Με τα emo πώς τα πάτε?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλή η εκπομπή, χειρότεροι με διαφορά οι Κάνγκουρες (η λέξη είναι κατασκεύασμα Σαλονικιών και προφέρεται πάντα με το ν). Κόμπλεξ στο φουλ.

ακολουθεί και η ολοκληρωμένη έκδοση …:!: :!: :!: :!:

05:00πμ :Ξυπνησα… Ειδα εφιαλτη!Ειχα χασει,λεει,το μολυβι που βαφω τα ματια μου!Ταραχτηκα …
05:15πμ :Ξανακοιμηθηκα …
07:30πμ :Ξυπνησα.Εφαγα μια ωρα μπροστα στον καθρευτη να βαφω τα ματια και τα νυχια μου,και να φτιαχνω την μωβ φρατζα μου.
(Σημειωση:Τι κουκλος που μαι …αλλα κανεις δεν με θελει Ολοι με μισουν…)
09:00πμ :Τελικα εχασα την πρωτη ωρα …
09:45πμ :2ο διαλειμμα .Ζητησα απο τη Σονια(την κοπελα με τις μωβ αφελειες) να φασωθουμε στις τουαλετες .Μου πε οχι,ειχε περιοδο .
Αλλα λεει ψεματα !Το ξερω !Ολοι με μισουν εμενα …
10:37πμ :3ο διαλειμμα .Ζητησα απο τον Νικο να φασωθουμε .Δεχτηκε .
(Κριμα ,ειχα ξεχασει την βαζελινη σπιτι)Να και καποιος που με αγαπαει …
14:05μμ :Σχολασα .Γυρισα με το skate .Oλο επεφτα και τα παιδια με τα φαρδια στην πλατεια με κοροιδευαν παλι .Γαμημενοι χιπχοπαδες …
14:15μμ :Εφτασα στο σπιτι αναστατωμενος και παραλιγο να πεσω στην πισινα .
14:25μμ : Ακομα ημουν θλιμμενος… Εκοψα το χερι μου με ξυραφακι και εριξα απο πανω αλατι .Ηδονιστηκα !
19:00μμ :Πηγα με την παρεα Starbucks
21:00μμ :Πηγα με την παρεα mc donalds
21:30μμ :Φασωθηκα με τον Ηλια
21:40μμ :Φασωθηκα με την Δημητρα
22:10μμ :Πειραζαμε και τρομαζαμε γριουλες στο παρκο. Ειμαστε και πολυ μαγκες

Εγώ πάντως δν ξανασχολούμαι με τον κάθε κομπλεξικό που θέλει να εντυπωσιάσει και κάνει φράντζα!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δηλαδη παλια ασχολιοσουν?

Τα ΕΜΟ είναι emo, αλλά η γενιά η δική μου την έβρισκε με HEMO.

εγω παλι την βρισκω με nesquik…

πειραζει ή ειμαι εμο?

:stuck_out_tongue:

Αυτο που μου τη σπαει στην ολη φαση ειναι οτι 95% ειναι καθαρα εμφανισιακο το ολο θεμα.
Το βλεπουν σαν ενα trend στην μοδα και τιποτα αλλο.

…Και η πλακα ειναι οτι θεωρουν τους εαυτους τους ως αντι-τρενδυδες…διαφορετικους… :lol: :lol: :lol:

#-o

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕΕΕΕ ???

Πατερα δεν εχουν να τους βλεπει ετσι πουστρε, να τους συνεφερει λιγο ??? !!! :-k

εμενα εναν φιλο μου παντως στο σπιτι ο πατερας και ο αδερφος του τον φωναζουν emo…:lol: :lol: #-o

Kάποτε έτσι έλεγαν για τους μαλλιάδες (αν και ούτε εγώ πάω τους emo…)

Δεν αφήνουμε τα παιδιά να είναι όπως γουστάρουν λέω γω? Λες και οι περισσότεροι απο μας στην εφηβεία τους δεν ήθελαν να ανήκουν κάπου, σε κάποια ομάδα, λες και οι “μεταλλάδες” με τα μαλλιά και τα σκονισμένα μπουφάν με τις κονκάρδες είναι καλύτεροι.

Αυτό δεν αναιρεί οτι το emo είναι ένα trend, οτι είναι όλο image, ούτε φυσικά την ηλιθιότητα του “κόψε και συ τις φλέβες σου, μπορείς”.

Με την ευχή μου παιδί μου…

Πρώτα να κοιτάμε το δικό μας το κόμμα άν έχουμε κομμα και μετά να σχολιάζουμε τα εσωτερικά των άλλων

και εγώ το ίδιο σε διαβεβαιώ

ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ RULESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Aυτό κι άν είναι θέμα οι γονείς τι κάνουν???

Rock and Roses, μια που είσαι και Μάμμυ, να ξέρεις πάντως πως όσο πιο πολύ πιέζουν οι γονείς το παιδί τους να έχει ένα στυλ το οποίο οι ίδιοι επιθυμούν, τόσο το χειρότερο για το παιδί…

Μας αρέσουν δε μας αρέσουν, τα εμο δεν παύουν να έχουν ένα στυλ μέσω του οποίου προσπαθούν να εκφραστούν και να ενταχθούν σε μια ομάδα. Δεν είναι ούτε εγκληματίες, ούτε ναρκομανείς, ας χαλαρώσουμε λίγο. Βγήκε και η τιβί τώρα και το κάνει το θέμα ακόμα πιο μεγάλο απ’ ότι είναι. Σιγά.

• 1000

τα emo φυσικα και ειναι για κλωτσες (οχι κλωτσιες κλωτσες ) . Λοιπον αν το emo επρεπε να παει να δουλεψει στη οικοδομη για να τα βγαλει περα θα σου ελεγα τι μελαγχολιες θα το επιαναν . αλλ θα μου πεις ο μπαμπακας του emo του εχει λυσει το βιοποριστικο πριν απο αυτο για αυτο οποτε και το emo εχει πλεον την πολυτελεια να γυρναει σαν το καρναβαλο να βγαινει και σε εκπομπες και εμεις να καθομαστε και να το σχολιαζουμε και πρωτος και χειροτερος εγω.α ρε σοβαροτητες!!!αληθεια emo πινεις hemo???

Δεν είναι ο κανόνας αυτός. Δουλειά του γονιού είναι να καθοδηγεί και να διαπαιδαγωγεί το παιδί. Αν το αφήνει να κάνει ό,τι θέλει και να ξεπατικώνει ό,τι βλακεία βλέπει από τον περίγυρο του, μεγαλύτερη ζημιά προκαλείς στο παιδί αν το αφήσεις χύμα, παρά αν του επιβληθείς. Σαφώς και όλα είναι θέμα τρόπου, αλλά ο γονιός δεν πρέπει ποτέ να κάνει στην άκρη και να αφήσει το παιδί να κινείται έτσι μόνο του. Στο κάτω κάτω της γραφής, η πιστή αντιγραφή υποκουλτούρων για την ικανοποίηση κόμπλεξ σχετικών με την ένταξη σε κάποια ομάδα, δεν υποδηλώνει υγεία, για να έχει λόγο ο γονέας να τη δεχτεί δίχως αντίδραση.

Το παιδί σε αυτή την ηλικία και με όλες τις ορμόνες στο φουλ, μπορεί να μην καταλαβαίνει τους λόγους που ο γονέας το πίεσε. Τα οφέλη όμως που θα αποκομίσει μακροπρόθεσμα από την πίεση του γονέα θα τον αναγκάσουν κάποτε να αναγνωρίσει ότι ο γονέας είχε δίκιο :wink:

Εγώ, από την εμπειρεία που είχα με τους δικούς μου γονείς, οι οποίοι ποτέ δεν με πίεσαν να κάνω κάτι, ακόμα και για το σχολείο, το διάβασμα κλπ. νομίζω ότι ο σωστός γονιός πρέπει να μην επιβάλει τίποτε με το ζόρι στο παιδί του, αλλά μέσα από συζήτηση να το πείθει για το τι είναι σωστό και τι λανθασμένο.(τουλάχιστον οι δικοί μου έτσι συμπεριφέρθηκαν σε εμένα γι`αυτό και τους εκτιμώ πολύ…). Αλλιώς νομίζω ότι δεν χτίζουμε ελεύθερους ανθρώπους. Η επιβολή και το να υποχρεώνεις ένα παιδί να κάνει κάτι που δε θέλει μου φαντάζει άκρως αντιπαιδαγωγικό και φέρνει στο μυαλό μου σκοτεινές εποχές:wink:

Αχ βρε karvou, θα με αναγκάσεις να κάνω ψυχολογική ανάλυση της εφηβείας και των σχέσεων γονέων-παιδιών τώρα και δεν είναι η κατάλληλη ώρααα…! :stuck_out_tongue:

Anyway, ας πω απλά πως ό,τι ισχύει για το παιδί, ισχύει το αντίθετο σχεδόν για τον έφηβο. Τα 15 και 16 χρονών δεν είναι παιδιά, και αν ο γονέας τους αντιμετωπίζει σαν παιδιά θα βρει τον μπελά του. Δεν είναι ώριμοι άνθρωποι φυσικά και απέχουν πολύ απο αυτό, ωστόσο έχουν ανάγκη την ελευθερία όσο τίποτα άλλο. Επίσης η ένταξη σε μια ομάδα δεν είναι κόμπλεξ αλλά ένα απο τα χαρακτηριστικά πολλών εφήβων στην προσπάθεια τους να οικοδομήσουν μια ταυτότητα και να απεξαρτηθούν απο τους γονείς τους. Κόμπλεξ ξεκινάει να γίνεται αν μένει προσκολλημένος σε αυτή την νοοτροπία ο άλλος και ως ενήλικας.

Αδιαφορία απο τον γονέα λοιπόν απέναντι στον έφηβο? Ποτέ. Ήρεμη όμως συμβουλή, και κυρίως, να του δείχνει πως τον καταλαβαίνει και είναι διατεθειμένος να συζητήσει μαζί του, ποτέ όμως πίεση γιατί ο έφηβος θα στραφεί εναντίον του και θα επαναστατήσει.