Με τα emo πώς τα πάτε?

@ Vangelis: Οκ, συμφωνω, αλλα για βαλε τη παραριζου χωρις μεικ-απ…

Η ουσια ειναι οτι η παραριζου ειναι ωραια μονο στη φωτο που ποσταρα…

Προτεινο θρεντ “παραριζου vs emo-gothic”…

Kαμμενα το φορουμ παρτε πρωτοβουλιες…

ναι αλλα δεν ειπα πουθενα οτι ειναι ωραια, ουτε εμενα μ’αρεσει

#-o #-o

Ζητω ταπεινα συγγνωμη μπουγατσοφαγε μου…

¶ντε ρε, σταματάτε με την κόντρα emo/goth γκομενάκι VS Παπαρίζου, νυστάξαμε :sleep:

Dark Of The Sun,
Και εγώ δεν τους πάω καθόλου όσο αφορά νοοτροπία και στίλ. επίσης δε μπορώ να φανταστώ μετά από 20 χρόνια οι emo να γίνουν σαν τους ροκάδες και τους μεταλλάδες γιατί οι πρώτοι είναι οι “trendy ροκάδες” (υποτίθεται, ειδικά το δεύτερο) ενώ οι δεύτεροι είναι ΡΟΚ, πως να το κάνουμε.

Tι ειναι οι δευτεροι?

Βασικα ασχολιομαστε με ατομακια που περνανε μια χαζο φαση κ στα ματια τους μιαζει τεραστια… Θα περασει και αυτη η μοδα, και ολα τα θανατιαρικα θα βρουν αλλο ¨τροπο εκφρασης"…

Kαι εμείς για τα δικά σου…

:lol: (Ποια είναι αλήθεια?:-k )

Ρε γαμώτο πήγα Σύνταγμα σήμερα και δεν ήταν κανένας. Μάλλον ΄ξεραν οτι θα περάσει ο Ανγμαρ και φοβήθηκαν :!:

Ti exei to avatar mou???LiGA LOGIA GIA TON XATZHGIANNI E!!!:lightsabre: :evil: :dizzy:

Το αβαταρ σου ειναι απλα απαισιο , εξευτελιστικα γελοιο και τιγκα αταλαντο . Επισης το αβαταρ σου ειναι για παιδια 7 με 8 ετων που κανουν παρτυ . Δν μπορουσα να πω λιγοτερα λογια για τον ακατανομαστο… εκανα οτι μπορουσα ! 8)

Ξερεις κάτι;Πρέπει να σεβεσαι τις προτιμήσεις και αυτα που αγαπα ο αλλος.Σ’αρεσουν δεν σ’αρεσουν.Αν είσαι απολιτιστος και δεν μπορεις να σεβαστεις τον άλλον δεν φταιω εγω.Ουτε ο Χατζηγιάννης ο οποιος μ’αρεσει.Ετσι?Λιγη ευγενεια δεν εβλαψε ποτε κανενα.Ουτε ο σεβασμος.Και ξερεις κατι?Ουτε καν με ενδιαφερει η αποψη σου.Εμενα μ’αρεσει πολυ και δεν με απασχολει τι λες.Οποτε…Μην ασχολεισαι.Εγω δεν σε ενοχλησα.Οποτε ασε με να μου αρεσει αυτος που είναι αποτυχημενος,αλλα πολυ πιο επιτυχιμενος απο εσένα,αταλαντος,αλλα πιο ταλαντουχος απο εσενα.Οκ?Δεν εχεις δικαιωμα να κρινεις και να μιλας ασχημα για τα ενδιαφεροντα του αλλου.Καποιου που ουτε ξερεις οπως εμένα δλδ.Ευχαριστω.8)

Εχει δικιο.Θα μπόρουσε να ακουει HIM :roll: :roll:

Εγω εχω δικιο ή εκείνος?

Εσυ εχεις δικιο.Στην τελικη δε φταις εσυ που ο Χ"γιαννης ειναι αταλαντος αφωνος αδερφη και πρεζακιας.Δε σε κατηγορει κανεις.Μικρη εισαι ακομα.Εγω στην ηλικια σου ακουγα Army of lovers (ακομα ακουω αλλα δε το λεω) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

είναι τόσο απαραίτητο να κοροϊδεύετε μια 15χρονή που λογικότατα ακούει Χατζηγιάννη ?

Εύα πιστεύεις όμως ότι υπάρχουν πολλοί εδώ μέσα που ακούνε Χατζηγιάννη ?

Eμενα παντως το “Πιο πολυ απο μενα σ’αγαπω”, μ’αρεσει!:roll:

:stuck_out_tongue:

Έλα ρε μοντε, πες τα. Σιγά πια που μεγαλώσαμε όλοι, τόσο μουσικά όσο και νοητικά και γίναμε τόσο διανοούμενοι μωρέ.

Peace :stuck_out_tongue:

Οχι ρε παιδια καταλαβαινω οτι δεν ακουτε αλλα εγω ακουω τι να κανω.Και δεν μπορειτε να σεβεστε τον αλλο?Ημαρτων.Δηλαδη μηπως θα μαι βρισετε κιολας?Οτι θελω ακουω.montecristo Κ Soul_thorn ευχαριστω που τουλαχιστον δεν με κοροιδευετε!!Λες και κανω κατι κακο.Ελεος πια.:frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Ο καθενας ακουει αυτο που γουσταρει χωρις να απολογειται σε κανεναν!
Τελος!:wink: