Με τα emo πώς τα πάτε?

Αυτό ακριβώς…

Είναι παντούυυυυυ!! Γενικά είμαι κατά της συμπεριφοράς: “Κοιτάξτε με είμαι (π.x.) emo!” Αν σου αρέσει κάτι όντως, δεν έχεις ανάγκη να κανεις προσπάθεια να το επιδεικνύεις…

Σωστή σε βρίσκω και θα συμφωνήσω μαζί σου, ούτε εμένα μου αρέσουν οι τάσεις, κοινώς, μισώ τα trends…

Κοιταξτε το nick του νεου μας μελους…

Θα καλοπερασει…:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Ναι το παρατήρησα από χθες, αλλά γράφτηκε και δεν πόσταρε, που σημαίνε ότι μάλλον δε θα ποστάρει ποτέ (εκτός αν είδε αυτό το thread και φοβήθηκε)

Έλα να αυξανόμαστε οι EMO

Ωραιο εσωρουχο η κοπελια…:stuck_out_tongue:

Το έχω ξαναπεί, emo girls rule!! Να’ ταν και πιο μεγάλες :roll:

:stuck_out_tongue:

Mια χαρα ειναι και αυτες…:roll:

A και μια γαμάτη εικόνα

[SIZE=“5”]The bitter woe of an emo emu[/SIZE]

Τα κορίτσια emo εε??

:vibrate: :vibrate: :twisted: :twisted:

Οι Candlemass ειναι εμο! Αποδειξη οι στιχοι του Embracing the Styx :stuck_out_tongue:

Χιιιιιιιιι. Αίσχος. Πρόδωσαν την μεταλλική πίστη. Δεν θα ξανακούσω ποτέ.

Περα απο την πλακα οσοι θελουν να μαθουν για το πραγματικο emo και οχι αυτο που ακουνε τα παιδακια με τις φρατζες ας διαβασουν αυτο το topic του absolutepunk.net

Around and after 2000, a bastardisation* of emo terminology in turn created a fad in which had no relation with actual emo music. Showcased was a new scene of goth-like “emo fashion,” stereotypes of crying and self-mutilation, and the words “emo” and “screamo” carelessly attibuted to pop-punk, post-hardcore, and dubbed-down metalcore bands alike. This is due pimarily to mainstream media, record companys, and the internet. Sometimes referred to as “popcore,” “emobop,” “mall emo,” and “fake screamo” by those “in-the-know,” none of these new bands beared resemblance to emo/screamo bands, and have hardly anything in common with them.

Κανενα αντιεμοκτονο δεν εχει βγει?:stuck_out_tongue:

Call it razor.:lol: :lol: :lol:

καλά είστε γενικά ομως πολύ τρυφεροί…

κανείς δεν πάει το χέμο, αλλά δείτε πόσες σελίδες έχει το συγκεκριμένο τόπικ !:lol: :lol:

εγω τουσ παω πολυ!!!ειναι ξηγημενα παιδια!!

Τους ανεχομαστε Μοντε… Manos87, karvou,… Ειναι καλα παιδια, τι να κανουμε?

Μου έχουν λείψει ελεϊνά τα ημο. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ!!!

γτ ρε που πηγαν τα εmo και σου λειψανε . βγηκε κανεις emoσταγης δολοφονος και τα εβαλε στη μηχανη του κιμα και δεν το εμαθα???:stuck_out_tongue: