Με τα emo πώς τα πάτε?

2 καναρινια εχω… λες να αρρωστησουν και τα 2???

Καναρίνι τον έχεις ονομάσει?

Το ονομα σε πειραξε?
Το οτι εχει 2 δεν σου κινησε την περιεργεια?

2 πουλια καναρινια… απο αυτα που τραγουδανε ρε στοκε.!!!11

Ελπίζω να πιάνουν πολλές οκτάβες, αλλιώς σε πιάσαν κότσο…

ΤΕΛΟΣ το δουλεμα αρκετα μαλακιστηκαμε στα spam…

Ε, μη βριζεις.
Θα κανω ριπορτ.

ναι αυτο σε πειραξε εσενα… ασε που δεν πηγαινε σε εσενα…

Λοιπόν,ένα θα πω γιατί το κακό έχει παραγίνει το κακό και μερικοί τους λυπούνται τους emo και καλά επειδή όλοι τους κράζουν κλπ.

Πριν από κάνα 15λεπτο ερχόμουν σπίτι και καθώς προχωρούσα βλέπω 5 emo,4 κορίτσια και 1 αγόρι,δηλαδή συνολικά 5 κορίτσια…και καθώς τους προσπερνάω και η απόσταση μας είναι περίπου 5-6 μέτρα(αυτοί πήγαιναν από την άλλη) φωνάζει η 1 μεταλάς χαχα ! Τι να πλακωθείς με αυτούς ? Είχαν δεν είχαν,με νευριάσανε τα ζώα πάλι !

Γι αυτό λέω…ΜΗ ΤΑ ΛΥΠΑΣΤΕ ΤΑ ΓΑΜΟΖΩΑ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΟΥΝΙΕΣ !!! Κράζουν τους άλλους καλά καλά και μετά το παίζουν παρθένες…

Γιατί δεν της έριξες μια σφαλιάρα να ισιώσει?

σωστα…παντα ετσι κανουν τα κωλοπαιδα.το παιζουν συναισθηματικοι ταχα μου…ασε ρε τους ψευτες!!!
πρωτα σε προκαλουν,σε ειρωνευονται και μετα το παιζουν αθωα παιδια,αδικημενα απ τη ζωη.
καλα κανουν και τους δερνουν…αλλα και οι αλλοι δεν ειναι καλυτεροι.
η μαγκια ειναι να αδιαφορεισ!!!
ετσι πρεπει να κανουμε…γιατι βλεπω να ανοιγει καμια βεντετα με εμο και μεταλλαδες και να μας βγαζουν στα καναλια…

Έλα όμως που το σκέφτηκα αυτό πιο μετά όταν είχα απομακρυνθεί κι άλλο…η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά είδα και από κοντά emo να “πουλάει μαγκιά”,όλο άκουγα αλλά δεν είχα ξαναδεί…σάστισα λιγάκι !

Εσύ ήσουν? Εντάξει μωρέ, μη φορτώνεις… Η mAr1a είναι καλή κοπέλα κατά βάθος

Βασικα πρεπι να ειναι επιδημια που εξαπλωνεται ελπιζω να μην τη κολλησω ποτε μου γιατι θα ντρεπομαι για τον εαυτο μου

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

:wink: ΕΥΓΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ:wink:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΜΟ…

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ:!: :!: :!:

Πως λεγετε το ιδανικο πολιτευμα για τα emo???

emo-κρατια:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

φιλοσοφια ζωης:!::stuck_out_tongue:

πλακα πλακα…μαμισε τα…παντου υπαρχουν…απο παντου φυτρωνουν…σαν γριπη ειναι…