Xairomai pou den thes na me matheis giati den htan sta mellontika sxedia m!Kai teleiwnei edw to thema.Ok?An s’aresoume.Den zitisa etsi k alliws thn gnwmh s …Kai lege oti thes den me noiazei.Kai nai o xatzigianis einai san to mpantminton!!Ainte.Den enoxlw kanenan.Ante teleiwnete.:?
Aν σου ειναι ευκολο να γραφεις ελληνικα γιατι εχω υπερμετρωπια.Ευχαριστω
Ειμαι λιγο έως πολυ άσχετος και δεν ξέρω τη ποιος ειναι emo και ποιος οχι . Μπορει κάποιος να μου πει ?
Μεγαλο εργαλειο το ιντερνετ…
Του Γκουσγκουνη το εργαλειο ακομα μεγαλυτερο…
Παιδια τα ειδα ολα!
Πριν καμια ωρα που ημουν στο μετρο, βλεπω τρια παλικαρακια με βαμμενο ματι τιγκα ομως, ρουζ στα μαγουλακια και lip gloss!8O 8O Για το μαλλι ας μην το συζητησω… οι γνωστες αθλιοτητες…
Ειχα δει emo και emo,αλλα σημερα ηταν εμπειρια ζωης.#-o
Xτες στο dizzy dolls(θα καταλαβουν οι θεσσαλονικεις), ειδα ενα αγορι(λεμε τωρα) με ενα παλτο σαν αυτα που φορουσαν οι mcr στο τελευταιο τους cd, βαμμενο ματι και ολο το μαλλι στην αριστερη μερια του κεφαλιου του!!! και με ακουμπησε μια φορα!!!8O
long live the bedadin…
Περιμένω εναγωνίως την ανακάλυψη του emoκτόνου (αλά εντομοκτόνο) μπας και ησυχάσουμε…
:lol: Ντροπή σου emoδιψή k emoσταγή δολοφόνε!Τί σου κάναν τα καημένα τα emo??
Μου 'φαγαν το μπιφτεκι μου…
Προσβάλουν την αισθητική μου … :lol: :lol: 8O 8)
ρε ξεχασατε την μεγαλη μας αγαπη ??? :roll: ιμo loves metal που εισαι ρε κωτσο ???
Που πάτε κ τα ξεθάβετε κάθε φορά αυτά τα έρμα τα emo…
εσυ πρεπει να κανεισ παρεα με ενα μελος απο το φορουμ πολυ … ονοματι r… p…
tsonta666@yahoo.gr (E-mail address not verified) says:
re
mhn xethaveis
ta pio kammena topics
dld ti allo na poume gia tous emo???
tous exoume
thapsei
entelos
Πριν απο λίγο είχε τρεις ΕΜΟ στον Αλφα. Πλάκα είχαν…
[QUOTE=Sentient_No…6;251400]εσυ πρεπει να κανεισ παρεα με ενα μελος απο το φορουμ πολυ … ονοματι r… p…
Χιχι!Είναι το alter ego μου!!!:lol:
Γεια σας καιρο εχω να σας ‘‘δω’’
Επ καλως την!!!Τι κανει ο Μιχαλακης κουκλα μου?
Σημερα στο σχολείο μία emo μου πήρε τη σειρά στο κυλικείο και εγώ μετά δεν πρόλαβα να φάω το τοστάκι μου γιατί χτύπησε κουδούνι και αναγκάστηκα να το συνεχίσω στο επόμενο διαλειμμα οπου είχε γίνει σαν τσίχλα και έτσι το πέταξα στα σκουπίδια. Ορίστε… Αλλοι δεν έχουν ενα κομματι ψωμί να φάνε κι εμείς πετάμε το τοστ στα σκουπίδια. Αμάν αυτοί οι emo… έχει μολυνθεί και το σχολείο μου…