Με τα emo πώς τα πάτε?

Και που να βαζες και τα μπουτια της! Οποιος δεν γουσταρει Ελενα ειναι ημο…

[SIZE=“5”]ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ[/SIZE]

[SIZE=“5”]ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ!!![/SIZE]

Πφ, ωραια επιχειρηματα…

Δε χρειάζεται, τα επιχειρήματά μας είναι οι φωτογραφίες που ποστάρετε

Tα επιχειρηματα σας ειναι η παντελης ελλειψη αισθητικης…

θυμάμαι στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, που σε κάποια φάση είναι ο Καρεμπέ και εκτελεί αράουτ. Τρέχει από τις πάνω θέσεις της εξέδρας ένας ΠΑΟΚτζης, με φόρα σκάει στο κάγκελο κάτω και φωνάζει στον Καρεμπέ:

“Άντε ρε σαβουρογάμηηηηηηηη”

Με τις φώτος που ποστάραμε, 2 πράγματα αποδεικνύονται. Ότι η Παπαρίζου είναι πανέμορφη και ότι πρέπει να βάλετε γυαλιά…

Ρε θα μας τρελανετε???

8O 8O 8O

Παιζει συγκριση??

Τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα…

Υ.Γ. Παρακαλω, η φωτο της ομορφης γκοθου να κοουταρεται σε καθε σελις δια την εμφανισιακην αναβαθμισην του φορουμ μας!:slight_smile:

Αληθεια τωρα και μεταξυ μας…ποσο καιρο εχεις να…?

Μπορει καποιος να πλησιαζει μουρη με μουρη την Παπαριζου στα 2 μετρα ή θα του βγαλει κανα ματι αυτο που αποκαλει μυτη?
Το σωμα της ειναι μια χαρα αλλα η φατσα για κλωτσιες.

Λοιπόν για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, πιο ωραία από ΟΛΕΣ είναι η ξανθιά που ήταν στις κερκίδες στο Ευρωμπάσκετ.
Έκανε και πρόσφατα φωτογράφηση σε ένα περιοδικό, αλλά δε θυμάμαι σε ποιο

ΤΕΛΟΣ

εσύ είσαι gay. Δεν έχεις δικαίωμα γνώμης…

Η ξανθιά? Ποια ξανθιά? Αυτή με τις κατάμαυρες βλεφαρίδες?

Δεν ειμαι γκει.Ειμαι πουστης.Αρα εχω δικαιωμα γνωμης. :roll: :roll:

Aν προτιματε ΠΑΠΑΡΙ-ζου και απο την ανωθεν, τοτε ειλικρινα λυπαμαι για τα γουστα σας…

δεν πας καλά freedomofrock. Εσύ λες ότι η Παπαρίζου είναι άσχημη. Εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι όλες οι άλλες είναι άσχημες…

Η Jennifer Love-Hewitt δεν είναι αυτή?

1)Αυτο μου το λενε πολλοι…:-s :stuck_out_tongue:

2)Μα η Παπαριζου ειναι ασχημη, αυτες που ποσταρω ειναι το λιγοτερο μετριες…8)

Η ασχήμια είναι σχετικό πράγμα. Η Παπαρίζου σε σχέση με όλες τις άλλες είναι άσχημη!

Τώρα αν τη συγκρίνουμε με κάνα πολύ μπάζο, τοτε νταξ, θα την έλεγες ωραία, απλά ντεκαβλέ

δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες… Μόνο άντρες που δεν πίνουν πολύ.

Επίσης δεν υπάρχουν άσχημοι άντρες. Μόνο άντρες που δεν τρώνε πολύ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα:p Πάω για νάνι!!!

Όταν θα πάψουν να υπάρχουν emo, θα έχει σταματήσει η μόδα απλά ή θα έχουν αυτοκτονήσει όλοι τους? Εχει κανένας καμία ιδέα?

Και οταν σταματησουν να υπαρχουν emo, ο αριθμος των αυτοχερων παγκοσμιως θα μειωθει?