Με τα emo πώς τα πάτε?

ok… δεν το ηξερα … Ο kostis013 δεν μου τα εχει πει ολα !!

Φιλος Kosti κι εσυ???
Σ’ αγαπαμε!!!

κολλητος γιαυτο μισει θανασιμα το emo…

Θελουμε φωτο μως ε :wink:

Πω ρε φιλε, ολη η anti-emo συμμορια μπηκε στο φορουμ!
Τρεμε karvou!

βασικα ειμαστε το τριο της καταστροφης

ψυχολογο χρειαζονται αυτοι που δεν δεχονται την διαφορετικοτητα του καθε ατομου!!1 οχι οτι παω τους εμο αλλα απο τους ρατσιδτες που βριζουν κοινωνικες ομαδες χιλιες φορες!!1

Ναι αλλά τα emo (και ειδικά στη Ελλάδα) δεν είναι κοινωνική ομάδα. Είναι μερικά μαλακισμένα που ακολουθούν μια μόδα. Αν πας και ρωτήσεις τι πρεσβεύει η φιλοσοφία τους δεν θα ξέρουν να σου απαντήσουν. :wink:

το ιδιο ισχυει και για πολλα παιδια που ακουγανε πανκ οταν ηταν μοδα!!1

Το πανκ ηταν ολοκληρο κινημα.Δεν ηταν μοδα.Μη συγκρινεις ανομοια πραματα!

#-o #-o #-o
Αυτό που είπε ο τόλκης. Και επίσης τα πιο πολλά ξέρανε τι κάνανε.

δηλαδη θες να μου πεις οτι και τοτε δεν υπηρχαν παιδια που το καναν επειδη το καναν και αλλα παιδια και σορρυ που στο λεω αλλα καποτε σαφως και ηταν μοδα!!1

μην χτυπας την κεφαλα σου και σπασει το χερι σου… ναι για εξηγησε γιατι ηταν κινημα το πανκ και δεν ειναι το εμο και εμο πρεσβευουν την μελαγχολια!!1

Αγόρι μου , σου εξήγησα γιατί είναι μόδα! Όταν απλώς ντύνεσαι όπως και οι άλλοι και κάνεις φράτζες, απλώς ακολουθείς μόδα.

ναι αλλα δεν μου πες γιατι το πανκ δεν ηταν μοδα,δηλαδη τοτε δεν υπηρχαν παιδια με πανκ στυλ που το καναν ετσι επειδη τοτε ειχε περασει??? εεε??? εε??

το πανκ ηταν ΚΙΝΗΜΑ, τροπος ζωης, προς θεου δεν ηταν μοδα μην ακουω τετοια…

Διαβαζε τα πόστ καλύτερα… Είπα οι περισσότεροι. Επίσης, λόγω της εποχής και το πόσο ακραίο ήταν για τα δεδομένα της εποχής το κίνημα, δεν πήγαινε το κάθε βλαμμένο που δεν είχε τι να κάνει να γίνει πάνκης…
Τότε υπήρχε και κοινωνική κατακραυγή ξέρεις, όχι όπως σήμερα που απλά γελάμε…

ναι πες οτι αυτο το δεχομαι (που δεν το δεχομαι αλλα και το εμο ειναι τροπος ζωης(για καπιους)αλλα σε ξαναρωτω ολοι που ειχαν πανκ στυλ καναν εναν συγκεκριμενο τροπο ζωης??? πφφφφ επιμενω!!1οταν κατι ακολουθειτε απο καπιους χωρις λογο(δλδ αυτοι που ακολουθησαν την πανκ για αλλους παρα ιδεολογικους λογους…για μενα θεωρειτε μοδα για μενα αυτος ειναι ο ορισμος της λεξεως μοδας!!1 ελλανορ για πες τι ειναι μοδα μιας και εισαι υχολογος!!1

Δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα…
Μενω σε νησι… ο καθενας θα σκεφτοταν οτι ειναι αποστασιοποιημενο απο εμο και τετοια… λαθος. Αρχισανε να ξεφυτρωνουνε εμο στο λυκειο μας ρε :? αν ειναι δυνατον… οπως ειπες και συ demon_cleaner, σημερα ο καθε λεφτας παει και ριχνει τη φρατζα στο δεξι ματι, βαφει το αριστερο μαυρο και βγαινει εξω CyD και gLf :stuck_out_tongue:

Τοτε το πανκ ηταν ακραιο οπως επισης ειπες… Λιγοι ηταν αυτοι που υποστηριζαν το κινημα πιστευοντας σε αυτο και οχι απλα επειδη γουσταρανε τη μοδα. γιατι πολυ απλα, λιγοι ειχαν τα κοτσια να υποστουν την κοινωνικη κατακραυγη που ανεφερες :wink:

Μονο που ο thats why εχει δικιο οτι οσοι εχουν πια τοοοσο χοντρο προβλημα με τα emo ειναι κι ο ιδιος κομπλεξικος…