Ελεος…Αμα η Παπαριζου ειναι μπαζο, αμα σας καθοταν να της ριχνατε χυλοπιτα…Καμαρια μου…
Εγω δεν μιλαω λεμε γιατι καλλιο να σου βγει το ματι…:roll:
Βασικα οταν σταματησουν να υπαρχουν emo, οι τρουμετσαλερς δεν θα χουν τι να κανουν και ποιον να βριζουν. Αυτο θα τους ωθησει στην δυστυχια και την καταθλιψη. Οποτε θα γινουν emo! Το emo κινημα θα ζησει και παλι ως φοινικας που ξαναγενναται μεσα απο τις σταχτες…
Μπα, πάντα κάποιον είχαν να βρίζουν οι τρουμεταλλερς, απο τα '80ς ως τώρα…
Οι τρουμεταλλερς των 80’ς ηταν οντως τρου. Οι σημερινοι ειναι για γελια. Παντως αυτο που λεω θα γινει…
απορία :
αν η φούστα (?) της άλλης ήταν 5 πόντους μακρύτερη κ δεν φαινόταν το βρακί της, θα κάνατε έτσι?
Και αν η Παπαριδου δε φοραγε αυτα τα ξεκωλα θα κανατε ετσι?
όχι, έχουμε ξαναδει βρακί…
=P~ =P~ που που? ? ? ? Θελω κι εγω
στην φώτο της άλλης…
Ερχεσαι στα λογια μου
Περα απο την πλακα η Παπαριζου απο σωμα μονο λεει.Απο φατσα ειναι σαν κοπροσκυλο που εχει χτυπησει 45 πλαστικες
ε το γαμησες τωρα … στη φατσα μπορει να ειναι γαβ γαβ αλλα ειναι κ@υλα γενικα
εντάξει αρκετά με το σπάμιν
περιμένω να πάει 3.23 την νύχτα κ να φτιάξει το πολλ που όλοι περιμένουμε γνωστός μπουγατσοφάγος σπάμερ
Πω ρε off topic εδω και 10 σελιδες για μια παπαριδου και ενα sad but true.
Γυριστε στο θεμα. Γινετε οργισμενοι ξανα:D
ΟΚ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΕΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:
η παπαρίζου είναι μπάζο όμος …
Τα ματια, το ναζι, τη γλυκητητα που βγαζει τα εχεις προσεξει φιλτατε??:roll: :roll:
Kαλα, ειναι καθαρα υποκειμενικο το ξερω.Οσο για το γκοθακι η ποζα εκπεμπει τη συγκεκριμενη σεξουαλικοτητα.Πιστεψε με αν ολες φορουσαμε τετοια ξεκωλικα και βγαιναμε φωτο με τις ποδαρες οξω, το stringακι να φαινεται και τα οπισθια να βγαινουν χωρις αναστολες lol τοτε ολες θα ειμασταν sexy.Και μακαρι τη συγκεκριμενη κοπελιτσα να τη βλεπατε τελειως αβαφη με κανονικο τζινακι και μπλουζιτσα… Αρα ειναι το ντυσιμο που κανει τη διαφορα και οχι μονο το προσωπο.
ευγε. καποιος επιτελους on topic
Βρε βλακα φριντομ δεν ειπα πουθενα οτι μ’αρεσει η Παπαριζου, αλλα οτι δεν μ’αρεσουν οι γκοθουδες και ενω υπαρχουν και ωραιες σαν φατσα το ολο στυλ και attitude ειναι τοσο για γελια και τοσο αντιαισθητικο που τι να κατσεις να πεις τωρα. Και με την ιδια λογικη που ειπε το αλλο μελος για το οτι ειναι διαστροφη να σ’αρεσουν τα εμο μποις με την ιδια λογικη και γω ειπα για γκοθουδες και με την ιδια λογικη λεω και για μεταλλουδες κ.τ.λ. Τωρα αυτη που εβαλες ειναι μπαζο αλλα αν ψαχνεις για φοτος την ωρα που τον παιζεις λογικο οτι ξεκωλι βρισκεις να το ποσταρεις για ωραιο. Και επισης οταν λεμε για γκοθ, εμο κτλ εννοουμε την πλειοψηφια αυτων που βλεπουμε στο δρομο και οχι για γκομενες που κανουν φωτογραφισεις στο ιντερνετ και πληρωνονται κι ολας.
ελαφρως ασχετο:
21,207 views. οι εμο μας παρακολουθουν :!: