Τουλάχιστον μετά θα γίνουν hardcoradες…:lol:
Aπό ότι φαίνεται τελικά τα πάω αρκετά καλά με το είδος… Την προηγούμενη βδομάδα φασώθηκα με μία της φάρας τους…πολύ καλούλα:D :roll:
Σιγουρεύτηκα ότι ήταν και κορίτσι γιατί ειχε βυζί οπότε 8)
Χα, το κς9 ερωτέυτηκε:!:
Για να φιλισεις εκανες περα τις κουρτινες?
Nαι suuuure:p :lol: Mην σου πω ότι είναι και ο έρωτας της ζωής μου:p :lol:
Tελικά είναι πολύ έξυπνη φυλή…έχουν ειδικά σχεδιασμένα τις κουρτίνες με τέτοιο τρόπο που είναι ιδανικά ώστε αυτές να μην μπαίνουν στα μούτρα του άλλου:p :lol: Εεεε τι σκατά τόση λακ χαλάνε:p :lol:
καλα ρε περιμενατε κατι καλυτερο απο μια μόδα που ξεκίνησε απο αμερική???
τα γιαπωνεζάκια τα βλέπω σύσσωμα να προσκυνάνε λακ κ μάσκαρα…
Έχω μια απορία, αφού έχουν τάσεις αυτοκτονίας και μισούν κ τ’ άντερά τους… γιατί δεν πάνε όλοι στο :twisted: να ησυχάσουμε όλοι? :-s
Όχι ρε! Μετά πως θα γελάμε?
γενικα η αμερικη ειναι για την κατω κεφαλη
αυτην την κυριακη στισ 9 30 το πρωι βαλτε εξτρα3 θα μιλαει περι emo ο μαλακας ο emo απο το φροντιστηριο μου… θα τον καταλαβετε… θα φοραει μια κοκκινη ριγε μπλουζα και @3#%$%$^%^% την @(&&^%$^!( εχουμε το ιδιο ονομα:lol:
ρε dudes αυτοί έχουν κατακλύσει τα κανάλια… δε φτάνει δηλαδή που τους βλέπουμε έξω, τους έχουμε κ μες στο σπίτι μας!
μήπως θα’ πρεπε να πάμε όλο το rocking μια βόλτα στον αυτιά? :lol:
Υπαρχουν ακομα? Εχω σταματησει να ασχολουμε…
δυστυχως υπαρχουν και οι φρατζες μεγαλωνουν… εμαθα μαλιστα οτι στην αγγλια βγηκε μια νεα μοδα οι sin(η sim δεν ειμαι σιγουρος) που μοιαζουν με τους emo μονο που οι τελευταιοι βριζονται μεταξυ τους…
Τι να κανουμε στον Αυτια?
try the new emo suvlaki:p
δεν τρωγονται με τιποτα
Όντως…
ΑΠΛΑ G.T.P. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ !!!
ΤΟ ΜΑΛΙ ΓΛΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΑΓΕΛΑΔΑ (ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ) , ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΝΤΑΙΦΙ (ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ) . . .
Τ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ
-
ΚΟΥΡΕΜΑ
-
ΨΥΧΟΛΟΓΟ
>>>>>>>>>>>>> METAL IS LIFE <<<<<<<<<<<<<<<<<<
Γραφε με μικρα!
:lol: :lol: :lol: :lol: