Ενταξει τυχαινει να περναω αρκετες φορες απο συνταγμα επειδη ξερω κατι παιδια!Αυτο για το παιδι δεν πιστευω οτι ειναι αληθεια!Αλλα σκανε καγκουρες 20κ 25 χρονων και τους βριζουν και τους βαρανε τα 17χρονα και την εβλεπουν κιολας!
Απλα ελεος!
Μαγκες, παω Κηφισια…
Ο πρακτωρ φριντομ - 0075 σε δραση… Τα λεμε το βραδακι με πληρη αναφορα!!
Ειναι απο τα πραγματα που με κανουν να εκνευριζομαι τοσο πολυ που μου ερχεται να τους πλακωσω μεχρι να …πεθανουν(τα καγκουρια):lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: (Μεχρι στιγμης δεν το εχω επιχειρησει)
τελικα τι εγινε??? ποσα σκοτωσες???
Προτεινω να κανονισουμε να τους πιασουμε στα πρασα την ωρα που πανε να τους δειρουνε, να τους σαπισουμε στο ξυλο, και μετα, αν εχουμε ορεξη δερνουμε και τους εμο
μεσα μονο μην φαμε εμεις ξυλο…
ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!
Θα ακουμε στο δρομο Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis που ειναι gore κλπ και τους εχουμε ανετα :lol:
Δεν το περιμενα οτι θα εβλεπα ποτε emo να φοραει εναν τεραστιο αναποδο σταυρο…
Εγώ όσες φορές και να το διαβάσω δεν μπορώ να το καταλάβω με τίποτα :-s
Καθομουν στο παγκακι εξω απτη σχολη, και εβλεπα να περναν τα emo… Επρεπε ναχω σφεντονα να τα χτυπαω σα παπακια…
Ειδα χτες 4-5 στη Ναυαρινου και καθως περναω απο διπλα τους φωναζει το ενα(κοριτσοειδες πρεπει να ηταν)
“ΟΥΑΟΥ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΛΛΙ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ”.Γυρναν τα ζωα.“ΩΧ ΝΑΙ ΓΑΜΑΤΟ”.Περιττο να πω οτι κοιτουσαν ενα αλλο emo γκερλ.Του οποιου το μαλλι ηταν ενα θαμνοειδες μπουρδελο.
Αν κανουμε ψεκασμο, λετε να ψωφισουν???
Μπα…!Δεν νομίζω…Είναι ανθεκτικά σαν τις κατσαρίδες!
Ουτε το προβατοψάλιδο δεν κάνει δουλειά με δαύτα…
:lol:
AX ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΕΕΕΛΕΙΟ, ΣΟΥΠΕΡ, s0 5WeEt!!!
sofi-k θα σε μαλώσω… Μην μπερδεύεις τα emo με τα τρεντάκια
Emo PrincEzZzZzZ kati αυτοαποκαλειται αυτο. Επεσα θυμα πλεκτανης;
Είναι ύπουλο το hi5, μην το εμπιστεύεσαι…
ημουν χθες στα starbucks βριλησσιων… πρωτη φορα ειδα τοσα μ@λ@κισμεν@ emo μαζι!!! ηταν και 2 χ 17χρονοι emo … εσκασα στα γελια… παντως δεν ντρεπονται να γυριζουν με την γλοιωδη απο την πολυ λακ φραντζα???