Με τα emo πώς τα πάτε?

Ρε ασε το συγκεκριμενο γκοθακι. Γενικα τα γκοθακια δεν συγκρινονται με βλαχες. Ειναι οτι πιο σεξουαλικο.

Παω στοιχημα οτι ο Vangelis ερεθιζεται με το παρακατω:

παιδιά όσοι θεωρείτε Βλάχα την Παπαρίζου, φύγετε από μόνοι σας από το φόρουμ, βαριέμαι μέχρι κ μπαν να σας κάνω

Ευχαριστώ

Ρε σεις, το μπούτι της Παπαρίζου το έχετε δει? Πάτε καλά? Τις φωτογραφίες της από όταν τραγουδούσε στο Fever? Που οδηγούσαμε και πηγαίναμε να τρακάρουμε γιατί αντί για το δρόμο κοιτάζαμε τις αφίσες? Πια βλαχογκόμενα ρε σεις? Το μόνο ευχάριστο από την παραπάνω συζήτηση, είναι ότι βλέπουμε πόσοι πολλοί υπάρχουν με κακό γούστο και έτσι μένουμε λιγότεροι για τις όμορφες!!!:stuck_out_tongue:

Εδω σωζει καπως τη κατασταση…:roll:

Μοντεχρηστο δε φταιμε εμεις αν δεν εχεις καθολου γουστο :stuck_out_tongue:
Η Παπαριζου ειναι ιδια με την Ντανα Ιντερνασιοναλ

τόλκι κατεβαίνοντας πάρε κ τα σκουπίδια αγόρι μου…

Και με την Τάργια μη σου πω…

Ακόμα και στη φώτο του φρίντομ που τα έχει πετάξει όλα έξω, αυτή η φάτσα και η έκφραση σε ξενερώνει

Αν η ΠΑΠΑΡΙ-ζου γεννήσει, θα βγάζει Γάλα Βλάχας??

μάνο κρίμα

:πουλέν mode off:

Αμα τωρα πω τιποτα για τους κακογουστους που λενε βλαχα την Παπαριζου, θα με πουνε λεσβια…Οποτε σκαω…:roll:

Λουκιανε μαζεψε τα μπαζα σου και σε αλλη οικοδομη…

Εντιτ: Επαναλαμβανω, σοφι-καπα, ξερω που μενεις…

Φιλικα:p

σόφι πες…

σε στηρίζει το λόμπι των Εβραίων κ των mods

Μπορεί να μην είναι χάλια,αλλά όχι και θεά…:roll:

Φανταστειτε οτι το λεει και ο πυραμιδας που ειναι δηλωμενος σαβουρογ@μης :lol: :lol:

Να πω την άποψη μου για τα emo ή θα βγω off topic? :roll:

(αστείο ήταν αυτό)

On Topic (χαχα): Απο τη μέση και κάτω ειδικά, η Παπαρίζου είναι θεά. Απο τη μέση και πάνω, και στο πρόσωπο, υπάρχουν και καλύτερες, αλλά και πάλι, αλίμονο αν τη λέμε και μπάζο.

Πρώτον:δεν δήλωσα τίποτα,εσύ με ονόμασες…

Δεύτερον:[SIZE=“3”]ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ!!![/SIZE]

Πάντως αν η ΠΑΠΑΡΙ-ζου έχει κάνει λεσβιακό, εγώ αναθεωρώ

Αν και γενικα απεχθανομαι ως γνωστον την εξουσια, τασσομαι ανεπιφυλακτα με τους mods! Ban στο κακο γουστο ρε!

Και ειναι η ΠΑΠΑΡΙ-ζου καλο γουστο? :papas:

Edit: Karvou, στις φωτος αυτες ειναι ακομα χειροτερη…

Παιδια, ειλικρινα λυπαμαι, νομιζα οτι αυτο το σαιτ εχει γουστο, αλλα απ’οτι φαινεται εκανα λαθος…

:Γραφικος mode on:

Καλα σας ειχα καταλαβει απο την αρχη, αποχωρω απο το φορουμ!

:Γραφικος mode off: