Με τα emo πώς τα πάτε?

Θεωρειται Πειραιας και σας χωνουμε ολους!!!

re seis xalarwste liiiiiiiiiiiigo! epeidh sthn elladara oi emo exoun ginei mia skatimoda shmainei oti oi pragmatikoi emo einai etsi? i dont think so! egw tous sympa8w (oxi tous fake tous allous!) sthn telikh yposthrizoun tis kosmo8ewries tous me opoion tropo tous aresei. auto den kanoume allwste oloi mas? diko tous 8ema an einai 8limenoi h an xarakwnontai…

φροζεν γραφε με ελληνικα καρδια μου!

ναι εγω σε ξεθαψα στο το myspace :stuck_out_tongue:

:x Ίσα ρε Αθηναίε, εσύ! Που θα μας πεις κι αν θεωρούμαστε Αθήνα ή όχι! #-o :stuck_out_tongue:

Νομιζω πως πρεπει να δεχθεις κι εσυ την πικρη αληθεια - οπως κι εγω, οτι ειμαστε σηματα κατατεθεν ολης αυτης της φασης. :stuck_out_tongue:

Aυτο θα πει bad λακ…:cold:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol2: :lol2: :lol2:

ντροπη κοπελια .:stuck_out_tongue: αλλα εμεις οι πετροπουλιοτες δεν εχουμε προβλημα . το λεει και το ονομα της πολης μας

ROCK CITY τελος :smiley:

@davidian ρε κατσε και δες την ΑΕΚ και ασε τα συνορα . καραγκιοζακο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :lol:

Ε…Ε…Ερχεται :roll:

ΑΑΑααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα !!! Άρχισε η εκπομπή με τα ΕΜΟ !!! χαχαχαχαχαχ ! καλά έβαλε και Rage Against The Machine τι άλλο θα δούμε !!! …

Για να δούμε πλάκα πλάκα !

Μιλαμε για μυθικες ατακες στην εκπομπη…
Ρωταει η δημοσιογραφος:σε πειραζουν καθολου στο δρομο?
Λεει το ιμο:πριν λιγο εφαγα μια σφαλιαρα…:lol: :lol: :lol: :lol:

Εδω στο χωριο δεν ειναι πολυ εντονο το φαινομενο,σχεδον ανυπαρκτο θα ελεγα,οποτε προσωπικα μου προκαλει τρελο γελιο το ολο σκηνικο,αλλα οπως λενε και καποιες παλιοσειρες που μιλησαν(πχ Τουρκογιωργης) ειναι απλα σημειο των καιρων και οχι κατι παραπανω και η ιδια αντιμετωπιση υπηρχε και σε αλλες “ομαδες” κατα καιρους…

Ποιά εκπομπή?:-s

Βάλε alpha ρε. Τώρα!

μαλακιες του κωλου ειναι ολα αυτα ρε … μοδα ειναι θα περασει και τελος το θεμα .

η εκπομπη μου φενετε πολυ στημενη παντως :wink:

αλλα εχει γελιο το θεμα :lol: :lol:

τους αρέσουν λέει τα γιαπωνέζικα καρτούνς:lol: :lol: :lol:

Δημοσιογράφος : - Χαρακώνεσαι ?
ΕΜΟ : Εγώ προσωπικά όχι…Αλλά άμα τύχει…

Μεταξύ άλλων…

ά και το θεικό …

Εμείς δεν είμαστε ενεργητικοί,δε τρέχουμε γιατί χαλάει το μαλλί (αυτό το είπε ΕΜΟ στην πλατεία με κάτι άλλες κοπέλες…) ΕΝΤΙΤ : Ιδανικά όχι αστεία…

ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΞΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ Ο ΜΕΤΑΛΛΑΣ ΦΙΛΟΣ !!! :slight_smile:

εμένα πάλι δεν μου φάνηκε στημένη στου στιλ Ευαγγελάτος κάτσε να κράξω και να πω ότι θένε να ακουστεί …

προσπάθησαν να κάνουν κάτι σοβαρό (τώρα αν τα καγκούρια ή τα εμο που βγαίνουν είναι τραγική τι να κάνουμε …)

(τον kostis_013 τον είδε κανείς σας ???)

Bullshit,άντε,το άκουσα και τα πήρα[-X ντάξει,καλούτσικη ήταν η εκπομπή,και συμφωνώ με ότι δεν πρέπει να τα κατακρίνουμε τόσο πολύ τα παιδιά.That’s all…

ωραίος ο μεταλλάς που σχολίαζε πολύ απλά την όλη φάση.

Ρε ενα παιδι το ελεγε ετσι… και λεω για να το λεει, μαλλον ετσι θα λεγονται…:-s
(Αν και το ενστικτο μου ελεγε να πω καγκουρες…anyway!)

Eγω προλαβα να δω 40 λεπτα γιατι μετα κοιμηθηκα.Εμενα παλι μου τη σπανε και οι καγκουρες.
Πολυ μαγκια,κλανια, χωρις νοημα και ουσια.Τα αλλα τουλαχιστον (τα καημενα) δεν πειραζουν κανεναν.
Αυτοι πως την εχουν δει?Να σωσουν την ανθρωποτητα με ξυλο και βρισιδια?

Ξυλικια που θελουν και του λογου τους αλλα τελος παντων![-X

[quote="“Soul_thorn,post:1118,topic:3692”]

Οι κάγκουρες είναι ανήλικοι? Μα πως? Και πώς οδηγούν αυτά τα οχήματα με τα 53424 αυτοκόλλητα και τα φώτα νέον από κάτω? Έχω μπερδευτεί με αυτούς του emo… :? :? :-k :-k :stuck_out_tongue:

Δεν νομιζω να ειναι ανηλικοι…:-k