και δεν είναι emo πια.Γλίτωσα:D
-
μας κοροιδευουν και οταν τους λες για ξυλο κωλονουν συνεχιζοντας να κοροιδευουν
-
αν γινουμε ολοι εμο θα σταματησει η αναπαραγωγη του ανθρωπου και συνεπως ο ανθρωπος
-
ειναι φασιστες χωρις να το ξερουν
-
ειναι μια μαυρη σελιδα της δεκαετιας μας…προσωπικα θα ντρεπομαι οταν θα λεω στα παιδια μου “της μοδας τοτε ηταν οι εμο”. εδω γελαμε με τις καμπανες, φανταστειτε δουλεμα που θα πεφτει για τους εμο
-
διαδιδουν τον αναφαλβητισμο καθως το να γραφεις καπως ετσι: m4r1n4 M x1aGaPwwww!!! σε κανει σταδιακα σκραπα στην ορθογραφια (ειναι και επιστημονικα αποδεδειγμενο)
-
παιρνουν ολες τις γκομενες παριστανοντας τους καραγκιοζιδες και δεν τις κανουν και τπτ…σεξουαλικο εννοω
-
μας κανουν να ντρεπομαστε οταν λεμε "μενω βριλησσια, κηφισσια και σια…
εχω κι αλλα αλλα βαριεμαι να γραφω
Το leet speaking δεν νομιζω πως εχει καμια σχεση με τους emo. Προσβαλεις τους gamers τωρα
Απλα ειμαστε emoβοροι.
αν ένας emo έχει τη φράτζα στα δεξιά και έχει βουλωμένο αριστερό αυτί, όταν του μιλήσεις θα κάνει στροφή 270 μοιρών μέχρι να σε δει?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!! Εισαι θεος!!!
Τι ειπε ρε ο emokarvou…
:lol: :lol: :lol: Καλύτερο moderator δεν θα μπορούσαμε να 'χουμε. Go Karvou go!!!
Αλλο πραμα οι gamers…και οσο να ναι οι gamers δεν το κανουν μοδα…μεταξυ τους το κανουν και εχει ασχημα αποτελεσματα μονο στον εαυτο τους…εχεις μιλησει με εμο γκομενα με μηνυματα???
Διαβασε τι λεει στο about me…οχι διαβασε το!
Δεν ειναι γραφη gamers αυτη, ειναι γραφη ποζεριων/emo
Οντως δικιο εχεις, βασικα το ανεφερα γιατι και εγω gamer ειμαι. Καμμια σχεση με 1337 Sp33k1N’ ( ) ετσι πως γραφουν. Και ευτυχως οχι δεν εχω μιλησει με emo.
4z4p1 m x1aGap4w pL pL pL!
31s41 k0pel4r4 k1 t4 sP4s 4gr1a rIIIIIIII!!!
τι να κανουμε, βορεια προαστεια μενουμε, καπως πρεπει να επιβιωσουμε!! :lol: :lol:
φίλε σε παρακαλώ όχι greeklish γιατί κουράζουν…
Στους κανονες του φορουμ βαλτε οτι απαγορευεται και η emo γραφη…
Στο γεφυράκι στην Πάρο υπήρχαν πολλοί emo… Γενικά υπήρχαν πολλοί emo στο νησί.
Επίσης πολλά από τα ενοικιαζόμενα μηχανάκια είχαν πινακίδες EMO