Με τα emo πώς τα πάτε?

το λέει ο μονδε,το λένε όλοι.

παιδιά είναι,ασχολείστε και “μισείτε” εφήβους.ας κάμουν ό,τι θέλουν,δε βλάπτουν κανένα.

Πώς λέγεται το emo που έκοψε τη φράντζα του;
Ημουν…

Τι παθαίνει ένα emo όταν δεν έχει λεφτά για φαγητό;
Λemoκτονεί…

Πόσα emo χρειάζονται για να αλλάξουν μια λάμπα; Τρία. Ενα να βάλει την καινούργια και δύο για να γράψουν έναν επικήδειο
για την καμένη…

Ποια η διαφορά μεταξύ μιας κανονικής πίτσας και μιας emo πίτσας;
Η emo πίτσα κόβεται μόνη της…

#-o #-o #-o

τελικα αυτος απο το φροντιστηριο μου κουρευτηκε σχεδον γουλι… να δω τωρα ποιανου φρατζες θα τραβαω… ΧΙ ΧΙ ΧΙ

θα βρήκε καμιά γκόμενα που θα του εξήγησε το όνειρο … :lol: :lol: :lol: :lol:

λεει οτι βαρεθηκε τις φρατζες και πηγε και κουρευτηκε… εγω ομως δεν τον πιστευω. παω στοιχημα οτι καποιος τον κλαδεψε και αυτος για να μην ειναι ως μ@λ@κ@ς τα εκοψε κοντα

Γιατι ενας emo χωρισε την emo γκομενα του?

γιατι τον εκανε ευτυχισμενο :expressionless:

Το σχεδιο εξοντωσης των ιμο απετυχε.Ηρθε ο καιρος να ενεργοποιηθει το σχεδιο Β… “Emo terminator”
Mπουαχαχαχαχα!

δεν θυμαμαι αμα εχω απαντησει σε αυτο το θεμα, ειναι πολλες οι σελιδες. εγω παντως παιδια με τα emo δεν εχω απολυτος κανενα προβλημα, ισα ισα οι emoυλες ειναι κι αρκετα ομορφες ορισμενες, και φροντιζουν τον εαυτο τους (και ειδικα το μαλλι) παρα πολυ, και μου αρεσουν. το μονο που μου τη σπαει ειναι οταν μπαινω σε λεωφορειο και ορισμενα σπαστικα κοιταζουν αφ’υψηλου λες και ειναι κατι το ανωτερο αυτοι που εχουν αυτο το στυλακι, ενω ολοι οι υπολοιποι δεν αξιζουν. απο αυτο και μονο καταλαβενω το ολο μισος που βγαινει προς αυτους και το ξυλο που τρωνε. ξυλο σε οσους ψωνιζονται λοιπον, κι αγαπη στις emoυλες! :lol:

είσαι ιμο?

λες να ειμαι emo που ακουει black metal ??? χαχαχα :lol: :lol: :lol: :lol:

Όμαιγκαντ! Καινούριο είδος!

Yeah! Blackemo!#-o

πλακα πλακα το depressive suicidal black metal βγαζει πολυ κλαψα ε. bands σαν τους Χasthur, Shining, Mutiilation, Anti κλπ. απλα εκει το να κοβεσαι ειναι φυσιολογικο φαινομενο, και δεν προκαλει εντυπωση τοσο πλεον. :stuck_out_tongue:

γιατι οι εμο πανε δυο-δυο

γιατι ειναι χιωτες

χαχαχχααχχαδικο μου ανεκδοτο

πολυ γελασαμε

Ω θεε…

μπορεις να με αποκαλεις ημιθεο

Δεν με ενοχλούν και δεν τους ενοχλώ. Ελπίζω να μην αλλάξει αυτό.

Έχω πετύχει emo να χτυπιέται μπροστά μπροστά σε black συναυλία…

:!: ΑΥΤΟ ηταν το τελευταιο που περιμενα να ακουσω σε αυτο το thread… ειναι απλα ΕΛΕΟΣ