Με τα emo πώς τα πάτε?

Tι έκανες στα *bucks, μου λες??? [-X [-X Μπας και είσαι emo?

Ηταν 34 emo εκει;

:lol: :lol:

O emo-hunter βγήκε παγανιά…Emos κρυφτείτε…

Δωσ’ τα ολα, maul them, show no mercy:wink:

Σε ποια απτα δυο? Σ’αυτα απενταντι απο τα μακντοναλντς παντως δυσκολο να βρεις εμο…
Παραμονευω εγω. Βασικα εγω το χω χτισει το μαγαζι :p. Μια στις 4 φορες που παω με κερνανε οι υπαλληλοι :stuck_out_tongue: :lol:

Το απολυτο emo δωρο.

Hmm εσύ είσαι λοιπόν ο emo που βλέπω εκεί και το λίωνει. Και έλεγα να τον δείρω :stuck_out_tongue:

Φτηνά την γλίτωσες:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

:smiley: :smiley: οχι στα πανω συχναζω…:smiley: :smiley:

κοστ όταν κάνεις μπλογκ περιμένω κείμενο-κόλαφο κατά των ήμο κ των ξασμένων μαλλιών…

κατι θα βρω να βαλω μην ανησυχεις

Ελεος!!!κατω οι φλωρο - εμο!ελεινα καθηστερημενα που δεν εχουν ενδιαφεροντα…
ισως με αυτο το τοπικ τους δινουμε αξια αλλα δεν γινεται να μην τους θαψεις!:slight_smile:

Αν σε ενοχλούν, τους χαλάς τα μαλλιά, τους ανακατεύεις τη φράντζα και πάνε να κλάψουν και να βάλουν ζελέ. Απλά πράγματα. Τους συμπαθώ γιατί μου αρέσουν οι εύκολες λύσεις.

:smiley:

Κοιτα, ακομα και να μην εχουν ενδιαφεροντα το να το δηλωνεις με ενα τοσο υπεροπτικο τροπο μονο κακο στον εαυτο σου μπορει να κανεις. Και στο κατω κατω, περα απο την πλακα τωρα οι εμο εχουν αρκετα μπορω να πω ενδιαφεροντα που μπορει απλα να μην συμβαδιζουν με τα δικα σου. πχ πλεον, ενας “true” εμο αν δεν εχει συγκροτημα που δεν παιζει εστω ρε παιδι μου τραλαλα μουσικη δεν θεωρειται “true”. Και συναυλιες πανε κι ας καθονται σαν παναγιες, και μουσικη ακουνε με το ιδιο παθος οσο εμεις, και την ψαχνουν και τοσο…Ισως για να το “παιξουν”, δεν ξερω. Στο κατω κατω εμεις πως ξεκινησαμε να ακουμε? Οσοι δεν ξεκινησαν απο ροκ οπως ντορς κλπ (εγω απο’κει ξεκινησα), λογω του οτι εινια πολυ μεγαλο βημα ξαφνικα να ακους Slayer απτη μια στιγμη στην αλλη, ειναι προφανες οτι το εψαξαν για “μαγκια” στην αρχη, και αργοτερα ισως να τους αρεσε και να το συνεχισαν. Αρα ολα ειναι υποκειμενικα με βαση το πως θελει να ζησει ο καθενας. :wink:

Δεν τους υποστηριζω προς θεου, αντιθετως θεωρω οτι ειναι λιγο αστεια η ζωη τους αλλα δεν παυει να ειναι ο τροπος που θελουν να ζουν για οποιοδηποτε λογο, ειτε επειδη μια ζωη τους κοροιδευαν στο σχολειο και θελουν να ειναι στη μοδας, ειτε επειδη ειναι οντως δυστυχισμενοι :stuck_out_tongue:

ps…EMO DIE! :stuck_out_tongue:

Τα σκοτώνουμε φυσικά!!!

Βέβαια υπάρχουν και τα ψαλήδια :-)))

Ω ΘΕΟΙ! Ο Μικρός Νικόλας έχει φράντζα!!!

:-s 8O :frowning:

Λες για αυτό να έγινα και εγώ έμο? Επειδή διάβαζα μικρό Νικόλα? Διάβαζα και Λούκυ Λουκ, που επίσης έχει φράντζα…:frowning:

Ναι! Είμαι σίγουρη!

Εγώ ευτυχώς διαβάζω και Τεν-Τεν που έχει πανκ κούρεμα και στρώνω λίγο. Γι’ αυτό γλίτωσα από αυτά τα ιμοζ. Τα γκρέμλινς και τα ίντερνετς.

Και εγώ διάβαζα Μπλεκ…:lol: Ηeavy metal is the law…