Σωστά. Αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος προχωρά στο δρόμο και τους βαράει. Απλά εμένα μου τι δίνει γιατί είναι σαν emo.
γινεται και αυτο πιστεψε δειραν φιλαρακι μου επειδη η κοπελα του ειχε μια φωλια στα μαλια της !!1 ελεος η ελεορ οπως θα λεγαν και ο εμο!!1
Κοίτα, αυτοί είναι κακομοίρηδες. Δεν σου μιλάω για τέτοιες καμμένες περιπτώσεις… Αυτοί είναι καρκίνωμα.
Δατς γουαι σε ολα τα κινηματα υπαρχουν οι τυποι που το παιζουν δηθεν τριθεν και πολυθεν μη ξερωντας τι αντιπροσωπευει αυτο που και καλα ενστερνιζονται.
πάντως σοβαρά τώρα ο that’s why έχει δίκιο πρέπει νασαι τρελή κομπλεξάρα να δείρεις κάποιον για την φίλη του …έλεος !!
και αυτό που λέει ο τόλκι ότι όντως σε όλα τα κινήματα υπάρχουν οι δήθεν τύποι που νομίζουν ότι είναι πιο τρου και από τους τρου…
γενικά άμα ο άλλος θέλει να υποστηρίζει κάτι να το υποστηρίζει χωρίς όμως να το φιγουράρει…αυτό πιστεύω έχει γίνει με τους emo…
το παντ διαφερει απο το emo… το πανκ ειναι διαχρωνικο ενω emo ειναι μια ανοητη μοδα που κανει ολα τα παιδακια που το ακολουθουν ΙΔΙΑ… πανκαδες υπαρχουν και σημερα ενω το emo στην αγγλια απο οπου ξεκινησε εχει ηδη ξεπεραστει και υπαρχει αλλη μοδα οπου οπως ανεφερα παλιοτερα υπαρχουν κατι σαν emo που χαιρονται με το να βριζει ο ενας τον αλλο…σε 30 χρονια θα το δουμε και στην Ελλαδα
@thats why: με την λογικη σου και οι hippies και οι ροκαδες και οι μεταλλαδες και οι mc ειναι μια μοδα…δες σε 10 χρονια ποσα emo θα εχουν απομεινει (η ποσοι θα θυμουνται αυτην την μοδα) ενω τα παραπανω θα μεινουν δεν φθειρονται απο τιν χρονο οσες μοδες και να περασουν…
ΤΕΛΟΣ
Ε όχι και κοινωνική ομάδα τα εμο, έλεος…
Το μέταλ ήταν μόδα, μην ξεχνιόμαστε, έτσι?
Tα emo τα αγαπάμε …τελός:p :lol: :roll:
Καλυτερα γιατι ετσι καταλαβαινεις ποιοι ειναι λιγοι και αξιζουν.Παρολο που μου την σπανε αφανταστα οι εμο,ποτε μου δε τους χτυπησα και ουτε θα το κανω,γιατι δεν εχουν διαφορα απο εναν που δεν ειναι εμο και μου τη σπαει.
η επιρροη των εμο κανει ενα ξεσκαρταρισμα του ποιος δε παρασυρεται απτο ποταμι και ποιος ναι.
Η αδιαφορια απεναντι στους εμο ειναι το καταλληλοτερο φαρμακο.Δυστυχως σχεδον κανεις δε το ακολουθει παρα μονο εγω.Οι συμμαθητες μου ασχολουνται συνεχεια με τετοιου ειδους μλκιες,ακομα και για γκομενες λιγοτερο μιλαμε,παρα για εμο(που καταντησαμε ελεος).Για τα ΜΜΕ δε θα το σχολιασω,τα πραματα ειναι τραγικα
Συμπερασμα
Μη τους δινετε σημασια οσοι τους αντιπαθειτε,γιατι τους δινετε αξια με το να ασχολειστε μαζι τους.Αμα κανεις δεν ασχολουνταν δε θα ειχε γινει τοσο “καυτο” θεμα,και ετσι δε θα κινουσε την περιεργεια ολοενα και περισσοτερων εφηβων.
[QUOTE=freedomofrock;286557Το μέταλ ήταν μόδα, μην ξεχνιόμαστε, έτσι?[/QUOTE]
Το μέταλ είναι και μουσική όμως…
Και μη μου πεις τώρα για emo μουσική…
Εννοείται πως όχι… Απλα ο Κωστής μίλησε για τη μόδα αυτή… Αλλά στα 80’ς όλοι με μακρια μαλλιά, ραφτά κλπ κλπ
η αληθεια ειναι οτι οντως το πανκ δεν ηταν μονο μαδα αλλα αντιπρωσοπευε και καποια ιδεολογια αλλα για μενα αυτον δεν αναιρει οτι ηταν καποτε μοδα…και σορρυ κιολας αλλα δεν βλεπω και πολλους πανκιδες τωρα πια!!1
thats why καλα τα λες.Παιδια, το πολυ αναλυουμε και χανουμε την ουσια.Ο thats why ειπε απλα οτι οταν βγηκαν και οι punk-αδες (τοτε) μεσα στους “αυθεντικους”, υπηρχαν και τα ποζερια.Δηλαδη γιατι και το punk τοτε να μην εγινε μοδα?Τοσο κακο ειναι?Οπως εχει γινει και το rock και το metal και ολα τα ειδη της μουσικης “μοδα” κατα καιρους.
Κοιτα εαν εσυ νομιζεις , εστω και αν ειναι κοινωνικη ομαδα , οτι δεν χρειαζονται ψυχολογο ατομα τα οποια χαρακονωνται για να γουσταρουν και περιμενουν πως και πως να αυτοκτονησουν αποψη σου … αλλα ξανασκεψουτο λιγο >>>>>
Εντάξει τώρα, δεν πιστεύω ότι τα emo προσπαθούν να αυτοκτονήσουν, πόζα είναι. Φυσικά και υπάρχουν και περιπτώσεις οπου αυτό ισχύει, αλλά αυτοί είναι καταθλιπτικοί.
@Soul_thorn: Συζήτηση κάνουμε, δε νομίζω ότι είναι κακό.
παιδιά οι ήμο ούτε χαρακώνονται, ούτε αυτοκτονούν, όπως οι μπλακάδες κάποτε λέγανε πως θυσιάζουν παρθένες κτλ…
βλακείες.
η κάθε γενιά θέλει μια μόδα για να την εκφράσει. κ εμείς είχαμε μόδες κ τα σημερινά παιδιά έχουν.
και όποιος πολυασχολείται και “μισεί” τους ήμο έχει issues
αν ηταν απλα μια μοδα τωρα δεν θα ειμασταν εδω αφου ως γνωστον οι μοδες ξεπερνιουνται αμεσως
Βλέπεις εσύ πολλούς στο δρόμο με 2μετρα καρφιά, ραφτά σε τζακετς, παντελόνια κλπ (τσάντες δεν αναφέρω, κι εγω έχω:p ), κολάν, στενά τζιν κλπ κλπ?
Εξαιρέσεις υπάρχουν φυσικά, αλλά δεν ειναι η πλειοψηφία…
Φυσικα και δεν ειναι κακο, αλλωστε και εγω εχω αναλυσει μεχρι αηδιας πολλα θεματα εδω.Απλα ο thats why σας ελεγε οτι και στο punk υπηρχαν ποζερια και οτι το ακολουθουσαν μονο επειδη ηταν μοδα και αρχισατε να του αναλυετε τι ειναι punk… Ε, καπου χαθηκα και εγω.
Όχι, ο thats why δίκιο είχε και λογικό είναι να υπήρχαν ποζέρια και κει. Εξάλλου και γω του είπα για την πλειοψηφία γι αυτόν ακριβώς το λόγο.