υπήρχε η motorcycle granny από το γνωστό άσμα του Τζιμάκου. Ιδού και η emo granny:
Πλακα εχει να τετοιες αποψεις… την ωρα που ανετα ,ολα αυτα ισχυουν και για τον μεταλλοκοσμο… κ τον πανκοκοσμο…αλλα δεν ακουγονται τετοια σχολια απο ροκαδες κ μεταλλαδες…εγω στην ιδια κατηγορια τους βαζω ολους… emo απ τη μια κ μεταλλαδες απο την αλλη…κ κγοθουδες απο την αλλη…πλακα εχει!! χαχαχα
απο μουσικη πλευρα, αποψη δεν εχω…
“Πόλεμος” ανάμεσα στου emo και τους trendy
Ενας διαφορετικός πόλεμος μεταξύ των πρεσβευτών της μελαγχολίας και της χαράς έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες στην Αττική προκαλώντας έντονη ανησυχία στις διωκτικές αρχές.
Εφηβοι, αγόρια και κορίτσια από κάθε γωνιά της Αθήνας, δίνουν ραντεβού σε πλατείες και καφετέριες όχι για να διασκεδάσουν, αλλά για να προετοιμαστούν με τις ομάδες τους για τον επόμενο αγώνα. Στη μια γωνιά του «ρινγκ» βρίσκονται οι EMO και στην άλλη οι Trendy. Οποιος φάει το λιγότερο ξύλο και κερδίσει δίνει και τη σωστή τάση της μόδας που πρέπει να ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.
Σύμφωνα με την Ασφάλεια, τους τελευταίους έξι μήνες οι συμπλοκές μεταξύ EMO και Trendy ολοένα και αυξάνονται, γεγονός που έχει θορυβήσει τους αστυνομικούς. Μάλιστα, το απόγευμα της Δευτέρας συνελήφθησαν στη Γλυφάδα τρία νεαρά άτομα ηλικίας 15, 16 και 23 ετών, οπαδοί των Trendy, που έδειραν άγρια δύο ανήλικους οπαδούς των ΕΜΟ.
Αρχικά τα θύματα μετέβησαν στο Α.Τ. Γλυφάδας και κατήγγειλαν ότι τρεις νεαροί τους είχαν επιτεθεί με σκοπό να τους ληστέψουν. Αυτοί, όμως, αρνήθηκαν να τους δώσουν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα και τότε οι δράστες άρχισαν να τους γρονθοκοπούν στο πρόσωπο και να τους κλοτσάνε σε όλο τους το σώμα.
Μάλιστα, ένα από τα θύματα με εμφανή τραύματα στο πρόσωπο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Από την αστυνομία άρχισαν αμέσως έρευνες για τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγες ώρες αργότερα στο Κορωπί και το Ελληνικό.
Ανακρινόμενοι, ωστόσο, οι τρεις νεαροί ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν καμία πρόθεση να τους ληστέψουν και ότι τα θύματα τραυματίστηκαν πάνω σε συμπλοκή που είχε γίνει το απόγευμα στην πλατεία Εσπερίδων στη Γλυφάδα μεταξύ οπαδών των EMO και των Trendy. Περίπου δεκαοκτώ άτομα από την πλευρά των Trendy και άλλα τόσα από την πλευρά των ΕΜΟ προσπάθησαν να λύσουν τις διαφορές των κοινωνικών προτύπων και συμπεριφοράς που έχουν υιοθετήσει.
Οπως μας ανέφερε χαρακτηριστικά αξιωματικός της Ασφάλειας, οι EMO, ανήλικα παιδιά ηλικίας από 13 έως 16 ετών, πρεσβεύουν τη μελαγχολία και το θάνατο, ενώ οι Trendy τη χαρά και τη διασκέδαση. Είναι κάτι σαν μάχη μεταξύ θανάτου και ζωής.
πηγη εσπρεσο
πόσο ζώα είστε ???
Κοινωνικη Επανασταση βλεπω στον οριζοντα για το ποιος θα κυριαρχησει…
Ε ρε πουστη, να ειμαι μπροστα σε καποια απο αυτες τις συμπλοκες :lol: :lol: και τι στο κοσμο…
Καπου αναμεσα θα δειτε και τον Κοστις13 να βαραει αμφοτερους:!:
lol μια χαρά τον βρίσκω :P:P
Κατι σαν eighties με μεταλλαδες εναντιον ντισκακιδων… :lol:
Μόνο που λείπει η μουσική… :roll:
σιχαινομαι να βαραω emo αφου εχουν μισο κιλο μπογια στα ματια τους και τις περιξ περιοχες και ενα κιλο βρομερη λακ στα ακομα πιο βρομερα μαλλια τους
οι trendy δεν μου εχουν κανει τιποτα
Ενω οι emo; Σου φαγαν το μπιφτεκι;
:ban: ειθισται να θαβουμε τους ιμο. εσυ πας κοντρα στην παραδοση. ανακαλεσε. μπορει να του φαγαν οντως το μπιφτεκι. τελλος
oxι αλλα νομιζουν οτι ειναι gothic metal και ξεφτιλιζουν το ειδος
και αυτο μεσα στα προηγουμενα. το χειροτερο ειναι πως το παιζουν ψαγμενοι, ενω πραγματικα ειναι παιδια που ακολουθουν τυφλα μια μοδα ετσι επειδη ζηλεψαν απο ενα φιλο τους που ζηλεψε απ αλλον κοκ
Κοιτα, αν του φαγαν το μπιφτεκι τοτε ξυλο και θανατος.
ειναι εχθροι του μεταλ
Ενώ οι μεταλλάδες είναι αθώα παιδιά του θεού που δεν ακουλουθούνε μόδες αλλά πάνε κόντρα στο σύστημα και δεν πλένονται ποτέ δείχνοτας έτσι την αντρίλα και την αγριάδα τους,οπότε πρέπει να τους λατρεύουμε αντί να τους βαράμε όπως τους ήμο?
Ναι.…
η απλησια φιλε ειναι τρου και δειχνει ανδροπρεπεια, στα παλια τα χρονια απο την μυρουδια συνουσιαζοντουσαν
αν καποιος ηθελε να ακολουθησει μοδα σημερα δε θα γινοταν μεταλας,το πιθανοτερο ιμο. το μεταλ κ το ροκ οσο διαχρονικα και αν ειναι σταματησαν να ειναι μοδα εδω και καμποσο καιρο. για αυτο για μενα ειναι ανθρωποι που ακουν αυτα τα ειδη το κανουν επειδη τους αρεσει η μουσικη και οχι γιατι το κανε καποιος φιλος. σοβαρους ιμο προσωπικα δεν εχω δει αν και συναναστρεφομαι με πολλους πιστεψε με…
Περίεργο εγώ έχω γνωρίει πολλούς μεταλλάδες που πουλάνε κακία και αγριάδα ή κατάθλιψη μέσω ενός image,ενώ ζήτημα είναι να έχουνε ακούσει 10 γκρούπ.και μπορεί τώρα να μην είναι μόδα,αλλά παλιότεραήταν.Και μην ξεχνάς ότι ο καιρός έχει γυρίσματα,κάποια στιγμή δεν βλέπω λόγο να μην ξαναγίνει:wink: