Ποιά είναι η κυρία στην 2η φωτό !?!?!?!?!?!? :-k :-k :-k
:lol:
Ποιά είναι η κυρία στην 2η φωτό !?!?!?!?!?!? :-k :-k :-k
:lol:
Η Παπαριζου το παταει χαμου το καχεκτικο της 1ης φωτο.
8O Έλεος:roll:
Η Παπαρίζου μαζεύει το σαγόνι της απ’ της πλαστικές8)
goth girls are kickin yo ass ladies and gentlemen:D
Πφ και στα 17 της ρε που ειχε παει Γιουροβιζιον ειχε κανει πλαστικες; Κι εκει την παταγε χαμου την αλλη. ΠΦ.
Eμένα στο γκομενάκι με τις σκισμένες κάλτσες μου αρέσει το βλέμμα του ροφού και το ότι τρώει τα νύχια της. Ελπίζω να μη σκαλίζει και τη μύτη της…
#-o Kαλα παιδια, συγκρινετε τη βουρτσα με την *ουτσα!Μιλαμε εχετε χασει την μπαλα!Τι goth girls και βλακειες… Καταρχην, η πρωτη κοπελιτσα εχει βγει σε μια σταση “Παρε με τωρα δεν αντεχω” κανει και το ψευτο ναζιαρικο αγριο βλεμμα “Ειμαι πορνη?” και εσεις απο πισω με τα σαλακια να τρεχουν…
Η Παπαριζου ρε και προσωπο να μην εχει θεικο, ειναι ΓΥΝΑΙΚΑ και θηλυκο και στυλιστικα αψογη!
Είσαι ο καλύτερός μου φίλος!!!
Στο ταβλο-meeting φέρε κανά στικάκι με περισσότερες τέτοιες!!
Μιλάμε η κοπέλα είναι φαντασίωση από μόνη της
Επειδή το έχουμε χάσει…
Βάλε την Παπαρίζου σε ανάλογη πόζα, με ανάλογο βλέμμα κ ανάλογο ντύσιμο…
Ούτε να επεξεργαστεί ο εγκέφαλός σου την εικόνα δεν θα προλάβει μέχρι να…
την συμπαθήσεις περισσότερο
συγνωμη…μπορει να συγκριθει αυτο το ΚΑΡΑ ΜΠΑΖΟ με την σουπερ - καυλα παπαριζου??ελεος…
η παπαριζου ειναι βλαχογκομενα!!
Και η πρώτη πρεζογκόμενα
Κοψτο, ειναι αμαρτια να χεις.
Επισης ρε τι μου συγκρινετε την θεα την αλλη με την Παπαριζου. Η Παπαριζου περαν του οτι εχει την πιο ασχημη φατσα στον πλανητη ειναι αυτο ακριβως που ειπε ο δατς γουαη. ΒΛΑΧΟΓΚΟΜΕΝΑ.
Κατερινα το στυλιστικα αψογη ειναι πολυ πιο υποκειμενικο απο την ομορφια. Το να φορας οτι επιτασει η μοδα δεν σε κανει στυλιστικα αψογη. Επισης, το γκοθακι δε μας αρεσει λογω της ποζας του αλλα λογω της σεξουαλικοτητας που εκπεμπει. Σεξουαλικοτητα την οποια το βλαχακι δεν την βγαζει ουτε γυμνη να μεινει:!:
+1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111! αρχιζω και σε συμπαθω!!
Παιδια ειστε οφ τοπικ!
Η Παπαριζου ειναι θεα! Το γκοθακι ειναι θεοτερο!!!
Αντρες…:roll:
Εχεις ελπιδες, οσο μεγαλωνεις το γουστο βελτιωνεται. Επισης γκοθ απο τσοντοσαιτ? ελεος ρε. Κανε μια βολτα στο δρομο και ελα πες μου. Και σταματηστε να ποσταρετε πορνιδια που ειναι και μπαζα.
Ξερω που μενεις!
:lightsabre:
Ο αλλος μου εαυτος λεμε8)
Θα σας απαντούσα αλλά με έχουν καλύψει απόλυτα αυτές οι απαντήσεις
Αλόγα Καρδιτσιώτισα είναι!
Όχι ρε, φτιάχτε ένα πολλ για το μπα… ε την ΠΑΠΑΡΙ-ζου να το αναλύσουμε το θέμα! (εγώ δε θέλω να έχω στο ενεργητικό μου ένα τέτοιο θέμα)