Με τα emo πώς τα πάτε?

Αχου το μωρέ…:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

:roll: :stuck_out_tongue: :roll:

ΛΙΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!:lol: :lol:

δειτε αυτη την διαφημιση και γελαστε με την νεα κουκλα emo!!!

Nικος Summoning

Θλιβεροι. Γ.Τ.Π.Κ.

http://www.youtube.com/watch?v=-6Dmg_4ZA2Y
Δειτε κι’αυτο:lol: :lol:

ασχολειστε με παιδιά α:-s
ασχολείστε με το τι κάνουν παιδιά μέχρι 18 ξερω γω…δεν έχει ιδιαίτερο νόημα…:roll:

Χα,χα, πολυ καλο!:smiley:

Τι ωραια που νιωθω που τελειωσα το σχολειο εγκαιρα και δεν ειχε γινει μοδα το emo!Ναααι!:smiley:

Αληθεια πως την παλευετε?Θεμα συνηθειας, ε?:-s

Κοίτα προσωπικά δεν μ’ενοχλούν για να πω την αλήθεια. Κάθονται στη γωνίτσα τους όλα μαζί και κλαίνε τη μοίρα τους. Αλλά όχι να μου παίρνουν και τη σειρά στο κυλικείο… Αυτό πάει πολύ. [-X

θα ρωτήσω τον bro, που το σχολείο του (εκεί πήγαινα κι εγώ :stuck_out_tongue: ) είναι γεμάτο emo και θα ετοιμάσω ποστ οδοστρωτήρα…

ευγε ANTI-EMO 4EVER

εχω μια απορια ρε σεις…ενας φιλος ρωτησε μια κοπελια…με emo look εισαι emo?και λεει οχι ειμαι industrial…υπαρχει διαφορα ??τι ειναι ινταστριαλ?

Σημαινει οτι δουλευει σε εργοστασιο βαριας βιομηχανιας.

νταξ …

:bow: :bow2: :bow2: :bow: :bow: :bow2: :bow: :bow2: :bow: :bow2:

τις προαλλες που ημουν αθηνα για τους χελογουιν…

περιμενω στην ουρα για εισητηριο στον ηλεκτρικο…τσουπ ενα εμο πηδαει τη σειρα και με προσπερναει…πηγα να του χωσω καμια κλωτσια αλλα συγκρατηθηκα μη βαλει τα κλαμματα…επ…κοπελια λεω…στη σειρα…γυρναει με να υφος λες και ειχε καταπιει 23 αρνταν…δεν ειμαι κοπελια…νταξ ρε φιλε του λεω…με τοση σκια στη μουρη που στοδιαλο να καταλαβω τι σοι ερμαφροδιτο εισαι…

μα να μην τα ξεχωριζεις τα γαμημενα…ολα ιδια…

μου φαινεται πως γερασα και δεν τα καταλαβαινω…

καποτε εφτανε ενα στενο τζιν και ενα δερματινο για να δειξεις τη διαφορετικοτητα σου…τωρα τι διαφορετικο εχουν ολα τα emo-clones δεν ξερω…ολα ιδια τα βλεπω…

emoπροβατα…

δες το θετικά…

δεν είναι φαλλοκράτες … :lol: :lol: :lol: :lol:

μπαααα…μπορει και να ειναι…αν ο εναs κραταει το … του αλλου…φαλλοκρατης δεν ειναι???

: emoticon που σκυβει να μην τον πετυχουν οι μπυρες:

εμοτιον που πετάγεται να τις πιάσει …

Πριν λιγο ειχε στις ειδησεις του Αλφα ρεπορτζα για τα emo και το ξυλο που παιζουνε με τρεντιδες :lol: :lol: :lol: