Με τα emo πώς τα πάτε?

Βασικά,όσο σκατά και ψεύτικο είναι το ήμο,άλλο τόσο είναι και αυτοί που τους πλακώνουνε.Και στις 2 περιπτώσεις,και οι 2 πλευρές,αν είχανε πραγματικά σοβατά προβλήματα στη ζωή τους και ένα στοιχειώδη αυτοσεβασμό,δεν θα δίνανε δεκάρα ο ένας για τον άλλο…

αποκλειεται αυτες οι αδερφες δεν βαρανε

ειναι συναισθηματικοι και καλα

Ενω οι τρου μεταλλαδες γ@μουν και δερνουν.

σημερα εκανα το λαθος και πηγα mall… παντου emo κοντεψα να τρελαθω… μαλιστα ειδα και 2 αρσενικα(μονο αυτο δεν ειναι) να φασωνονται… ΑΗΔΙΑ

SAVE THE WORLD ---------------- KILL EM ALL(EMO)

εγω σας ειπα να μην πατε…ευτυχως σημερα τελικα την γλυτωσα και πηγα σινεμα:D

παιδια… mall=ναος της τρεντιας…

μην πατατε εκει ρε… εκτος και αν ειναι ζητημα ζωης και θανατου :stuck_out_tongue:

παλι καλα ειμασταν παρεα 5 μεταλαδων και δεν τρελαθηκα… πως ειναι ετσι ρε τα ζωα… αυτες οι γλυωδης φρατζες, ματια μπογιατισμενα, ρουχα ποικιλοχρωμα…

:smiley: Είδα έναν στους Rotting Christ!Χαχα πλάκα είχε έτσι όπως τον κοπανάγαμε σαν σαρδέλα…

Tα πρωτα emo πρεπει να ηταν ο Kirk και ο Lars.Οποιος εχει αυθεντικο το Laod καταλαβαινει… :lol: :stuck_out_tongue:
Τωρα σοβαρα,το κακο στην ολη υποθεση ειναι οτι εξαπλθηκαν και στην επαρχια…

Το κακο ειναι ο ρατσισμος-φασισμος που βλεπω εδω και 2 σελιδες . Δεν εχετε το θεο σας καποιοι . Ντροπη και αισχος αυτο εχω να πω .Στη δημοκρατιαι ο καθενας κανει αυτο που θελει… και αν σε καποιον δεν αρεσει δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει και ο ιδιος (να ακολουθησει τη ταση δλδ) . Αυτο που θαπρεπε ολοι σας να κανετε ειναι να τους σεβεστε ασχετα με τα αν δεν τους γουσταρετε . Αυτο το φενομενο βεβαια δε μου κανει εντυπωση καθως μεσα στη βουλη υπαρχει εθνυκιστικο-φασιστικο κομμα . ΜΕ θλιβει το γεγονος που ακομα και στο ροκ βλεπουμε ατομα που οι ιδεολογιες τους απεχουν χιλιομετρα απο τα ακουσματα τους .

Περιμενω να μου τη πεσετε τωρα σαν δημοκρατικα ατομα που ειστε …

Σήμερα το πρωί πάλι τους είχαν στο Mega… ναι ναι, την ξανθιά που δεν καταλαβαίνεις τι λέει και έναν απ’τα 2 αδέρφια του Tv Τιγκλόν.

ΚΟΡΓΙΑΛΑ EMOTRONIC ΘΕΕ ΧΑΧΑ

Το κακο ειναι ο ρατσισμος-φασισμος που βλεπω εδω και 2 σελιδες . Δεν εχετε το θεο σας καποιοι . Ντροπη και αισχος αυτο εχω να πω .Στη δημοκρατιαι ο καθενας κανει αυτο που θελει… και αν σε καποιον δεν αρεσει δεν ειναι υποχρεωμενος να το κανει και ο ιδιος (να ακολουθησει τη ταση δλδ) . Αυτο που θαπρεπε ολοι σας να κανετε ειναι να τους σεβεστε ασχετα με τα αν δεν τους γουσταρετε . Αυτο το φενομενο βεβαια δε μου κανει εντυπωση καθως μεσα στη βουλη υπαρχει εθνυκιστικο-φασιστικο κομμα . ΜΕ θλιβει το γεγονος που ακομα και στο ροκ βλεπουμε ατομα που οι ιδεολογιες τους απεχουν χιλιομετρα απο τα ακουσματα τους .

Περιμενω να μου τη πεσετε τωρα σαν δημοκρατικα ατομα που ειστε …

Ντάξει είπαμε να κάνει ο καθένας ό,τι θέλει αλλά όχι να το παίζει και κάποιος και να πλασάρει αυτή την αμερικανιά ως κίνημα… Και το να βγαίνει ο καθένας απ’αυτούς στην τηλεόραση να λέει ό,τι να’ναι είναι τουλάχιστον άκυρο.

Οργανωστε σχεδιο δρασης!

Δεν θελω να σε πληγωσω αλλα η ιστορια του ξαδερφου σου μου μοιαζει μουφα…

Βεβαια αν εβγαιναν ας πουμε δυο μαλλιαδες και παρουσιαζαν ως κινημα το metal δεν θα χαμε προβλημα. Τεσπα…

Μισο. Ας το σοβαρεψουμε τωρα. Αν εμενα το παιδι μου εκανε τετοιες βλακειες σιγουρα θα προσπαθουσα να του αλλαξω μυαλα. Και οχι γιατι το emo ειναι gay/αδερφιστικο κτλ, αλλα επειδη ολο αυτο το πραγμα ειναι μια εξυπνη προωθηση (ακριβων κιολας) ρουχων, παπουτσιων, CD. Δηλαδη ειναι εμποριο και μαλιστα στυγνο εμποριο που θελει να εκμεταλλευτει τις συναισθηματικες διαταρραζες μια ςτοσο δυσκολης περιοδου οπως η εφηβεια…

ΟΚ, με κατι τυπου σαν τον “Kill All Emo” Kosti013 γελαω πιο πολυ κι απο οτι με τα emo τα ιδια, αλλα και το emo trend το θεωρω ελλεεινο…

Και μένα οι γονείς μου προσπαθούσαν να μου αλλάξουν τα μυαλά όταν ήμουν έφηβος βλέποντας να φοράω μπλούζες με τράγους (darkthrone :D) και ανάποδους σταυρούς και να κάνω παρέες όχι με άτομα που θεωρούσαν οκ.
Εντάξει με εμο από άποψη μουσικής δεν ξέρω τι παίζει αλλά μεγαλώνοντας σαν οπαδός μιας μουσικής όπως το μεταλ (η το πανκ η το χίπ-χοπ κτλ) σίγουρα μπορούν να σου μείνουν πολλά θετικά σαν νοοτροπία πάνω στην μουσική (και το αντίθετο βέβαια κάμπια φορά) και δεν μπορώ να το βάλω στην ιδία μοίρα με το εμο γιατί δεν ξέρω τι σικάτα σχέση έχει με την μουσική αλλά είναι τουλάχιστον γελοίο να ακούς μεταλάδες να σου λένε για δήθεν κίνημα των εμο γιατί αν σκεφτείς τα παραμύθια που πιστεύαμε και μείς πιτσιρικάδες περί περιθωριοποίησης, διαφορετικότητας, πολέμου κατά του μεταλ μπλα μπλα μπλα δεν διαφέρουν και πολύ.
Επίσης όταν βλέπω εμο μπορεί να λέω “πως είσαι έτσι” αλλά πραγματική λύπηση νιώθω για άτομα τύπου anakasa_city

ΧΕΥ ! ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ !! ΤΟ ΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ! ΕΛΠΙΖΩ Η ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΣ :stuck_out_tongue: !

Πέρα από την πλάκα το εμο το μισώ όσο λίγα πράγματα…Α! και σε ένα ωραίο αφιέρωμα που είδα την Πέμπτη για τα emo στον ΣΚΑΙ, εκτός των άλλων έλεγε ότι οι εχθροί των emo είναι οι trendies…λες και το emo δεν είναι trend…
τι να πεις…?Είναι σα να βλέπεις το “φαινόμενο” punk (Sex Pistols συγκεκριμένα) στο πιο αδερφίστικο…ξέρετε όλο το merchandise που πουλιόταν για να ήσουν μέσα στη μόδα…ένας λόγος που μισώ τους pistols…

Ρε!!!
Μου λεει η μανα μου σημερα “Πως εισαι ετσι με αυτο το τραγουμουσο και την καραφλα.Δες τα παιδακια πως κυκλοφορουν ομορφα και περιποιημενα” και μου δειχνει σε ενα περιοδικο ενα ΕΜΟ.
Ακουσε το 13ο ευαγγελιο και ησυχασε

ok. νομιζω μας καλυψες. αυτο ειναι το εμο λοιπον… παρτε το χαμπαρι :slight_smile:

Ο,τι να ναι τελειως…

[SIZE=“7”]KILL ALL EMO [/SIZE]