Με τα emo πώς τα πάτε?

¶ρα δεν είναι οπαδοί του μεταλ. Σε κανα δυο χρονάκια θα ακούνε σκυλάδικα προφανώς. :wink:

Μα γι ααυτό μιλάμε:) ήμο υπάρχουν και απο παλιότερα,απλά τώρα γίνανε μόδα και όταν σταματήσει αυτό το θα μείνουν όσοι γουστάρουν πραγματικά τη φάση…

όσο για τη δικιά μου γνώμη,απλά αδιαφορία…

ειμαι 15 οποτε εχο και πληρη αποψη πανω στο θεμα(αφου οπου πηγαινω-ωδειο-βολτα-σχολειο-συνανταω αυτους τους σαπιλες).η αληθεια ειναι πιστευω οτι τα περισσοτερα εμο δεν ειναι εμο αλλα τρεντουλα που νομιζουν οτι ειναι εμο…το εμο ειναι μια μοδα που θα περασει οπως ολες οι μοδες…αυτο που μου σπαει τα νευρα ειναι 1ον οτι οταν τους λεω να ακουσουν λιγη αληθινη μουσικη,μου λενε οτι ακουω βλακειες ενω οι τοκιο χοτελ και αλλεσ παπαριες που ακουν ειναι καλυτερες και 2ον οτι ολοι μου λενε οτι εδω και καιρο ειναι εμο και χαρακονονται και καλα απο τα 5 τους, ενω εγω πριν ενα χρονο δεν εβλεπα εμο στο δρομο 30ν ολοι μου λενε οτι αυτοι ειναι οι κανονικοι εμο και οι υπολοιποι τους αντιγραφουν…#-o #-o #-o #-o

ελεος ,οταν πηγα καλοκαιρι στο mall το 99% των αγοριων ηταν:βαμμενο,με φρατζα,μαυρο σωληνα και all star και το 99% των κοριτσιων ηταν: κρεπαρισμενο μαλλι με extensions,τρυπα στη μυτη η στο στομα,βαμμενο μαυρο ματι,ζωνη με καρφια και σωληνα…ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΙ8O 8O 8O

αν ειναι δυνατον…στοιχηματιζω οτι σε 2 χρονια θα εχουν φυγει απο τη μοδα…

σχετικα μυνηματα απο αλλα κοριτσια σε αλλα φορουμ(γελαστε ελευθερα)#-o

8elw na ginw emo ti akrivws prepei na kanw,pws na feromai,pws na eimai.peite m ta panta gia emo oti afora!!!k mn m lete emo geniese dn ginese ta exw ksanakousei.peite m mn auto p rwtw me polle s leptomeries!!!

basika egw xwris na katalabw oti hmoun emo…akouga mpalantes kai ekana fratza…twra exw xeiroterapsei…xarakwnomai me diabith kai klaiw… Wink

kopelies,xerei kamia pws xarakwnontai oi emo;

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΟ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ IRRON MADIEN ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ

Siga, dn einai tpt ta xarakomata, oute kala kala ponane. Episis voithane na xespaseis otan exeis neura

kai emena me lene emo stous allous fainomai kata8liptiki alla dn eimai aplws mprosta stous alous dn xamogelaw kai tetoia.

OI TOKIO HOTEL EINAI SUPER OK PARTE TO XAMPARI OXI SAN TA PSEFTOSYGROTHMATA MA THS ROCK MPALANTES !!!

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

1 & 2 : Εσυ συνεχισε με το μπασσακι σου και μην ακους τπτ απο αυτα που σε λενε αυτα τα ηλιθια πλασματα.
Παιζε Rock ‘n’ Roll και αυτους αστους να κλαινε την μοιρα τους . :smiley:
3. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ποτε θα ερθει αυτη η αγια ωρα να παω στο Mall?

αυτο σκοπευω να κανω:lol: :lol: :band:

δεν χανεις και τιποτα…:!:

Xα!!!Πιστεψε με θα ηθελες να παμε μαζι μια βολτα :smiley: :smiley: :smiley:

εννοειται…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

θα παω το σαββατο ερχεστε??

χα!!! κι εγω θα παω το σαββατο με ατι φιλες(αν και βαριεμαι):smiley:

¶ντε Κοsti σου 'φεξε

μην αρχίσεις να χοροπηδάς πάνω του βέβαια … :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

μα τι λέω όρμα τους …

http://www.cosmo.gr/News/Hellas/178669.html

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Αν θελουν βοηθεια τους χαρακωνω κι εγω:D :smiley:

Να παμε μαζι ρε! Δεν εχω παει γμτ:(

Παντως τα εμο με τους τρεντυδες εχουν ενα κοινο: Το φιογκακι στα μαλλια:-k

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bάλτε τώρα Aplha!!!

ti edikse??:frowning:

Το ειδα πολυ λιγο και απλα ο,τι να 'ναι!Σκεψου για να το βγαλουν και στις ειδησεις, τι γινεται…:thumbdown: