[FONT=“Fixedsys”]Άψογα[/FONT]:blues: :rasta: :afro:
[quote="“Soul_thorn,post:1118,topic:3692”]
+666 αυτό ακριβώς σκέφτηκα
Οσο σκεφτομαι οτι ολοι αυτοι (καγκουρες, ημο και το κακο συναπαντημα) θα ψηφιζουν σε λιγο καιρο, τρεμω πραγματικα…
Χμ,εσύ σε ποιο κόμμα πιστεύεις ότι θα πάει η κάθε ομάδα?:-k Ίσως να σχηματίσουν μόνοι τους κόμματα και να έχουμε νέους εκπρωσόπους στη βουλή:p :lol:
Πολλοί ψηφίζουν ήδη. Σε τι κόζμο θα φέρουμε τα παιδιά μας?ε?
Το κακό είναι ότι βλέπω το γυμνάσιο που πήγαινα και έχει γεμίσει με δαύτα… Έκαμαν φωλιά…
Ο 3ος παγκοσμιος πολεμος θα ειναι μεταξυ emo vs trendy…
ειδατε την διαδιμηση του media markt με τα emo??? αυτε μπροστα τους δεν μπορουν να δουν με αυτες τις φραντζες…
πες τα,πες τα
Τι είναι τα emo?Μάλλον εχω μείνει πίσω ε? Καμια σχέση με τα emoticons στο msn messenger??
Αυτές οι φράντζες δεν κόβονται ούτε με προβατοψάλιδο…:lol:
emο: ουσιαστικο. ειναι βλαμενα ζωα που εχουν παρασειρθει απο την μοδα
πως τα αναγνωριζουμε: φρατζες μεχρι την μεση με παρα πολυ βρομερη λακ, φορουνε κατι σκακιερες. ειναι gay, μελαγχολικοι, εχουν τασεις αυτοκαταστροφης και θελουν να πεθανουν, συχναζουν στις κηδειες για να κλαψουν, συχναζουν αγεληδον στο συνταγμα, τελος μπορεις να τους βρεις σε διαφορες εκπομπες που τους ρεζιλευουν…
ΤΕΛΟΣ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ
Kαι καλά emotional…#-o
emo στα λατινικα σημαινει αγοραζω
Και μετα σου λεν οτι ειναι τυχαιο… [-X
:roll:
[quote="“Soul_thorn,post:1118,topic:3692”]
Το κάγκουρας σε κάποια τοπική διάλεκτο (νομίζω καρδιτσιώτικα) είναι το αντίστοιχο του “μαλάκας”
Μακάρι…
Έτσι κι`αλλιώς αυτό το τσίρκο δεν θα έχει καμμια διαφορά από το τωρινό τσίρκο, αλλά τουλάχιστον τα emo δεν νομίζω να είναι τόσο ληστές όσο τα τωρινά μέλη του κοινοβουλίου :lol: :lol: :lol:
To Hμερολόγιο ένος ΕΜΟ…
5:00πμ :Ξυπνησα…Ειδα εφιαλτη!Ειχα χασει,λεει,το μολυβι που βαφω τα ματια μου.Ταραχτηκα…
05:15πμ :Ξανακοιμηθηκα…
07:30πμ :Ξυπνησα.Εφαγα μια ωρα μπροστα στον καθρεφτη να βαφω τα ματια και τα νυχια μου,και να φτιαχνω την μωβ φρατζα μου.
(Σημειωση:Τι κουκλος που μαι…αλλα κανεις δεν με θελει.Ολοι με μισουν)
09:00πμ :Τελικα εχασα την πρωτη ωρα…
09:45πμ :2ο διαλειμμα.Ζητησα απο τη Σονια(την κοπελα με τις μωβ αφελειες) να φασωθουμε στις τουαλετες.Μου πε οχι,ειχε περιοδο.
Αλλα λεει ψεματα.Το ξερω…Ολοι με μισουν εμενα.
10:37πμ :3ο διαλειμμα.Ζητησα απο τον Νικο να φασωθουμε.Δεχτηκε.
(Κριμα ειχα ξεχασι την βαζελινη σπιτι)Να και καποιος που με αγαπαει.
14:05μμ :Σχολασα.Γυρισα με το skate…Oλο επεφτα και τα παιδια με τα φαρδια στην πλατεια με κοροιδευαν παλι.Γ@μημενοι χιπχοπαδες.
14:15μμ :Εφτασα στο σπιτι αναστατωμενος και παραλιγο να πεσω στην πισινα.
14:25μμ : Ακομα ημουν θλιμμενος…Εκοψα το χερι μου με ξυραφακι και εριξα απο πανω αλατι.Ηδονιστηκα.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Ειδικα το τελευταιο τα σπασε!
Είναι καιρός να αλλάξω χώρα… Τι είναι αυτά? Ασχολούνται άνθρωποι με τέτοιες παπαριές? Εχουμε φτάσει σε τέτοιο ηλίθια τραγικά σημείο? Ημαρτον… Φτάσαμε σε σημείο να μην εκτιμάμε τη ζωή?? Έλεος…
Μου το στείλανε με mail και εγω λιώσει στο γέλιο!:lol: :lol: :lol: :lol:
καμια σχεση. Εμο βγαινει απο το emotional(και καλα). Ειναι απλα μια ομαδα ατομων που θελουν να ειναι επικεντρο της προσοχης, και ΔΥΣΤΥΧΩΣ το εχουν καταφερει. Ειναι θυματα του ΥΠΕΡκαταναλωτισμου, ντυνονται με ρουχα μαυρα γιατι πενθουν τη χαμενη τους ζωη και χαρα ξερω γω. Βαφουν ολο το ματι μαυρο σαν να παιζουν κικ μποξιν, και ζωνη-σκακιερα οπως επισης και παπουτσια σκακιερα (τα οποια σημειωτεον φερουν λογοτυπο καποιας φιρμας).
Μερικοι απο αυτους ειναι σε καταθλιψη(ΚΑΙ ΚΑΛΑ μιλαμε παντα ε)και αλλοι απο αυτους χαρακωνονται ή εχουν τασεις αυτοκτονιας. Εχουν φρατζες που καλυπτουν το μισο προσωπο και απαραιτητα μαυρα ή εστω ξανθα μαλλια. Συχναζουν κυριως στο Συνταγμα ή και σε γλυφαδα και κηφισια. Ειναι επισης αληθεια οτι μερικοι απο αυτους πανε ξεμπαρκοι σε κηδειες και κλαινε, το χω δει κι αυτο…
ελπιζω να σε καλυψα, γιατι οοοο,τι και να πουν οι αλλοι, αυτος ειναι ο ορισμος.