Με τα emo πώς τα πάτε?

ρε συ τι θα πει true κ μουφα…ολοι τα ιδια σκατα τα ιδια ψωνια κ οι ιδιοι φλωροι ειναι…κ εχουν ενα και μοναδικο ενδιαφερον : πως θα το ‘’ παιξουν ‘’ καποιοι για να φαινεται οτι ειναι εμο κ μαλακιες…και απο κει και περα κανουν καποια πραγματα οπως μουσικη, συναυλιες κ.α., οπως ειπες , απλα για να δειχτουν στους αλλους…
και στο κατω κατω ολοι καταβαθος γουσταρουν σκυλαδικα η τελοσπαντων αλλη μουσικη κ οχι εμο Music …απλα αυτο επιβαλει το ελεινο style που θελουν να ιοθετησουν…

Ρε φίλε μήπως σου φάγε κανένας emo την γκόμενα???#-o :stuck_out_tongue:

jk φυσικά ε μην τα πάρεις… Απλά πολύ μίσος και δεν βρίσκω το λόγο…

οχι ενταξει…παλια μου την εσπαγαν πιο πολυ…τωρα δεν ασχολουμαι κ πολυ…οταν τους βλεπω μονο γελαω με τα χαλια τους…πιστευω απλα οτι λεω τα πραγματα με το ονομα τους…

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=103061813

Δείτε και αυτό :stuck_out_tongue:

Πιο αισχροι ειναι οι εμο ή οι αντι-εμο?

ουτε εγω…:dizzy:

ΥΓ: παρακαλω τους μοδερατορες να μην βγαλουν την εικονα… συμφωνησε να τον βαλω…

ΥΓ: παρακαλω τους μοδερατορες να μην μου βγαλουν την εικονα… του το ειπα και συμφωνησε…

ποια εικόνα?

και καλά ρε συ τι του είπες? “Με αφήνεις να σε βάλω φάτσα κάρτα σε site με ροκάδες και μεταλλάδες και να σε βλέπουμε και να σε δουλεύουμε?”
Και αν ναι, αυτός δλδ συμφώνησε?
Μήπως τελικά είστε καλλητάρια?:stuck_out_tongue:

εμείς δε μπορούμε να ξέρουμε όμως ότι αυτός όντως συμφώνησε να τον βγάλεις φόρα παρτίδα στο ίντερνετ για να τον χλευάζει ο κόσμος. (αν συμφώνησε ή είναι απίστευτα αναξιοπρεπής ή είναι πάρα πολύ cool τύπος…)

Το αίτημα σου απορρίπτεται… Μην επιχειρήσεις ξανά να ποστάρεις φώτο του :slight_smile:

γιατι??? αφου ειναι ειναι τοσο ψωνιο που νομιζει οτι ειναι ο πιο ωραιος??? ασε που οταν του το ειπα ενθουσιαστηκε και εφτιαξε το μαλι που μολις του ειχα ανακατεψει… για να βγει ωραιος στην φοτο…

Βαλτον στο avatar σου!!

:frowning: :frowning: ναι και θα νομιζουν ολοι οτι ειμαι εγω αυτο το emo…:frowning: :frowning:

πάντως είναι η μοναδική ευκαιρία να τον δούμε. Συμφωνώ και εγώ να μπει στο avatar του kostis013 πάραυτα.

ok τον εβαλα…lol

Θεούλης… Πως σου κάνει καρδιά και τον πειράζεις?

Δεν το πιστεύω αυτο που ζω. :lol: :lol: :lol:

αμα στον γνωρισω θα καταλαβεις ειναι παιδι για δουλεμα:D … πολυ δουλεμα…:smiley:
το καλυτερο ειναι οταν του ανακατευω τα μαλλια:D , νευριαζει και πηγαινει και κλεινεται σε οποια τουαλετα βρει για να φτιαξει ξανα το μαλλι.8O 8O
:lol: :lol: ισως καποια μερα αυτοκτονησει μην αντεχοντας αλλο εμενα:lol: :lol:

Οντως ρε παιδι μου μερικοι ανθρωποι ειναι για δουλεμα…