Με τα emo πώς τα πάτε?

ΜΑΚΑΡΙ!!!

ο μι τζι ρε ελεος. Ειναι παντου γιατι το καναμε μοδα να τους καλουμε και σε εκπομπες τωρα καταλαβες…

:lol: :lol3: :lol2: :lol2: :lol3:

Moυ κίνησες την περιέργεια και το είδα! Πάω ένα λέπτο να φτιάξω φράτζα και να χαρακώθω και τα λέμε μετα!

πάντως αν το αναλογιστούμε σοβάρα έχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα emo…:-k
πρέπει ή να ψεκάσουμε ή να φτιάξουμε ομάδες emo-hunter!!!:lol: :lol:

kAt$3 ak0ma pAl3uW m3 tiN Fr4ntZ@!

θα τους την έδινα να την φάνε την φράντζα…:lol: :lol: :lol:

η πλακα ειναι οταν τσακωνονται με τους τρεντυδες :stuck_out_tongue: λες και το εμο δεν ειναι μοδα, δεν ειναι τρεντυ οι ιδιοι… αχχααχαχχαχα τετοια ειναι να βλεπεισ και να ψοφας στο γελιο.

Πάντως ώρα είναι να σταματήσουμε ν’ ασχολούμαστε!

Μόλις φτάσει στη σελίδα 400 αυτό το θέμα τότε θα είναι η ώρα να σταματήσουμε να ασχολούμαστε!ως τότε ΘΑΝΑΤΟΣΣΣΣΣ !!!

ΕΙΜΑΙ ΠΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΑΩ ¨:P

EMO POWER RANGERS

Σημερα στον Alpha στις 12 τα μεσανυχτα εχει εκπομπη για Emo, Trendy και καβουρες (ή καγκουρες?).

Σε τι κοινωνια θα μεγαλωσουμε τα παιδια μας, απορω!8O

[QUOTE=Soul_thorn;266250]Σημερα στον Alpha στις 12 τα μεσανυχτα εχει εκπομπη για Emo, Trendy και καβουρες (ή καγκουρες?).

Κανγκουρες και κανγκουρια λεγονται οχι και καβουρες … :stuck_out_tongue: :smiley:

Εγώ τελικά δεν τουσ συμπαθώ γιατι από χτες ποροσπαθω να φτιαξω την φραντζα και δεν τα καταφέρνω , αφήστε που χαλασα και 4 μπουκάλια λακ!:?:? :? :? 8O #-o

παρε το ξυραφι καθημερινου χαρακωματος που εχεις και κοψε λιγο απο τα πλαγια(προσεξε τα ξεραμενα αιματα στο ξυραφι σου ε)

θα στηθει μια χαρα.

To ExW DoK1MaC31.

λες ε?

κοιτά με το χαρακωμα τα πάω καλά! Αν και με πιάνει μia μανία να χαρακώσω κι αλλούς! Μηπως δεν κάνω για emo?

Εσυ εισαι γεννημενη τρεντισσα! Πολεμια των εμο!

ευγε :smiley:

[SPOILER]
ρε σεις, στο Halloween απο Helloween, καποια στιγμη λεει
Save me from the evil ooooooone… give me stength to carry ooooooooon!

αλλα εγω ακουω αυτο ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ:
Save me from the emo hooooooooooole… give me strength to carry on.

οσοι το εχετε ακουσει πειτε μου αλλιως θα παω σε ωριλλα να κανω ελεγχο :frowning: [/SPOILER]

Καγκουρες. Μπουρναζι/Περιστερι/Πετρουπολη/Κολωνος (ντρεπομαι για το τελευταιο ως γεννημα θρεμα Κολωνιωτισσα) κτλ δλδ.
Ρεεεεε αλλοι κομπλεξικοι απο κει. Οσοι φοβουνται να κανουν φρατζα γτ φοβουντε μη τους πουνε γκεη. Ο λακαμας ο ξαδερφος μου πηγαινει με την παρεα του και δερνουν τα emo του Συνταγματος. Αν ειναι δυνατον!
Εχει παρει μεγαλες διαστασεις το θεμα τλκ. Βεβαια αν τους γραφουμε (προσωπικα αυτο κανω) θα φοβηθουν, θα κοψουν καμια φλεβα (λεμε τωρα γτ στην πραγματικοτητα 1 στους 100 χακαρωνεται και αν) και δε θα το ξανακανουν θεμα και θα γινουν οτι επιβαλει η μοδα οταν αλλαξει (που αυτο θα γινει ουτως η αλλως αλλα τεσπα).
Αμαν πια με ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ.

:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Λίγα λόγια για το τιμημένο Stone City!!! Γκρρρρρρρρρρ!!!

:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

Περα απο τον Κηφισό δεν θεωρείται Αθηνα… :lol: :stuck_out_tongue: