Ναι ρε ο Kostis013 ο EmoSlayer! περιμενω επιστροφη του να χαραξουμε στρατηγικη για την πληρη εξοντωση τους…
εγω παντος εχω ενα σχεδιο . να τους βαλουμε ολους στο ΟΑΚΑ να ερθουν για μια και μονο συναυλια οι cradle of filth και και να τους παιξουν ολη τη δισκογραφια τους . Σχεδιο μαζικης εξοντωσης και θα το ονομασουμε emomator.
Brutal truth καλυτερα, τωρα με το reunion
Emo-caust καλυτερα!
ή να βαλουμε τους θεους Cenotaph . :bow2: :bow2:
Σίγουρη γενοκτονία:lol: :lol:
Σιγουρη γ-εμο-κτονια!!!
http://mmmarinaki.hi5.com/
Απλα δειτε πως γραφει.
egO k i koLLhtOoLA mm…<333** —>LpN…eiM mIA PrInCy pOO aZaPaEi t kOlLhTaKiA tC…<3…aLLa MerIkEcC fOreCc P EiM StEnOxWrHmEnH PraGmA sPaNiO…XiXi…ExW tC kOllHtOuLeCc M K StHrIZoUnN.
Ειναι νεα γλωσσα σας λεω και θα κατακτησει τον κοσμο αν δεν κανουμε κατι.
:lol: :lol: Oύτε η γλώσσα των ξωτικών να ήταν…
Μα…
ΕΙΝΑΙ η γλωσσα των ξωτικων. Εκτος αν τα ημο σας θυμιζουν κατι αλλο εσας…
εμενα μου θυμιζουν κουταβακια και στην εμφανιση και στο μυαλο .
εγώ δηλώνω υποστηρικτής των emo. για την ακρίβεια, θέλω να επιστρέψει ο kostis13 και να μου τα χώσει. kostis που είσαι? Μας λείπεις!!!
Εμο-καθαρση θα προσεθετα!
εμεις οι ιμο τα σπαμε!!!
Μην ανησυχείς και εσύ μέσα στο σχέδιο εξόντωσης είσαι
ρε ειμαστε ετιμη φαρα εμεισ οι ιμο!!κανενα ιμοκτονο δεν μας εξοντωνει!!!μας προστατευει το βαμμενο νυχι και η μασκαρα lancome!!!
βγηκες απο το σχεδιο εξοντωσης μονο και μονο γι αυτο το ποστ8) . HAILS
ΑΠΟΡΙΑ
Ο νίχιλιστ ο τρυφερός που ακούει (και το έχει δηλώσει) EMOLATION είναι emo ή όχι ??:-k :-k :lol: :lol:
Ιμος ειναι… Εδω ειχε παει Avril και George Meichel (οπως γραφεται τελος παντων…)
Ρε σεις, τι ακριβως ειναι αυτα τα emo…? Κατι εχω ακουσει δηλαδη αλλα δεν ειμαι σιγουρος, Βασικα ξερω οτι τα emo πλητουν την Αθηνα-ειμαι απο Σαλονικη. Και επειτα σαν emo οριζεται αυτος ο τυπας που ντυνεται με ενα στυλ που παντρευει το τρεντυ με το goth και κυκλοφορει με μια φραντζα ισα με το “αποτετοιο” του? και το παιζει και ψαγμενος και καθεται στις πλατειες και στα παρκα με τις ωρες αγναντευοντας το θεσπεσιο τιποτα(πινωντας και κανα μπαφο που και που) ?
Ε? καλα τα λεω???
Α, και τι μουσικη ακουνε?? Εχουν καποιο στυλ?
εγω που ειμαι ιμοτετοιος θα σου τα κανω λιανα τα πραγματα!!!
ειμαιστε ολοι (ιμο)παραγκωνισμενοι απο την κοινωνια,ντυνομαστε στα μαυρα και φοραμε μονο σκ8 ρουχα(βλεπε καρχαρτ,βολκομ,ντισι,βαφουμε νυχι κα8ε βδομαδα,μαυρο χρωμα η οταν ειμαστε στα ντουζενια μας βαζουμε και λιγο μωβ,αμα ειμαστε ασπρουλιαρηδες βαζουμε και κραγιον,μισουμε το να φαινονται τα ματια μας και για αυτο φιαχνουμε μαλλι αλλα μπιτλισ αλλα σε πιο τρεντουλιστικο,αφηνουμε φαβοριτα για να μην ακουμε αυτους που μασ βριζουν για τισ ιδιαιτεροτητες μας!!!ακουμε μουσικη(ρομαντικη πανκ)και κλαιμε