ξερω τι εστι εμο γιατι εχω γνωστουσ ποθ ειναι εμο και ξερω οτι εμο δν ειναι οι φραντζοφαβοριταδεσ!!!εμο ειναι αυτοι που ακουνε μουσικη και κλαινε!!!
listen some songs of the early november!!!
επαναλαμβανω την απαντηση:
Δηλαδή άμα βάλω All that i blεed και μου έρθει να κλάψω είμαι emo αλλά αυτό που ακούω δεν είναι…Δεν μου φαίνεται και πολύ σωστό,:roll:
alla na klais me ena tragoydi kai alla me ola!!!epishs aytoi bafoyn ta nyxia toys,filioyntai meta3y tous kai alla polla!!!
Δηλαδη το ενδεχομενο αν ακους μπαλαντες και να κλαις λογω ευαισθησιας, να εισαι ομοφυλοφιλος το αποκλειεις?
re gama to me to ama dn ginetai koubenta!!!
Προφανως εδω μιλαμε για την μοδα των emo που εχει δημιουργηθει τα τελευταια χρονια και οχι για την μουσικη.
Εμενα για παραδειγμα μαρεσει το sing the sorrow των A.F.I. αλλα δεν μαρεσει καθολου η εμφανιση τους, με λιγα λογια λογια δεν εχω προβλημα με την μουσικη αλλα με το ντυσιμο.
Copy/paste απο το wikipedia και η γιαγια μου ξερει να κανει.
αυτος ειναι καινουριος ορισμος?
poly alani h giagia s!!!ti allo 3erei na kanei???
Εχω να κανω σοβαροτερα πραγματα απο το να ασχοληθω μαζι σου…
kala pantvs k o papous m einai single k alani k psaxnei ena allo alani…les??
Κοψε τα greenglish και διαβασε και τους κανονες του φορουμ…
πλακα κανω ρε…αραξε…θιχτηκεςς???
θελουν πνευματικο band καποιοι…[-X
Εσύ ξέρεις κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνεις (θα μπορούσε να το πει κανείς εξυπνικισμό αλλά είμαστε ευγενικοί).
Σε παρακαλώ διάβασε προσεκτικά τους κανόνες (τους οποίους βέβαια θα έπρεπε να είχες διαβάσει ΠΡΙΝ κάνεις το πρώτο σου ποστ) και φέρσου πιο κόσμια.
Λοιπον τα emo ειναι αυτα τα μικρα πρασινα ανθρωπακια απο τον πλανητι R57-87JkL 8O 8O 8O
. . . . .
Τυχαια ωμος καποια ατομα διαλεξαν τον ιδιο “χαρακτηρισμο” για να περιγραψουν την “κατασταση” τους
( ο γιοθ σοθοθ να βαλει το χερι του κ να κανει το χαλι τους κατασταση…)
τα ατομα αυτα πιστεβουν οτι everything sux αλλα αντι να καταστρεψουν / διορθοσουν / whatever
everything δεν αντεχουν τον πονο τις ζωης η κατι τετιο :-k
---------------------TIP-------------------------------------------------------
ΜΗΝ ΤΑ ΔΕΡΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ !!!
emo δεν ειναι κατηγορια μουσικης ειναι οπος λεμε indie ενα πραμα
και αμα κλαιγαν σε καθε τραγουδι θα ειχαν εκλειψει καιρο τορα…
τορα ενα test:
αμα εισαι απο τον πλανητι R57-87JkL πως εισαι ανθρωπος??? η εστο ανθρωπακι ???
αξιαγάπητο post…
χαχαχαχαχ!!!Το τιπ μου άρεσε!!!
Αυτό είναι η μεγαλύτερη μαλακία που έχω ακούσει ποτέ και σόρρυ κι όλας… ξέρεις με πόσα κομμάτια έχω βάλει εγώ τα κλάμματα??? Και είμαι σίγουρη ότι όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι τόσοι… τι ήταν αυτό τώρα… δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να συγκινηθεί, αμέσως να τον βγάλετε εμο… #-o
Ας πω κι εγώ τη γνώμη μου γι’ αυτό το περιβόητο πια EMO.
Έχοντας περάσει εδώ και πολλά χρόνια το ηλικιακό στάδιο των 14-18, όπου και απευθύνεται κατά κύριο λόγο αυτό το trend, δεν είχα ιδέα μέχρι λίγους μήνες πριν οτι υπάρχει καν τέτοιο πράγμα στη μουσική που ακούμε. Ώσπου σε κάποια φάση με ρωτάει μια φίλη “τους emo τους ξέρεις?” “μπαρδόν??”, απαντάω με περιέργεια.
Και μια που γινόταν τόσο hype, είπα να ρίξω μια αυτιά στα συγκροτήματα που θεωρούνται emo. Περίμενα και γω να ακούσω αν μη τι άλλο, κάτι σχετικά πρωτοποριακό. Όπως ήταν κάτι καινούργιο, λιγότερο ή περισσότερο, το nu metal, ή το hardcore punk πιο πριν, ή το gothic rock πιο πριν, κλπ. Και τι άκουσα? Δυνατό, πιασάρικο alternative/punk με κάποιες μεταλλικές αποχρώσεις, εδώ κι εκεί. Και τι μαθαίνω? Οτι γκρουπ που ξέρω απο παλιά, όπως οι AFI, θεωρούνται απο κάποιους ως “emo”. Και σκέφτομαι μετά “Όπα, δεν ακούω εδώ κάτι καινούργιο. Ούτε σε μουσικό ούτε σε στιχουργικό επίπεδο”. Και το “emo” υποτίθεται οτι βγαίνει απο το emotional. Συναισθηματικό και καλά. Κι εδώ σκέφτομαι, θα μας τρελάνετε τελείως? Υπάρχει μουσική που να μην είναι συναισθηματική? Που να μη μιλάει για θλίψη, για απώλεια, για ελπίδα κλπ? 40 χρόνια ροκ μουσικής και περιμέναμε το emo για να μας δείξει τι είναι συναισθηματικό? Τέλος, ακούω πως αυτό τελικά αφορά περισσότερο το image. Δηλαδή τα μαυροντυμένα, “θλιμμένα” παιδιά που βάφονται και έχουν παράξενα κουρέματα κλπ (και άλλα, αλλά εδώ περιορίζομαι σ’ αυτά ).
Θα μας τρελάνετε, ούτε εδώ υπάρχει κάτι το καινούργιο. Ήδη απο τα 70ς το glam rock είχε καθιερώσει πολλά απο αυτά τα στοιχεία. Για να μη μιλήσω φυσικά για το post-punk και το gothic…
Με άλλα λόγια, η όλη φάση με το εμο δεν είναι παρά ένα διαφημιστικό τρικ, να το πω έτσι Δεν είναι κάτι καινούργιο, όπως οι Sex Pistols και το punk, ή οι Nirvana και το grunge… είναι απλά ένα τέχνασμα των εταιριών, και ίσως και των συγκροτημάτων (δε το ξέρω αυτό) για να πουλάνε στους ευκολόπιστους και εύκολα παρασυρόμενους απο trends εφήβους. Ή τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω.
Πάντως, γυρνώντας στη μουσική, αυτό που έχω να πω είναι πως it’s only fuckin’ rock music, nothing more and nothing less
ΥΓ - Αναρωτιέμαι τι προτιμώ, τη τρέντυ φάση των emo, ή το “αντι-τρεντ” ορισμένων true metal συγκροτημάτων, που πέρναγε πολύ θυμάμαι παλιότερα (ίσως και τώρα) στις “ευαίσθητες” ηλικίες των 14-20… Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι πάλαι ποτέ αγαπητοί Iced Earth…