Με τα emo πώς τα πάτε?

Θα το τυπώσω σε μπλουζάκι,αλήθεια ! :stuck_out_tongue:

γιατι να μην τυπωσουμε μπλουζακια rocking απο μπροστα και anti emo απο πισω???

πριν λιγο ημουν mall…κριση με επιασε.παντου emo.ειχα πολυ καιρο να παω και τωρα καταλαβαινω το γιατι.
παλι καλα που σιγα σιγα φευγουν απ το συνταγμα!!!

Τι φταίει το καημένο το rocking?Αλήθεια,αν δεν κάνω λάθος,όλο και κάποιο emo θα είναι μέλος.Αν είναι να βγούν τέτοια μπλουζάκια να βγούν και τα αντί-αντί εμο

Ναι,εκεί έχει πάρα πολλά,χαμός γίνεται !

Μα τι λες,μήπως είσαι emo και το κρύβεις ?:-k

eIma1 eg0, yParXe1 pr0VL1mA?

0x1 r3 f1le,4pl4 3sy t0 l3s 3nw 0 4ll0S 0X1 :!:

πλιζ ας μη το παρακάνουμε με τη γλώσσα των emo…

απορία, γιατί γράφουν ένα κεφαλαίο και ένα μικρό? Δε τους καθυστερεί?

Αστα αυτα και πες οτι κωλωσες!

Οχι ρε. Ειναι ηδη καθυστερημενα.

Έχουν συνηθίσει,δεν έχεις δει emo να γράφει είτε στο pc είτε σε κινητό ?

μόνο εμένα έχω δει να γράφω στο PC και μου φαίνεται τελείως παλαβό να πατάνε συνέχεια το Shift για να γράψουν ένα γράμμα κεφαλαίο…

Η αλήθεια είναι πως η ζωή μου,διέτρεχε κίνδυνο αλλά όχι και ότι κώλωσα :!:

Ειναι ηδη καθυστερημενοι οποτε λιγα δευτερολεπτα δεν κανουν καμμια σπουδαια διαφορα.
Εντιτ, λολ, τωρα ειδα το παρομοιο ποστ του Κρισπεος.

εξαλλου σε ολα αναποδοι και ανωμαλοι ειναι…προσπαθουν να ξεχωρισουν με βλακειες και γραφικοτητες.μια απο αυτες μαλλον ειναι και ο τροπος γραφης…χαχα

για τα ονόματα στο hi-5 θα μπορούσε κάποιος να πει ότι το κάνουν γιατί μετά από 19 χρόνια ύπαρξης του ίντερνετ, έχουν γεμίσει τα applications με Μαρίες και ένα νούμερο από δίπλα, οπότε το κάνουν m4r1a. Αλλά το κείμενο, γιατί? Μα δε τους εκνευρίζει το ότι δυσκολεύονται να τα διάβασουν?

Μάλλον για αυτό νιώθουν μοναξιά… Δε μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους :stuck_out_tongue:

Τα μηνύματα τους είναι κωδικοποιημένα ώστε να μην μπορούμε να τα διαβάσουμε εμείς οι άλλοι και να καταλάβουμε το σατανικό σχέδιο τους για την κατάκτηση της γης !

χαχαχαχα…:lol: αυτοι με κανεναν δε συνενοουνται!!!

πρεπει δηλαδη να αρχισουμε να φοβομαστε???
πρεπει να ειμαστε προετοιμασμενοι για την επιθεση της τριχας???:lol: :lol: :lol:

Και της λακ(προσθέτω)…

πλακα πλακα…σκεψου ολοι να μεταμορφωθουν σε ιμο.
σαν κατι ταινιες μς ζομπι θα ειναι!!!