:lol3: :lol3: :lol3:
Κριμα απο την μια… ερχεται ο καθε πικραμενος και νομιζει οτι ειναι καταθλιπτικος και αντιεξουσιαστης… πρεπει να πεσεις σε μεγαλη καταθλιψη για να φτιαξεις τετοιο μαλλι και ολες οι μαρκες που φορας πρεπει να ειναι πολυ αντιεξουσιαστικες. Απο την αλλη μοδα ειναι θα περασει (και θα βρεθει κατι αλλο για να μας κανει υποκινουμενη μαζα). Το ιδιο τρεντυ ειναι και το αντι-emo… δουλεια δεν ειχε ο διαολος…
Οι λεγομενοι “anti - emo” ειναι μεγαλυτερες κομπλεξαρες απο τα ιδια τα emo… Ισως να ζηλευουν που οι τελευταιοι ειναι στη μοδα…
ne, lec Ke c@c exUm3 kNei Tpt!!! eMeI$ 8elUme azPUle$ k n vGenUme mE Ti$ k0LLitUbe$ m@$!!!
Τα ιδια λενε και για τους μεταλλαδες . Μηπως πρεπει μεσω φασισμου να μας αφερεσετε και μας ?
Στοιχημα οτι μια ωρα τωρα αυτο εγραφες
3ImaI Em0 k@t@l@ve T0!! eGw etC grAfW!!
Πατησα :!: ρε μπουστη για να μαθεις!
eic k@koc…
<3 <3
Pl_mAc_vRiz0uN_!gt?ex0umE_k4nei_tpt_k4k0?tc0u_!apla_mAc_vaz0un _ct0_idi0_tc0uv4li_m_kt_xaz4_p_dn_eIn4i_real_Em0…muatc <3
Den saC 4g4p4w p1a… </3
m0o ragiCat3 tN pCyxi…
klapC klapC
Kαι μετα μου λες δεν εισαι εμο[-X [-X
Ε ναι λοιπόν ζηλεύω το emo !! Αχ, ας μου τον σφυρίξει κάποιος …
Anyway και το anti-emo είναι τρέντ , αλλά αν οι Βίκινγκς που κόβουν κεφαλάκια emo έγιναν και αυτοί τρέντοι ,χέσε μέσα πολυχρόνη…(πω πάλι πολύ σοβαρά μίλησα γαμώτο μου…)
όποιος μεταφράσει τα παραπάνω ποστ κερδίζει καραμέλα :!: :!: :!: :!:
Μαλακ κοντεψα να πεσω απο τη καρεκλα . Μετα απο 5 λεπτα σταματισα να γελαω ωσαν μαλακας . Πρεπει να μπει στις ατακες . Εχεις φαση :bow2: :thumbup:
Για εμενα προσωπικα,η λεξη σεβασμος σημαινει πολλα!Για αυτο και εγω δεν σπαταλω τον σεβασμο μου απο εδω και απο εκει…Τωρα πως τα μπερδεψες με τον φασισμο κτλ δεν μπορω να καταλαβω αλλα επειδη απευθυνοσουν σε εμενα λεω να κατσω να σου απαντησω σοβαρα.Ε,ναι λοιπον κακο ειναι που εξαπλωθηκαν και στη πολη μου γιατι δεν γουσταρω να τους βλεπω για τους λογους που προανεφερε ο Chris P.Οπως λες και εσυ,εχουμε δημοκρατια και λεω την αποψη μου ειται σου αρεσει ειται οχι.Φασισμος σε αυτη τη περιπτωση ειναι οι υπερβολες τυπου οχι ελεος στα emo κτλ.Δεν νομιζω να εχω δωσει δικαιωμα για να μου τη λες με αυτον τον τροπο. (πρεπει να ειναι η 2 φορα που γραφω σε αυτο το θεμα).Αντε καλο ξημερωμα…
Παντως παρ’οτι με εκνευριζουν αυτα τα ατομα και κυριως οι φρατζες τους εχω να πω οτι αυτοι που πανε και τους πλακωνουν ειναι θλιβερα τυπακια με συνδρομο κατωτεροτητας και ειναι 1000 φορες πιο πολυ για φτυσιμο.
+1000
Καλά ντάξει…
Είχε βάλει τηλεόραση πρωινιάτικα ο πατέρας μου και είχε βάλει ΑΛΤΕΡ …ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΤΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΕΙΧΕ !!!
…
Ναι! καλά μαντέψατε…EMO ! Εντωμεταξύ ο Κουϊκ είχε πάρει εκείνη την “είμαι-ο-Αυτιάς-και-δε-μσώ-κανέναν-οπότε-τους-αγκαλιάζω-όλους” στάση και έλεγε “Είστε παιδιά μας και σεις…Πιστεύεις στους Αγίους ε ?”.Σε φάση τον λυπήθηκα τον τύπο γιατί εμένα ο Κουϊκ μου τα χε κάνει κέηκ φαρίν λακτέ(που φουσκώνουν μόνα τους) που τον έβλεπα.Anyway έχει και συνέχεια.
Offtopic:Τελικά η κηδεία του Κουϊκ αναβλήθηκε???
ΕDIT: Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ :
Πιπερόπουλος : “Τα παιδιά αυτά εν έτει 2007,θέλουν να μας θυμίσουν πως πρέπει να είμαστε”.
Ουοοοοκί! Κουίκ : " Κοπελιά μου τι βαθμό έβγαλες στο σχολείο?"
EMO: “ε 15,14(!)”
Κουίκ:“έ όμως υπάρχουν και άλλοι που έβγαλαν 19,5(!!!)” (τι μας λες ρε?σοβαρά???)
Κουίκ: “Δεν είναι σατανιστές αυτά τα παιδιά…πρέπει να τα αγκαλιάσουμε τώρα για να μη χειροτερέψουν αργότερα” (κάλα εκεί ήταν που Χέστηκα στο γέλιο…
ααα και απάντηση τηλεθεατή στον Κουίκ απο e-mail:
“Πείτε σε αυτόν τον ΒΛΑΚΑ τον Κουϊκ να μη μας βγάζει αυτούς τους μαλλιάδες ως προτυπα”
ΕDIT2:τηλεθεατής “Άμα είχαμε Χούντα δε θα υπήρχαμ αυτά τα πράγματα”:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: .είχα ξεχάσει πια εκπομπή έβλεπα…πάλι καλά που μου το θύμισε
Αντε και του χρόνου να αγκαλιάσουμε Blacksters γιατί μπορεί να βαδίσουν στον δρόμο του εξ’από δω!
Ο ΚΟΥΙΚ ΠΕΘΑΝΕ !! ΖΗΤΩ Ο ΚΟΥΙΚ !!!
Mε έχετε καλύψει.
Είμαι από αυτούς που δεν χωνεύουν αυτό το στυλακι, αλλά άλλο αυτό και άλλο η άσκηση βίας (σωματικής/ψυχολογικής).
Όσο για τον Κουικ, ειλικρινά τι ασχολείστε με αυτό το κάθαρμα, που έχει κάνει τρόπο ζωής τις διδαχές του Γκέμπελς? Πάλι καλά που τώρα ασχολείται με τα emo, γιατί περσι που άνοιγε το στόμα του για σημαντικά ζητήματα με το ζόρι συγκρατούμουν να μην σπάσω την τηλεόραση. Να`ναι καλά οι emo που απέσπασαν την προσοχή του και πλέον δεν εκτελεί τόσο στυγνά την παρακρατική του υπηρεσία…
Ας συνεχίσουν έτσι…