:lol3: :lol: :lol3: :lol3:
:bow2:
η καλυτερη εξηγηση που εχω ακουσει so far
Πώπω ναι… Σκέψου το σε στυλ resident evil…
Να χεις ένα shotgun και να τους σπέρνεις…
¶σε που θα έχεις και το Μίλα το Γιόβοβιτς…
[FONT=“Palatino Linotype”][SIZE=“3”]me tous emo dn exw kapoio sigkekrimeno provlima!!de m exoun ftaiksei se kt gia na ts misw!!eksalou exw k filous emo!!!afto omws de simainei pws eimai k egw!!!k de mporw na katalavw gt oloi exete mania k tous misite!!![/SIZE][/FONT]
Έχουν φτάσει και στο Ναύπλιο οι εμο; Παιδιά, αρχίζω και φοβάμαι. Είναι μάστιγα!
και στο νησι μου καταβαλλουν προσπαθειες να μοιασουν μερικοι μερικοι.
φρικη:|
Γιατί είναι ζωάκια και γράφουν σαν ζωάκια,επειδή πουλάνε μαγκιά και μετά το παίζουν αδικημένοι και καλά ότι όλοι τους κράζουν,γιατί νομίζουν ότι ξεχωρίζουν με το στυλ τους ενώ όλοι είναι ίδιοι,γιατί με την προβολή τους από τα ΜΜΕ έχουν μπασταρδευτεί τα είδη και μπερδεύουν πχ την emo με τη meta μουσική…l
Γιατί άραγε αυτό μου θυμίζει 100% την εικόνα που έχει η κοινωνία για τους μεταλλάδες?:lol: άλλωστε αν κρίνω απο κάτι τέτοια ποστ μάλλον δεν είναι μόνο τα emo που πουλάνε μαγκιά:wink:
For the record,I am not emo:p
For the record,I don’t sell magia Τουλάχιστον όχι σε σημείο να γελάω με κάποιον άλλον και να λέω πχ “εμο ΧΑΧΑ”
Δεν ενοούσα αυτό,απλά το ότι είναι εύκοο να θάβεις μια ομάδα που θάβει και όλος ο υπόλοιπος κόσμος,δίκαια ή άδικα.Δλδ,να έλεγα ότι σας κορεύανε όπως κορεύονται αυτοί με το ζόρι,πάω πάσο,να βρίζατε όσο θέλατε:lol:αλλά τώρα ντάξει,απλά δεν καταλαβαίνω πως βρίσκει κάποιος δύναμη να ασχολείται
Μα εδώ εξαπλώνονται πάρα πολύ γρήγορα και η προβολή τους από τα ΜΜΕ όπως είπα,έκανε πολύ κακό.Τώρα νομίζουν ότι είναι κάποιοι(επειδή πήραν τα δελτία το θέμα των emo που πούλαγε τότε και κάτι έγινε…σιγά !).Μια βόλτα να πας,θα δεις 10-15.
Ε και?Και 20-25 να τους έβλεπα αφου δεν με πειράζουν και δεν βαράνε κανένα τι με νοιάζει?Άσε που ότι εξαπλώνεται τόσο γρήγορα θα φύγει αναλόγως γρήγορά.
Live and let live…
Αυτό. Μόνο οι κατσαρίδες επιζούν από τα πάντα. Οι μόδες όχι.
Πιστεύω πως όλες οι μόδες που ξεκινούν ως αντι-μόδες (ή για να μην φωνάζουν οι emo, ?όλοι οι τρόποι ζωής που ξεκινούν ως αντι-τρόποι ζωής?) έτσι και το emo δαγκώνει την ουρά του. Όταν κάποιος κυκλοφορεί ντυμένος παράξενα, είναι φυσιολογικό να τον κοιτάνε. Αν έβγαινα στο δρόμο ντυμένος Gene Simmons, το να μου προκαλεί έκπληξη ότι με κοιτάνε όλοι γύρω μου, θα ήταν τουλάχιστον βλακεία. Αν κάποιος θέλει να πει στην «άτιμη τη κοινωνία» να τον αφήσει ήσυχο, προφανώς δεν «ντύνεται κλόουν». Αν δεν θες να προκαλείς την προσοχή των άλλων, εεεε μία μόνο λύση…
ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!
Τώρα ως προς την έχθρα προς τους emo… Είναι τόσο βαρετό ως θέμα και τόσο παράλογο να έρχεται από μεταλλοροκάδες, που έχω μείνει άναυδος από τα σχόλια του thread. Κατ αρχήν κανένας από όλους όσοι σχολιάζουν δεν θα αναγνώριζε αν ένα άκουσμα είναι ή όχι emo. Μόνο από την εμφάνιση τους κρίνετε. Αυτό μου θυμίζει κάτι γιαγιάδες, πριν καμιά δεκαριά χρόνια, που άκουγαν για rave party και λέγανε «αυτοί οι Heavy Metalsss». Αλλά ας πούμε πως αυτό δεν έχει σημασία… Ότι δηλαδή αυτό που «τρώει κράξιμο» εδώ είναι η εξωτερική εμφάνιση. Σε αυτή την περίπτωση I rest my case! Η ιστορία της ροκ έχει τόσα πολλά παρακλάδια με τόσα πολλά εκκεντρικά look που οι emo μου μοιάζουνε μάλλον καλοντυμένοι. Τέλος το πρόβλημα που μένει είναι η «ιδεολογία» emo… Μα καλά τί λέμε τώρα, είναι πρωτότυπο να έχει γοητευτεί μια γενιά από τον πεσιμισμό; Ή μήπως είναι πρωτότυπο οι έφηβοι να το παίζουν (ή να είναι) μελαγχολικοί και όταν τους ρωτάς γιατί, να σου απαντάνε αοριστίες και αρλούμπες.
Πραγματικά δεν έχω τίποτα εναντίον του φαινομένου emo και δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουν άλλοι. Σε τούτο εδώ το forum υπάρχουν πολύ πιο γραφικά άτομα, που όμως τα δεχόμαστε όπως είναι και τα αγαπάμε για αυτό που είναι.
Αγαπάτε αλλήλους. Ακούτε Motorhead.
Εδω συνοψιζεται ΟΛΗ η Αληθεια.
Λέει ψέμματα. Δηλώνω ότι έχω δει τον χρήστη ρεδ πυραμιδ αυτοπροσώπως και έχει ήμο φράντζα και φοράει κολλητά μάυρα τζην με νεκροκεφαλές.
Δήλωνε ότι θές,δεν υπάρχει κανείς να σε στηρίξει και κανείς δεν θα πιστεύσει κάποιον που δεν υπάρχει:p
:bow2:
ΑΤΑΚΑ!
[FONT=“Comic Sans MS”]@pyramid:Θα τον στηρίξω εγώ ,Πυραμίδα είσαι emo!
:oops: :oops: :oops: (σε προλαβαίνω που θα μου πεις… “μα δε ντρέπεσαι??”) :lol:
Κάποιος με τόσο ωραία μαλλιά δε γίνεται να μην υπάρχει
:oops: (σε προλαβαίνω που θα με κράξεις που πάλι χαζεύω και δε διαβάζω…):oops:
[/FONT]
1-μη με προλαβένεις σε όλα,δεν θα μείνει τίποτα για εμένα:(:lol:
2-και τα μαλλιά του μια ψευδέσθηση είναι,για υτό σου φένονται τόσο ωραία
Εδιτ:
-3 και κάτσε διάβασε