Με τα emo πώς τα πάτε?

ποιημα απο emo, σε αλλο φορουμ:
Στο Παγκάκι

Καθισμένος στο τελευταίο παγκάκι
Στην άκρη του μαύρου ωκεανού
Κάτω από το παλιό χαλασμένο φανάρι,
Την ώρα που τα όρνια βαθιά
Στις φωλιές τους κουρνιάζουν.
Η αλμύρα το ξύλο λεηλατεί
Η σκουριά τα πάντα έχει αλλοιώσει
Καθώς το χρώμα στάζει στο υγρό γρασίδι.
Την ώρα που τα φώτα της μητρόπολης σβήνουν
Ένα αναμμένο κερί στα ήρεμα νερά της θάλασσας ταξιδεύει.
Το βόρειο σέλας το παγκάκι αγκαλιάζει
κι η κολοκύθα της σταχτοπούτας το μάτι μου κλείνει με νάζι?
Σε λίγο θ? αρχίσει να χαράζει
:lol3: :lol3:

:lol: :lol: l: :lol3: :lol3: =D> :lol2: :lol2:

μου ακουγονται σαν ανθρωπου που βρησκεται σε μια παραψυχολογικη διασταση… αυτος που το εγραψε η μεθισμενος ητανε η μαστουρωμενος ητανε η απλα πολυ μαλ@κας

Συζήτηση ανάμεσα σε EMO:
Emo1: Τι κάνεις;
Emo2: Χάλια, εσύ;
Emo1: Και εγώ. Θες να αυτοκτονήσουμε;
Emo2: Ναι,αλλά θα κλαίμε ταυτόχρονα.
Emo3(Πεταγεται):εεε!!Και γω θέλωωω
Emo1: Ποιος στο Π***** είσαι συ?
Emo3: Emo emo…

Απο φρικι

o κουικ τους γελοιοποιησε σημερα το πρωι… ελεγε οτο πηγαιναν emo στις κηδειες για να κλαψουν… πολυ γελιο

Χθες σε μια εκπομπη στον Alpha ειχε φερει 2 εμο, ενα θηλυκο κι ενα αρσενικο και τους εδειχνε σαν πειραματοζωα μιλαμε!!! Και να λεει κοιταξτε ειναι κι αυτα παιδια με συναισθηματα,παραμελημενα…μπουχου,θα κλασω…
Και η καλυτερη φαση, στο τελος βαζουν ενα αποσπασμα απο ΛαΖοπουλο και γελαει η θηλυκια εμο, και πεταγεται η παρουσιαστρια και λεει:“κοιταξτε γελαει!!” δεν εχω ριξει πιο πολυ γελιο στη ζωη μου!!!

μαλλον αυτην την ελπομπη ελεγες μανο χτες ε? :stuck_out_tongue:

πως ξεχωριζες το θυληκο απο το αρσενικο???

οχι σημερα το πρωι κατα τις 8 στον altger το ειχε

Link 1

Link 2

μπορεις να τα ξεχωρισεις ΜΟΝΟ αν τους κατεβασεις τα παντελονια…οχι και τοσο ευκολο:p

Χμμμ, όχι… Εκτός αν έδειξε και άλλα και εγώ άλλαξα κανάλι…

Παρτε και ενα βιντεακι απο εναν ΤΡΟΥ ΟΥΜ θεο που πρεπει να τον κανουμε επιτιμο μελος του ροκιν!:smiley:

Mιας και πλησιάζουν Χριστούγενα… για να ξέρουν τα ημο-παίδια τι να ζητήσουν απ’τον Αγιο Βασίλη.

Δεν βλεπω γιατι να ειναι γελοιο αυτο το ποιημα παντως…

Ελα τωρα, μην αρχισουμε παλι να ποσταρουμε στιχους απο Manowar! :stuck_out_tongue:

ισως να εχετε βαρεθει αυτο το θεμα αλλα δεν αντεξα να μην το βαλω::

μυνημα απο αλλο φορυμΠειτε μου ειμαι emo? συνηθως φοραω μοβ,μαυρο,γκρι,χακι σκουρο, και μοβ σκουρο. Εχω φραντζα ισια και τα μαλλια μου ειναι σγουρα. η φρατζα μου καλυπτει σχεδον το μισο ματι μουστα all star μου εχω κολησει φιογκακια και εχω αλλαξει τα κορδονια τους.Αυτα .Λοιπον ειμαι???

αποτι ξερω ισχυει αυτο…μου το ειπε και ενας φιλος που ηταν εκει

δεν ξερω αν στο εχουν πει αλλα εισαι κατι μηνες πισω…

Οι εμο εξαπλωνονται σαν τις κατσαριδες !!!

[SIZE=“3”]ANTI-EMO ACTIVISM .[/SIZE] 8)

αστο ερχεσαι δευτερος τα εχω πει αυτα παμπολλες φορες

ενας ξαδερφος μου που ηταν μεταλλικα, λεει οτι ειχαν κανει εναν κυκλο και ειχαν βαλει στη μεση εμο και τρεντιδες και του τραβουσαν τα σκουλαρικια τους βαρουσαν κλπ. αααααχ… ενα βιντεο δεν εχει βγει να χουμε και μεις να γουσταρουμε :stuck_out_tongue:

ρε ελεος, απλα ολο αυτο το εμο πραγμα ειναι μια φουσκα. τι θα πει εμο δηλαδη… εσυ εισαι συναισθηματικος και γω δεν ειμαι?ή εσυ εισαι περισσοτερο απο μενα? πφ…

Τελικα οι μεταλλαδες ειναι πολυ κομπλεξικοι…